Acasă » Știri » HOROSCOP 21 IANUARIE: Pestii sunt sfatuiti sa gandeasca rational, altfel…

HOROSCOP 21 IANUARIE: Pestii sunt sfatuiti sa gandeasca rational, altfel…

De: Cancan 21/01/2015 | 07:07
HOROSCOP 21 IANUARIE: Pestii sunt sfatuiti sa gandeasca rational, altfel...

Incepand de astazi, Racii isi vor reevalua situatia financiara, iar Fecioarele se vor ocupa de noi proiecte. Sectorul financiar al Capricornului se cere revizuit.

BERBEC- Odata cu retrogradarea planetei Mercur, esti invitat sa-ti reanalizezi atat gandurile dar si sentimentele referitoare la abilitatile tale creative. Desi poate inca mai cauti incurajari, este timpul sa acorzi suficient credit planurilor tale de viitor indraznete, dar si sa ai in vedere, pentru a face progrese, reconfigurarea cercului de prieteni sau a mediilor sociale pe care le frecventezi.

TAUR- Daca simti ca directia ta in viata sau doar cariera nu ti-au oferit satisfactiile dorite, incepe de astazi un rastimp favorabil abordarii unui drum neincercat pana acum, original si ambitios. Nu lua inca hotarari definitive, doar propune-ti o strategie noua, care sa nu mai pastreze repere din trecut. Cu cat vei iesi mai mult din tiparele care te retin la modul subconstient, cu atat vei fi mai castigat.

horoscop

GEMENI- De astazi, Mercur, guvernatorul zodiei tale retrogradeaza, fapt ceea ce marcheaza o perioada de reanalizare a modului cum gandesti, a principiilor tale de viata dar si a activitatilor de grup care au ca scop oferirea de informatie noua celor din jur. Propune-ti sa identifici tiparele mentale invechite, la care inca nu ai renuntat, avand in vedere o abordare altruista si inovativa.

RAC- Incepand de azi, timp de trei saptamani este recomandat sa-ti reevaluezi situatia financiara, dar fara a face demersuri legale de a cumpara, vinde sau imprumuta bani de la banca. Acum, doar documenteaza-te bine. Tot in acest interval, ai ocazia de a lasa in urma anxietati de natura emotionala si de a privi chestiunile intime dintr-o perspectiva detasata, mai cerebrala.

LEU-Cu siguranta tentatia de a incerca o alta abordare in sectorul relational este puternic resimtita, insa nu a venit inca momentul pentru deciziile finale. Ai timp sa experimentezi, sa reiei in calcul anumite legaturi sentimentale care pot reapare in peisaj, dar ar fi ideal sa pornesti cumva de la zero. De asemenea, ai in vedere extinderea cercului social si contactele cu oameni cu vederi avangardiste.

FECIOARA– Odata cu retrogradarea lui Mercur, guvernatorul zodiei tale, se deschide un interval propice reevaluarii situatiei de la locul de munca, in mod special a colectivului din care faci parte. Nu cauta confirmari din afara, ci ai incredere ca poti aborda cu totul altfel lucrurile, inclusiv cu sporirea beneficiilor banesti. Chiar si stilul de viata ar trebui regandit, precum si acceptarea unor terapii inovative.

BALANTA- Sectorul creativitatii se cere regandit incepand de azi, cautand acele modalitati prin care poti fi original, dar in acelasi timp, sa te bucuri de ceea ce faci. Trebuie doar sa fii increzator. Inclusiv relatia cu copiii dar si cu persoana iubita are nevoie de un suflu de aer proaspat, lasand in urma ceea ce nu a mers in favoarea reconsiderarii unei abordari cu totul inedite si nonconformiste.

horoscop

SCORPION- Daca ai planuri nou-noute legate de caminul tau, ofera-ti timp de reflectie si studiu amanuntit, fiindca Mercur retrograd iti poate face surprize nu tocmai placute sau incerca nervii. Si relatia cu propria familie necesita o abordare diferita, in care ar fi cazul sa pui accent pe marirea gradului de independenta si renuntarea la reflexele posesive care iti dau false sentimente de siguranta.

SAGETATOR- Retrogradarea planetei comunicarii invita in aceasta perioada mai mult la introspectie decat la exprimari si actiuni fatise. Ai de revizuit la rece, detasat, modul cum gandesti, ce judecati ruleaza programe depasite si unde este cazul sa vii cu abordari inspirate, originale, neconventionale. Nerabdator si dornic de a experimenta, cauta sa eviti complicatii la drum sau manuind imprudent electronicele.

CAPRICORN-Sectorul financiar se cere revizuit incepand de astazi, cautand un echilibru intre ceea ce oferi cu generozitate si ceea ce se cuvine sa primesti. Ai la dispozitie trei saptamani sa-ti reconfigurezi strategia, venind cu idei originale de a-ti spori veniturile, din zone pe care nu le aveai in vedere. In plus, ai ocazia sa accesezi acele resurse creative interioare, care iti pot consolida increderea de sine.

VARSATOR-Nonconformismul nu ti-e strain niciodata, dar in urmatoarele trei saptamani s-ar putea spune ca esti provocat sa te reinvetezi, atat la interior cat si in modul cum alegi sa te prezinti apoi in lume. Reflecteaza la ceea ce te face cu totul special, cum iti poti exprima ideile si viziunile tale progresiste si mai ales ce planuri de viitor merita dezvoltate si in ce medii sociale.

PESTI- Poate esti tentat sa treci cat mai repede la fapte, insa momentul prielnic nu a venit. Iar retrogradarea planetei comunicarii vine sa te invite la cernerea cerebrala a multitudinii de mesaje intuitive si idei inspirate, pentru a stabili la final, peste trei saptamani, in care merita sa investesti energie si resurse. Daca exista tipare emotionale care iti afecteaza deciziile, identifica-le si desprinde-te de acestea.

SURSA: ASTROCAFE

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...