Acasă » Showbiz » Showbiz internațional » SUPRADOZA? Medicii s-au luptat o ora sa-i salveze viata

SUPRADOZA? Medicii s-au luptat o ora sa-i salveze viata

De: Cancan 27/06/2009 | 00:00
SUPRADOZA? Medicii s-au luptat o ora sa-i salveze viata

SOCANT. Ultima imagine cu Michael in viata LACRIMI. Milioane de fani din intreaga lume regreta disparitia regelui pop DE NEUITAT. Michael, in plina glorie, intr-unul dintre show-urile care au cucerit generatii de fani Regele pop s-a stins la doar 50 de ani, in urma unui stop cardiac, dupa ce i se facuse o injectie cu demerol, un calmant pentru durerile de spate care il terorizau. Desi a fost dus de urgenta la spital, unde medicii au incercat sa-l resusciteze timp de o ora, starul nu a mai putut fi salvat. Primele date conduc spre ipoteza unei morti provocate de abuzul de medicamente, starul se straduia sa fie in forma pentru turneul de revenire, care urma sa inceapa in iulie, la Londra. Dana Arama Starul pop Michael Jackson a murit vineri dimineata, la varsta de 50 de ani, dupa ce a fost spitalizat de urgenta la Los Angeles, in urma unui stop cardiac. Regele pop s-a prabusit in casa sa din Holmby Hills in urma unei injectii cu demerol, un medicament pentru calmarea durerilor de spate, de care starul era dependent. Michael a fost dus in coma profunda la centrul medical UCLA din Los Angeles, unde medicii au incercat sa-l resusciteze timp de o ora, insa fara succes. In momentul accidentului, la resedinta renumitului cantaret se afla si medicul sau personal, care insa nu a putut face nimic pentru el. In ultima vreme, starea de sanatate a lui Michael se inrautatise vizibil din cauza cancerului de piele de care suferea. Preocupat sa fie in forma pentru me-gaturneul de revenire care urma sa inceapa la 12 iulie, la Londra, artistul abuza de medicamente, aceasta fiind cauza cea mai probabila a decesului. Biletele pentru cele 50 de concerte programate la O2 Arena se epuizasera in cateva ore, milioane de fani din intreaga lume, inclusiv Romania, fiind dornici sa-l revada pe scena. Michael a lasat in urma o ca-riera fabuloasa, marcata insa de scandaluri si dezvaluiri despre stilul sau de viata excentric. In 1993 a fost acuzat de molestarea sexuala a unui copil, iar in 2005 a fost anchetat pentru pedofilie. In ultima perioada a vietii, artistul s-a confruntat cu o serie de probleme financiare, fiind la un pas sa-si vanda celebra ferma Neverland. El a fost casatorit de doua ori: cu fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley, si Deborah Rowe. Starul a lasat in urma trei copii: Michael Joseph Jackson Jr., Paris Michael Katherine Jackson si Prince

Michael Jackson II. Controversata scena a balconului

Michael a provocat o furtuna mediatica in lumea intreaga atunci cand, in noiembrie 2002, la cateva luni de la nasterea lui Price Michael Jackson II, si-a scos bebelusul in afara balconului camerei de hotel din Berlin unde statea pentru a-l arata lumii. Ulterior, Michael s-a scuzat pentru gestul sau, considerat periculos pentru viata micutului, explicand ca nu a vrut decat sa-l arate pe copil fanilor, nicidecum sa-i puna viata in pericol. (M.B.M.)

Madonna: „Nu ma pot opri din plans”

Pe langa familia cantaretului, toate starurile de la Hollywood si-au manifestat durerea fata de moartea inegalabilului Michael Jackson. Madonna si Britney Spears au declarat ca nu se pot opri din plans de la aflarea vestii. Fosta nevasta a starului, Lisa Marie Presley, si actorii Demi Moore, Liz Hurley, Hugh Grant, Lily Allen sau Martin Scorsese si-au manifestat regretul fata de disparitia megastarului. (C.T.M.)

FAN. Iliescu si Michael, in 1992, la inaugurarea centrului de plasament Sf. Ecaterina Ion Iliescu: „Pastrez autograful lui”

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ne-a declarat ca regreta moartea prematura a lui Michael Jackson. „Este o mare pierdere si nu ai cum sa nu fii trist cand moare un asemenea om. Cand l-am cunoscut in 1992, mi s-a parut a fi un adult cu suflet de copil. Pastrez si acum autograful primit de la el”, a declarat Ion Iliescu pentru CANCAN. La randul lor, Morar si Buzdugan de la Radio ZU le-au cerut ieri ascultatorilor soferi aflati in trafic sa aprinda avariile in memoria megastarului. (E.N.)

A facut zeci de operatii estetice

Incepand cu anii ’90, artistul a avut numeroase probleme de sanatate, care au fost dublate de zvonuri ca ar suferi de diverse boli ca urmare a numeroaselor operatii estetice, desi el a recunoscut doar doua: la nas si la barbie. Aspectul fizic afisat de-a lungul anilor demonstra insa contrariul, diferentele de look fiind vizibile cu ochiul liber. ( D.A.)

Cel mai bine vandut artist

Michael Jackson este cel mai bine vandut artist din toate timpurile. El si-a inceput cariera muzicala impreuna cu fratii sai, in trupa Jackson 5, promovata de celebra casa de discuri Motown, dupa care s-a lansat intr-o stralucita cariera solo. Este unul dintre putinii artisti care a fost introdus de doua ori in Rock Hall of Fame, dar a intrat si in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes showman al tuturor timpurilor, cu 13 premii Grammy la activ, 13 single-uri clasate pe locul intai in topuri si vanzari de peste 750 de milioane de albume in intreaga lume. (D.A.)

Anamaria Ferent: „Nu am s-o iert niciodata pe mama ca nu m-a lasat la concert!”

In momentul in care a aflat vestea mortii lui Michael Jackson, Anamaria Ferent nu s-a putut opri din plans aproape doua ore. „Am auzit vestea la televizor pentru ca nici unul dintre prietenii mei nu a avut curaj sa sune. Sunt fan inrait Michael Jackson. Nu cred ca se va mai naste un artist ca el. In liceu purtam cu mandrie palaria model Michael Jackson, desi toata lumea radea de mine. Am toate albumele lui si aproape toate revistele in care a aparut in anii ?80 – ?90. Reusisem cu interventii sa fac rost de o invitatie la concertul lui din Londra din aceasta vara, pentru ca biletele se epuizasera demult. Nu am sa o iert niciodata pe mama ca nu m-a lasat la concertul pe care l-a sustinut in ?96 in Romania”, ne-a declarat Ferent. (U.M.V.)

Laurentiu Duta: „Era una dintre bucuriile vietii mele”

Cantaretul si producatorul Laurentiu Duta a declarat ca Michael Jackson a fost una dintre bucuriile vietii sale, adaugand ca l-a inteles pe artist, atat ca muzician, cat si ca om. „A influentat artisti din toata lumea. Eu sunt doar un biet artist dintr-o tara mica. Sunt oameni care l-au intalnit personal si ar putea sa spuna atatea despre el… eu cred ca l-am inteles ca artist, dar si ca om”, a spus el. Laurentiu a fost la ambele concerte pe care artistul le-a sustinut in Romania, in 1992 si 1996, si care si-a cumparat bilet si la unul dintre concertele pe care starul urma sa le aiba la Londra. (D.A.)

Stefan Banica Jr.: „Cel mai mare showman pe care l-am vazut vreodata”

Cantaretul si actorul Stefan Banica Jr. deplange si el moartea lui Michael Jackson, alaturi de colegii de breasla, spunand despre „Regele pop-ului” ca i se pare cel mai mare showman pe care l-a vazut vreodata. „L-am vazut pe Michael Jackson in ambele concerte de la Bucuresti, in 1992 si 1996. Pentru mine, concertul din ?92 a fost cel mai spectaculos concert pe care l-am vazut de atunci si pana acum si, slava Domnului, am avut sansa sa vad ceva concerte in lume in toti acesti ani”, a declarat el. „Ca influenta a oamenilor care au schimbat ceva in muzica, pot sa-l asez langa Elvis Presley si The Beatles”, a mai spus Banica. (D.A.)

L-au comemorat in centrul Capitalei! Respect. Anda Adam a tinut sa aprinda o lumanare in amintirea lui Michael Jackson Amintire. Fanii cantaretului au depus coroane de flori in fata Ambasadei SUA la Bucuresti

Durere. Admiratorii din Romania ai lui Michael Jackson au vrut sa ii aduca un ultim omagiu starului american. Dupa ce s-au strans in fata Ambasadei SUA de la Bucuresti, sute de fani au mers apoi la fostul Stadion National, locul in care regretatul star si-a sustinut concertele din Romania, pentru a depune o floare si a aprinde o lumanare in amintirea vedetei. Oameni de toate varstele, cu bratele pline de flori s-au strans, ieri, in dreptul unui panou cu chipul regretatului star si pentru mai bine de o ora au ascultat impreuna cantecele indragitului interpret. Printre cei prezenti s-a aflat si Anda Adam, care a aprins o lumanare si a lasat pe micul altar improvizat o jucarie de plus. (G.C. /R.R.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în urmărire internațională! Afacerea RATATĂ care i-a făcut „celebri”
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în...
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare...
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului...
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit într-o rochie minusculă!
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, înainte de a ajunge la divorț: „Fetițele simțeau”
Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, înainte de...
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în...
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de ce nu cânți? Să-l ucidem”
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de...
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului de vot al guvernului ungar
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului...
Când se face radierea auto din oficiu?
Când se face radierea auto din oficiu?
EXCLUSIV Psihologul Iuliana Morlova despre Raisa și Maria, cele două fetițe care au fost ucise de câte un membru din familie: „Copiii care au suferit neglijare sau abuz prezintă un risc de implicare în acte criminale pe viitor”
EXCLUSIV Psihologul Iuliana Morlova despre Raisa și Maria, cele două fetițe care au fost ucise...
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de...
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu i-a dat bani de piscină. “A fost pentru prima dată când mama nu a mai decis cu ce să mă îmbrac, nu mai erau banii ei.”
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu...
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47...
Rusia avertizează SUA să nu lase Ucraina să o atace cu arme occidentale: Americanii subestimează gravitatea ripostei ruse
Rusia avertizează SUA să nu lase Ucraina să o atace cu arme occidentale: Americanii subestimează...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă: - Bade, de ce nu are coarne vaca ta?
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Ingredientul care face MINUNI în orice PRĂJITURĂ de casă!
Ingredientul care face MINUNI în orice PRĂJITURĂ de casă!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Cele mai periculoase plaje de pe litoralul românesc unde nu e bine să înoți. Zeci de oameni și-au pierdut viața aici. Harta punctelor negre
Cele mai periculoase plaje de pe litoralul românesc unde nu e bine să înoți. Zeci...
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva...
Anunț pentru românii care au APARTAMENTE VECHI. Toți trebuie să știe
Anunț pentru românii care au APARTAMENTE VECHI. Toți trebuie să știe
Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani: "Nu mă întrebaţi de ce, că n-am un răspuns. După 8 ani!"
Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani: "Nu mă întrebaţi de ce, că n-am...
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
UNGARIA se zdruncină din temelii. Se pregătește opțiunea NUCLEARĂ
UNGARIA se zdruncină din temelii. Se pregătește opțiunea NUCLEARĂ
Spargeți un produs la supermarket. Sunteți obligați să-l plătiți
Spargeți un produs la supermarket. Sunteți obligați să-l plătiți
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în urmărire internațională! Afacerea RATATĂ care i-a făcut „celebri”
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în...
Ce avere a ajuns să aibă milionarul român care e co-proprietarul celui mai tare restaurant din Dubai: Am făcut multe greşeli
Ce avere a ajuns să aibă milionarul român care e co-proprietarul celui mai tare restaurant...
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape decât crezi
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape...
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să scoată piesele din colecţie până la obţinerea acordului din partea comunităţilor românești
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să...
Cum l-a prins Adriana Bahmuțeanu pe Silviu Prigoană cu amanta: “M-am dus peste ea cu unchiul meu și cu mama”
Cum l-a prins Adriana Bahmuțeanu pe Silviu Prigoană cu amanta: “M-am dus peste ea cu...
Alertă pentru utilizatorii Android! Aplicațiile care nu trebuie instalate niciodată în telefon. Sunt printre primele în Google Play Store, dar sunt extrem de periculoase
Alertă pentru utilizatorii Android! Aplicațiile care nu trebuie instalate niciodată în telefon. Sunt printre primele...
Ce să pui la baza pepenilor ca să iasă mari și gustoși. Cel mai eficient îngrășământ natural care promite o recoltă bogată.
Ce să pui la baza pepenilor ca să iasă mari și gustoși. Cel mai eficient...
×