Acasă » Știri » Știri interne » Zodiac chinezesc. Ce se întâmplă în săptămâna 31 ianuarie – 4 februarie! Dar şi ce te aşteaptă în funcţie de zodie în anul Câinelui, care începe pe 16 februarie

Zodiac chinezesc. Ce se întâmplă în săptămâna 31 ianuarie – 4 februarie! Dar şi ce te aşteaptă în funcţie de zodie în anul Câinelui, care începe pe 16 februarie

De: Cancan 31/01/2018 | 15:28
Zodiac chinezesc. Ce se întâmplă în săptămâna 31 ianuarie – 4 februarie! Dar şi ce te aşteaptă în funcţie de zodie în anul Câinelui, care începe pe 16 februarie

Zodiac chinezesc. Ce se întâmplă în săptămâna 31 ianuarie – 4 februarie. De azi până pe 4 februarie se anunţă o mulţime de surprize în zodiacul chinezesc. De exemplu, nativii Tigru au încredere mai mult în forţele proprii şi se focusească pe promisiunile pe care le-au făcut. De pe 16 februarie însă începe anul Câinelui. Cei născuţi sub acest semn zodiacal, trebuie să ştie că vor cunoaşte o schimbare odată cu luna viitoare. Câinele va începe să simtă că se trezeşte la o nouă viaţă, va fi dominat de o curiozitate constructivă, care va aduce cu sine şi o nevoie acută de a explora anumite situaţii mai provocatoare.

Zodiac chinezesc. În rândurile de mai jos, specialiştii au dezvăluit ce vă aşteaptă în funcţie de zodie în următoarea săptămână, care a început astăzi.

Zodiac chinezesc. Bivol – Este nevoie de mai multă precauţie în această săptămâna. Ia lucrurile încet, nu forţă, nu te grăbi, concentrează-te pe angajamentele pe care ţi le-ai asumat. Nu îţi stă în fire să ceri ajutorul, însă ar fi recomandat să o faci. În relaţie pot apărea câteva certuri prosteşti din cauza temperamentului tău vulcanic. Încearcă să-ţi arăţi sentimentele şi prin acţiuni, nu doar prin cuvinte.
 
Zodiac chinezesc. Tigru – O săptămâna în care ar trebui să te bazezi mai mult pe forţele proprii, să ai mai multă încredere în ţine şi să o iei de la capăt. Conflictele din ultima vreme te-au făcut să vezi mai clar cum stau lucrurile şi eşti pregătit să acţionezi. Asumă-ţi rolul de conducător al propriei vieţi şi nu-i mai lasă pe ceilalţi să te deturneze de la drumul tău.
 
Zodiac chinezesc. Iepure – O săptămâna pozitivă pentru ţine. La proiectele începute vei primi ajutor din partea unor persoane influenţe. Urmăreşte-ţi interesele în afaceri şi fă calcule atente cu banii. Nu îţi diminua aspiraţiile din cauza fricii. Organizează-te mai bine şi protejează-ţi propriile interese. Nu sunt excluse nici aventurile la care vei participă alături de prieteni dragi sau rude apropiate.
 
Zodiac chinezesc. Dragon – Simţi nevoia să fii perfect, să faci planuri mari. O săptămâna excelentă să pui cap la cap scheme care să te ducă pe culmile gloriei. Ai suportul familiei şi al partenerului de cuplu şi poţi mută munţii. Nu-ţi fie teamă să visezi. Imaginaţia ta este puternică. Exprimă-ţi fără reţinere simţul artistic şi creativ. Atitudinea pozitivă îţi va deschide uşi foarte importante pentru ţine.

Zodiac chinezesc. Şarpe – Ar trebui să îţi analizezi motivele care te împiedică să faci compromisuri. Nu trebuie să câştigi orice bătălie, unele “infrangeri” pot fi chiar mai benefice decât “victoriile” cu orice preţ. Nu te împotrivi valului, mergi în pas cu el, cu încredere. Bazează-te pe cuvinte, în această săptămâna. Poţi să-i faci pe ceilalţi să te urmeze.
 
Zodiac chinezesc. Cal – Ai o influenţa bună asupra rudelor şi prietenilor, iar aceştia te susţin necondiţionat. O perioadă propice să îţi înfrunţi cu siguranţă de şine provocările şi să ai încredere în viitor. E nevoie de diplomaţie în relaţia cu ceilalţi, dar asta nu iseamna că trebuie să renunţi la priorităţile tale. Planifica-ţi totul cu atenţie şi urmăreşte oportunităţile. Urmează un nou capitol important în viaţă ta.
 
Zodiac chinezesc. Capră – Eşti la începutul unui nou capitol din viaţă ta. Dacă dai înapoi din cauza experienţelor nefericite din trecut rişti să pierzi mult. Cere ajutorul când eşti nesigur. Oamenii te respectă şi nu te vor lasă singur. Fii curajos, înfrunta cu tărie ceea ce urmează. Încearcă să nu fi impulsiv în relaţia de cuplu. Consecinţele pot fi nefericite.
 
Zodiac chinezesc. Maimuţa – O săptămâna în care vei fi dramatic şi pasional în urmărirea propriilor interese. Vestea proastă este că eşti prea nerăbdător şi impulsiv. Ai nevoie de ceva mai multă răbdare. Fă un pas în spate, disciplinează-ţi voinţa şi bazează-te pe energia, entuzismul şi charismă cu care îi atragi pe ceilalţi. Atenţie la acţiunile riscante!
 
Zodiac chinezesc. Cocoş – Eşti un lider înnăscut, talentat şi puternic. Simplul fapt că te simţi confortabil în această poziţie îi face pe ceilalţi să te urmeze orbeşte. Degaji energie, ceea ce îi face pe ceilalţi să treacă la acţiune. Fii precaut când eşti în trafic, există riscul unor uşoare accidentări. În familie pot apărea conflicte din cauza dorinţei tale exagerate de a avea mereu dreptate.

Zodiac chinezesc. Câine – Ai o personalitate magnetică şi influenţa. Străluceşti oriunde mergi, faci sugestii şi dai sfaturi. Lumea te ascultă şi te urmează. Ai, totuşi, tendinţa de a fi foarte critic cu ţine. Deşi ai foarte multe rezultate, tot crezi că mai ai mult până la perfecţiune. Ambiţia este la cote maxime şi te forţează să asumi prea multe responsabilităţi. Atenţie să nu te epuizezi.

Zodiac chinezesc. Mistreţ – Ai dreptul să-ţi exprimi opiniile, atât timp cât nu jigneşti pe nimeni. Urmează-ţi propriile interese, susţine-ţi cu tărie punctul de vedere şi nu te lasă dominat de ceilalţi. Ai încredere în ţine. Dacă vrei să fii apreciat, nu te sfii să arăţi că eşti demn de apreciere. Arată că eşti puternic şi că îţi poţi purta singur de grijă.

Zodiac chinezesc.  Cele cinci elemente chinezeşti decid în astrologia chinezească faptul că acest an aparţine elementului Pământ, deci 2018 este an de CÂINE DE PĂMÂNT. Fiind dominat de semn de Pământ, 2018 este legat de culoarea Galben iar culoarea norocoasă a acestui an este Galben.

Zodiac chinezesc Februarie 2018. In analizele si predictiile din astrologia chinezeasca se pune un mare accent asupra fluxului NOROCULUI pe domeniile principale ale vietii, noroc influentat de zodie, de an si de cele cinci elemente chinezesti. Cand o zodie e favorizata de noroc pe un domeniu de viata, se considera ca are toate circumstantele favorabile de a avea succes pe acel domeniu.

Iata cum vine sau nu norocul in luna februarie 2018, in functie de zodia ta din zodiacul chinezesc:

Sobolan in Zodiac chinezesc Februarie 2018:  In prima luna a anului 2018 care este anul Cainelui, Sobolanii vor avea un noroc care ii va satisface si un bun start la munca.

Daca iti faci un plan bine pus la punct cu privire la directiile de dezvoltare viitoare, iti propui obiective realizabile si realiste si muncesti consecvent pentru atingerea lor, vei pune o fundatie solida care va duce la o evolutie usoara pe parcursul intregului an. Fii atent la comunicarea cu varii persoane, risti sa ajungi la conflicte ce pot duce si la procese. Cand vine vorba de familie, e bine sa fii constient ca tot lipsa de suficienta comunicare clara este cauza diverselor neintelegeri sau conflicte. In ceea ce priveste sanatate, fii atent la dieta si la kilogramele acumulate in exces ce pot fi elementul declansator al unei probleme de sanatate ce se rezolva daca iti rezolvi modul de alimentatie.

Bivol in Zodiac chinezesc Februarie 2018: In prima luna a anului Cainelui de Pamant, voi cei din semnul Bivol o sa aveti noroc in toate domeniile si chiar daca apar minore probleme de sanatate, nu va ingrijorati ci doar fiti atenti la dieta. In domeniul comunicarii si relatiilor interumane, faceti-va sau stati doar cu prietenii potriviti si astfel evitati neplacerile. Care sunt aceia ? Veti sti daca verificati ce simtiti cu adevarat legat de fiecare prieten in parte. La munca, veti face progrese sigure in ritm mai ponderat; nu fiti prea agresivi si nu puneti presiune prea mare pe voi. Veti avea noroc sa atrageti bani dar nu fiti prea lacomi, ca sa nu ramaneti fara ei. O luna buna pentru Bivoli.

Tigru in Zodiac chinezesc Februarie 2018: In prima luna a anului Caine de Pamant, Tigrii vor avea mult noroc pe domeniul jobului si a muncii lor, vor primi ajutor de la altii si vor avansa in tot ce isi propun sa munceasca. Cat timp muncesti constiincios si sustinut, vei atrage noi oportunitati de dezvoltare. Vei mai avea noroc si cu fluxul banilor care te favorizeaza; unii din voi veti dori sa faceti investitii riscante dar atentie, nu fiti prea lacomi.

Iepure in Zodiac chinezesc Februarie 2018: In prima luna a anului Caine de Pamant, voi Iepurii veti avea noroc bun per ansamblu pe toate domeniile vietii. Cat timp ramanesti in sferele voastre la munca si gestionati relatiile cu colegii in mod corespunzator, cooperant si nonconflictual, veti face progrese semnificative.

Te poti certa cu partenerul dar relatia nu va fi afectata serios. Avand mult noroc pe zona bogatiei si a prosperitatii, ti se sugereaza sa cooperezi cu altii. Te poti bucura de abundenta dar nu fii opulent.

Dragon in Zodiac chinezesc Februarie 2018: Pe durata anului 2018, persoanele din Dragon vor intra in conflict cu Tai Sui – legendarul care este raspunzator de averile oamenilor in acest an, conform viziunii astrologiei chinezesti. In prima luna din anul Cainelui de Pamant, vei avea un noroc mediu pe zona de bogatie si trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a face orice investitie mare. Nu te amesteca in treburile altora, daca nu vrei sa ai neplaceri de care nu ai nevoie.

Vei avea o relatie buna pe plan afectiv sau de familie, cu conflicte ce se vor rezolva repede in caz ca vor aparea. Atentie la splina si la stomac, nu munca in exces si nu bea prea mult.
 
Sarpele in Zodiac chinezesc Februarie 2018: In prima luna a anului 2018 chinezesc, voi oamenii Sarpe veti simti o dificultate in a duce totul profesional si in orice veti munci si aveti nevoie sa jucati dupa reguli de siguranta si stabilitate ca sa tineti lucrurile sub control.

Va puteti certa usor cu partenerul de aceea e bine sa va impuneti sa va calmati in fata oricarei provocari. Voi, Serpii necasatoriti, puteti intalni perechea potrivita si sa incepeti o relatie lunga benefica. Datorita norocului mediu pe zona banilor in aceasta luna, e bine sa nu faceti investitii mari. Ochii deschisi si atenti pe zona gastrointestinala, prudenta si echilibru in mancare si bautura.

Cal in Zodiac chinezesc Februarie 2018: Prima luna din 2018 chinezesc inseamna un bun start pentru cei nascuti sub semnul Calului. Veti munci bine si eficient si veti obtine rezultate satisfacatoare cu eforturi proprii. Pentru cei singuri, aceasta luna va fi una benefica si norocoasa in a fi remacati de cei de sex opus si a incepe o relatie, datorita norocului bun in dragoste. Aveti noroc si pe zona investiilor si a banilor, veti primi venituri decente satisfacatoare. Mentineti o dieta echilibrata si sanatoasa si nu veti avea probleme.
 
Capra/Oaie in Zodiac chinezesc Februarie 2018: Voi oamenii nascuti sub semnul Oii (sau Caprei, e aceeasi zodie la zodiacul chinezesc) veti avea mult noroc bun in prima luna a anului 2018 chinezesc.

Totul va merge bine cu munca ta, vei beneficia de increderea superiorilor tai care va pot da pozitii mult mai bune. Cu noroc constant pe bani, veti face profituri atractive atat timp cat mentineti o abordare constanta indreptata spre munca. Atentie mai mare pe zona cardiovasculara, in special cei mai in varsta, tensiunea arteriala poate creste mai mult.

Maimuta in Zodiac chinezesc Februarie 2018: In prima luna a anului Caine de Pamant 2018, voi cei nascuti sub Maimuta veti vedea cum norocul apare si dispare sau invers. Puteti intalni probleme neprevazute la munca si in viata personala, veti putea simti ca va e greu sa terminati anumite proiecte, din motive neasteptate. Si viata amoroasa poate fi plina de suisuri si coborasuri si schimbari. In lipsa unui flux mare de noroc, nu sunteti sfatuiti sa faceti investitii riscante cu banii. Pe zona sanatatii, atentie la rani ce pot sangera.
 
Cocos in Zodiac chinezesc Februarie 2018: Voi Cocosilor veti munci mult, bine si eficient si veti intra intr-un domeniu nou de munca. Cu mult noroc bun pe zona afectiva si amoroasa, va veti bucura de o viata armonioasa de familie sau cuplu. Pentru Cocosii singuri, aceasta este I luna buna sa va faceti prieteni. Veti avea parte de fluxul banilor spre voi, venind din zona serviciului. Pe planul sanatatii, din pricina gandirii excesive va poate durea capul mai des, puteti avea in

Sursă info: sfatulpărinţilor.ro

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Un grup de români a închiriat o vilă în Grecia. Când au ajuns și au văzut cum arată, au plecat fără a sta pe gânduri
Un grup de români a închiriat o vilă în Grecia. Când au ajuns și au...
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care timpul parcă s-a oprit în loc
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Zodiile care vor avea un început de august pe care nu-l vor uita niciodată. Viața lor se va schimba total
Zodiile care vor avea un început de august pe care nu-l vor uita niciodată. Viața...
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă:
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune...
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după ce i-a scăzut prețul în urma a trei licitații nereușite
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ești OBLIGAT să ai vesta reflectorizantă în mașină?
Ești OBLIGAT să ai vesta reflectorizantă în mașină?
Bianca Drăgușanu, primele declarații despre al doilea copil. Vedeta are planul făcut: „O să-l păstrez”
Bianca Drăgușanu, primele declarații despre al doilea copil. Vedeta are planul făcut: „O să-l păstrez”
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie,...
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă:
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică:  –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Ofertă eMag: Televizor LED cu Android la preț avantajos. Cinema la tine acasă
Ofertă eMag: Televizor LED cu Android la preț avantajos. Cinema la tine acasă
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Sfâșietor! Pe cine a sunat Andrei Versace înainte de a fi găsit decedat și care a fost ultima sa dorință: „Avea probleme mari cu...”
Sfâșietor! Pe cine a sunat Andrei Versace înainte de a fi găsit decedat și care...
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă...
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all...
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Mihai Trăistariu a dat de belea cu apartamentele de la mare. ''Era un cuplu de swingeri, mi-au propus, dar eu nu am avut curajul, mi-e rușine să fac așa ceva''
Mihai Trăistariu a dat de belea cu apartamentele de la mare. ''Era un cuplu de...
Lista instituțiilor din România unde poți învăța să dezvolți jocuri video
Lista instituțiilor din România unde poți învăța să dezvolți jocuri video
Un oraş asiatic a fost desemnat cea mai sigură destinaţie din lume pentru turişti. Doar trei oraşe din Europa în top 10
Un oraş asiatic a fost desemnat cea mai sigură destinaţie din lume pentru turişti. Doar...
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Medicul Vlad Ciurea, despre alimentul care ar trebui EVITAT când este caniculă: „Se golește creierul de activitate vasculară”
Medicul Vlad Ciurea, despre alimentul care ar trebui EVITAT când este caniculă: „Se golește creierul...
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de...
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă în filmare
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Oficialii de la Universitatea București, primele declarații după ce un profesor a apărut în fața viitorilor studenți îmbrăcat în haine de femeie:
Oficialii de la Universitatea București, primele declarații după ce un profesor a apărut în fața...
Alina Laufer a dezvăluit secretul căsniciei sale de peste 10 ani cu Ilan Laufer. Ce rutină respectă ea și soțul său
Alina Laufer a dezvăluit secretul căsniciei sale de peste 10 ani cu Ilan Laufer. Ce...
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate,...
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în...
×