5000 de euro pe săptămână pentru America Express și Survivor. Pepe a refuzat ProTv și Antena 1

Publicat: 11/03/2023 | 23:40

Pepe, unul dintre cei mai ofertați artiști autohtoni, atât de către organizatorii de concerte, cât și de producătorii tv, a primit propunerea de a participa atât la Survivor, show-ul de la Pro TV, cât și la „America Express”, de la Antena 1. Le-a refuzat însă pe ambele, iar motivul l-a dezvăluit, în exclusivitate, pentru CANCAN.ro.

Pepe duce viața pe care și-a dorit-o, atât pe plan personal, cât și profesional. Are o familie fericită, și un băiețel superb, cu Yasmine Oddi, precum și două fete pe care le adoră, din căsătoria cu Raluca Pastramă. Are concerte pe bandă rulantă și a participat, fie ca și concurrent sau prezentator, cam la toate emisiunile cu maximă audiență. Râvnit de posturile TV cu ștaif, artistul a primit în repetate rânduri propuneri de a participa la Survivor, show difuzat la Pro TV, dar și la „America Express”, de la rivalii de la Antena 1. Fără sorți de izbândă însă, pentru producători.

Pepe petrece mult timp cu fiul său

(Vezi și: CE TARIF ARE PEPE. CÂȚI BANI TREBUIE SĂ SCOȚI DIN BUZUNAR DACĂ VREI SĂ-ȚI CÂNTE LA NUNTĂ)

Nu poate sta departe de familie

Așa cum s-a întâmplat în trecut și cu alte show-uri, gen „Exatlon”, Pepe le-a refuzat. Motivele le-a dezvăluit, în exclusivitate, pentru CANCAN.ro. Vedeta își susține financiar întraga familie și  nu poate lipsi prea mult de acasă:

„Eu nu pot pleca mai mult de o săptămână. Nici la Nea Marin nu prea m-am dus. Nu am doar un copil, ci trei, sunt întreținător de familie. Fetele stau la mine, le duc la școală. În plus, am multe concerte semnate pentru o perioadă lungă. Încă de când au apărut aceste showuri mi s-a tot propus, începând cu Exatlon… Dar e exclus, nu am cum să merg, chiar dacă mi-aș dori. Nu rezist să stau două luni fără copiii mei. Nicio sumă de bani din lume nu merită asemenea sacrificiu”, ne-a spus artistul.

Conform informațiilor noastre, artistul ar fi primit 5000 de euro pe săptămână la SURVIVOR, una dintre cele mai mari onorarii oferite unui concurent. În ciuda sumei astronomice, latino-loverul nu a stat prea mult pe gânduri și a declinat invitația producătorilor.

(Citește și: PREZENTATORUL TV A INTRAT ȘI A IEȘIT DIN CABINA DE PROBĂ DE PESTE 10 ORI: PEPE ȘI YASMINE ODY AU „SPART” BANII ÎN MALL BĂNEASA)

Știe cum să medieze un conflict

Fără îndoială, Pepe ar face față cu succes unor astfel de show-uri. Este o fire sportivă, fiind pasionat de box, sport pe care de altfel l-a practicat și-n copilărie. El a povestit, în urmă cu câțiva ani, că mama sa a fost cea care l-a îndrumat să se orienteze spre cealaltă pasiune a sa, muzica, și nu regretă nicio clipă că a ascultat-o. Sportul cu mănuși l-a ajutat însă în viață. Artistul spunea că a învățat cum să procedeze în cadrul unui conflict și că nu de puține ori a mediat astfel de dispute aprinse.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

This browser does not support the video element.