Zi mare pentru Oana Roman! Vedeta sarbatoreste un an de la casatoria civila! Ce mesaj a postat cu aceasta ocazie

Publicat: 15/01/2015 | 13:31
Zi mare pentru Oana Roman! Vedeta sarbatoreste un an de la casatoria civila! Ce mesaj a postat cu aceasta ocazie

Pe 15 ianuarie 2014, Oana Roman si Marius Elisei se prezentau in fata ofiterului starii civile pentru a-si uni destinele in acte. La un an de atunci, Oana Roman sustine ca isi iubeste sotul la fel de mult.

Oana Roman si Marius Elisei s-au casatorit in data de 15 ianuarie, cu toate ca ar fi vrut sa isi oficieze relatia in data de 13, atunci cand implineau un an de relatie. Evenimentul nu a putut sa aiba loc atunci pentru ca ar fi cazut intr-o zi de luni, iar autoritatile nu oficiau cununii in aceasta zi.

Oana Roman

“Azi se implineste un an de cand am spus cel mai hotarat DA din viata mea! Iti multumesc ca m-ai ales sa fiu sotia ta, esti cel mai bun sot si tata, te-am asteptat mult sa apari in viata mea, dar a meritat si te iubesc cu toata fiinta mea!”, a scris Oana pe contul ei de Facebook.

Oana Roman

La evenimentul care a avut loc la Primaria Sectorului 2 au participat familiile celor doi si prieteni foarte apropiati.

A fost la un pas de moarte, la nastere

La aproximativ o luna si jumatate dupa ce s-a casatorit, Oana Roman a devenit mamica. Atunci, povesteste vedeta, a avut parte de cea mai grea experienta din viata ei.

Oana Roman

“Am fost la un pas de moarte si foarte putina lume apropiata mie a stiut. Operatia mea nu s-a inchis pana nu am ajuns la a 3-a operatie. Am nascut pe 21 februarie. La cateva zile dupa ce am ajuns acasa a inceput hemoragia. Pe 8 martie m-a operat din nou, tot el. Aceasta a doua operatie a fost la abdomen si nu avea legatura cu ginecologia. Eu nu pot sa spun daca acest doctor avea voie sa-mi faca aceasta operatie. De ce am acceptat? Pentru ca nu stiam nici cum ma cheama. Am zis sa fac asta pentru a scapa. Nici nu m-am gandit. Oamenii de la spital nu mi-au zis ca trebuie sa vina un chirurg sau trebuie sa chem pe altcineva”, a povestit Oana Roman.

R.O.