“Ziua Izabellei”, evenimentul care a devenit viral pe internet! Ce a iesit din greseala a doua tinere care nu implinisera 16 ani

Publicat: 13/01/2015 | 08:47
“Ziua Izabellei”, evenimentul care a devenit viral pe internet! Ce a iesit din greseala a doua tinere care nu implinisera 16 ani

Nebanuite sunt caile internetului, iar faptul ca cei de la Facebook s-au gandit sa nu dea voie decat persoanelor care au peste 16 ani sa-si faca un cont se dovedeste ca nu a fost chiar o idee rea.

Doua tinere din Constanta, care nu aveau “varsta legala” pentru a-si face cont pe Facebook, au incercat sa apeleze la o metoda “ingenioasa” pentru a pacali reteaua de socializare. Asa se face ca Izabella si Sara au incercat sa isi faca un cont comun, insa atunci cand l-au setat au optat pentru categoria “eveniment”.

Ziua Izabellei

Fetele au mers mai departe si au decis ca la ziua Izabellei, pe 14 martie 2015, sa invite pe toata lumea, desi ar fi avut pozibilitatea sa selecteze dintre prietenii apropiati.

Ziua Izabellei

Astfel s-a creat o adevarata isterie pe Facebook, aproape 60.000 de oameni anuntand ca vor sa participe la acest eveniment. Cand au vazut ce a iesit din postarea lor, fetele au incercat sa “dreaga busuiocul”, insa mai rau au facut.

Ziua Izabellei

„Doar ca sa stiti, eventurile nu erau nici macar 0% reale! Totul a pornit dintr-o greseala. Iza a creat evenimentele, dar erau pur si simplu zilelele noastre de nastere! Adica nu invitati, nu petrecere, nu cadouri! Lumea a inteles exact pe dos. Chestia asta o luase razna rau de tot, si tot fb era infestat cu asa ceva. Va rugam sa ne scuzati ca v-am creeat iluzii. Nu va fi nici o petrecere!”, a scris prietena Izabellei, Sara.

Ziua Izabellei

Explicatia data de adolescenta, insa, nu a facut decat sa ii amuze si mai mult pe utilizatorii de Facebook. Acestia au creat diferite imagini cu text, numite si “Meme”, pe care le-au distribuit pe reteaua de socializare.

Ziua Izabellei

Ba chiar mai mult, dupa ce evenimentul a fost sters, a fost creat un alt eveniment cu titlul “Plecare catre ‘Ziua Izabellei !! Ziua Izabellei

S-a intamplat si in Olanda

Neexperimentatele romance nu sunt singurele care au comis o astfel de eroare pe Facebook. S-a intamplat si in Olanda, in septembrie 2012, atunci cand politistii au fost nevoiti sa intervina dupa ce 3.000 de persoane au dat buzna intr-un orasel cu doar 18.000 de locuitori.

Ziua Izabellei

Totul s-a intamplat dupa ce o fata postase un eveniment pe Facebook, iar utilizatorii s-au gandit ca ar face bine sa onoreze si fizic invitatia. Oamenii legii au arestat atunci 20 de participanti care devenisera recalcitranti.

R.O.