Crina Radu: "Cristian Cioacă se foloseşte de copil ca să influenţeze Instanţa şi opinia publică"

m.cancan.ro
Cristian Cioaca

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, a condamnat atitudinea avocatei lui Cristian Cioacă, care a susţinut o mini conferinţă de presă în care a povestit ce reacţie a avut Patrick, copilul Elodiei, când Cioacă a fost arestat.
 

În această dimineață a avut loc termenul de revocare al mandatului de arestare pentru Cristian Cioacă. În sala de judecată, avocata polițistului a povestit cum acesta, înainte să fie arestat, a fost acasă, la copilul său.

"Tati, voi fi arestat", sunt ultimele cuvinte ale lui Cristian către copilul său.

Reacţia micuţului a fost cât se poate de impresionantă: "Da, dar eu nu pot să protestez", a spus el.

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu,  a spus că nu este de acord cu această abordare şi l-a acuzat pe Cioacă de faptul că se foloseşte de copil pentru a influenţa Instanţa.


"Cristian Cioacă şi avocata sa încearcă să influenţeze Instanţa. Este revoltător că se folosesc de copil ca să influenţeze Instanţa şi opinia publică. Asta denotă că dânşii nu au in vedere interesul copilului. Ei urmăresc scoaterea lui Cioacă din arest şi acesta să-şi reia activitatea în poliţie
", a spus Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, la Antena 1.


"Doamna avocat, făcând aceste aprecieri, în faţa presei, a arătat că cei de la asistenţa socială nu au făcut o anchetă aşa cum trebuie, ci au urmărit doar interesul lui Cioacă. Eu mi-am exprimat dorinţa să fiu pusă faţă în faţă cu doamna avocat. Ea a ţinut azi un fel de conferinţă de presă, dar a spus lucruri care nu pot fi probate. Se foloseşte de copil", a mai spus avocata.

Viorela Precupaş

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
qfqre

25 de lucruri pe care nu ar trebui sa i le permiti iubitului. Ce e INTERZIS intr-o relatie adevarata

Daca te iubeste cu adevarat si te respecta, nu ar trebui sa faca si sa spuna lucrurile de mai jos:
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
www.Pomul.ro - anunturi gratuite din Romania! Pomul.ro va fi promovat la televiziune, radio si pe internet, asa ca adauga anuntul tau acum pentru a putea avea clienti reali!!! (8.9.2015, 03:58:27)
www.Pomul.ro - anunturi gratuite din Romania! Daca vinzi sau oferi un serviciu adauga anuntul tau pe www.Pomul.ro pentru a avea clienti pentru afacerea ta!
OFERTA ZILEI: R E D U C E R E 20% in LUNA CADOURILOR !!! (10.12.2012, 19:40:44)
CADOURILE dorite de toti SOFERII: Detectoare Radar Japoneze pt NOILE RADARE ! Navigatii GPS stil iPhone5 Full Europa 3D 2012 ! Playere DVD/USB/SD pt Tetiere/Cotiera/Plafon ! Oglinzi Auto c u Detector de radar/GPS,BT, AV-IN/Ecran LCD ! Noi, Sigilate, Garantie 2 ANI ! SUPER-REDUCERE -20% in Luna Cadourilor !! Detalii pe site: AntiRadare.Ro
dezvaluitorul (10.12.2012, 19:36:03)
Ring - 08.12.2012 - Vasilica Docan · Top Commenter ... A FOST ARESTAT CIOACA URMEAZA mircea petru. ... Reply · · 33 minutes ago
Dezvaluitorul (10.12.2012, 19:35:05)
cioaca + petru = 2 psihopati lucizi - AM ZIS!
Dezvaluitorul (10.12.2012, 19:34:07)
Acum, exact ca si in cazul \\\'\\\'petru\\\'\\\' mircea vs \\\'\\\'sinUCIDEREA artistei Madalina Manole, urmeaza ca si acestui copil sa i se \\\'\\\'spele creierul\\\'\\\' , precum ca maica-sa ar fi fost \\\'\\\'dusa-depresiva\\\'\\\' si ca s-ar fi \\\'\\\'sinucis\\\'\\\' , bla - bla - bla si iar bla - ESTE CAT SE POATE DE CLAR! p.s. asemanarea dintre cele doua cazuri, consta in similitudinea ce arata faptul ca fiecare MONSTRU din fiecare caz in parte, - ATENTIE! - S-A INSPIRAT SI SE INSPIRA SI IN CONTINUARE DIN CAZUL CELUILALT, adica, SE \\\'\\\'COMPLETEAZA\\\'\\\' ( tertipuri ) unul pe altul in disperata incercare de a se iluziona ca vor putea prosti si pe mai departe, TOATA OPINIA PUBLICA si NU NUMAI.
Dezvaluitorul (10.12.2012, 19:32:34)
Si iata cum, deja, asistam la o alta telenovela - lacrimogena, parca trasa la indigo cu cea a altui ASASIN, pe numele de \\\'\\\'petru\\\'\\\' mircea. Daca prinde bine fata de acest circ numit \\\'\\\'justitia\\\'\\\' din romanica, de ce nu? ..de ce sa nu se foloseasca si acest fariseu de aceasta \'\'abureala\'\', cand vede si el, la fel ca si acel \\\'\\\'petru-s-c-h\\\'\\\', ca \\\'\\\'s-a apropiat funia de par\\\'\\\' , si deci, la fel ca si mitomanul de \\\'\\\'petru\\\'\\\', se foloseste tot de aceeasi stratagema cu copilul \'\'pus paravan la inaintare\'\', spre a da bine la OPINIA PUBLICA, ca doar Este/m \\\'\\\'democratie\\\'\\\', bre, frate!? ...p.s. justitia din romanica = abramburica = MA-FI-E TO-TA-LA == imi vine sa vomit!
Dezvaluitorul (10.12.2012, 19:16:35)
Si iata cum, deja, asistam la o alta telenovela - lacrimogena, parca trasa la indigo cu cea a altui ASASIN, pe numele de \\\'\\\'petru\\\'\\\' mircea. Daca prinde bine fata de acest circ numit \\\'\\\'justitia\\\'\\\' din romanica, de ce nu? ..de ce sa nu foloseasca si acest fariseu, cand vede si el, la fel ca si acel \\\'\\\'petru-s-c-h\\\'\\\', ca \\\'\\\'s-a apropiat funia de par\\\'\\\' , deci, la fel ca si mitomanul de \\\'\\\'petru\\\'\\\', tot aceeasi stratagema, spre a da bine la OPINIA PUBLICA, ca doar Este/m \\\'\\\'democratie\\\'\\\', bre, frate!? ...p.s. justitia din romanica = abramburica = MA-FI-E TO-TA-LA == imi vine sa vomit!
First page < Back Forward > Last page