Acasă » Știri » HOROSCOP 7 IUNIE. Chiar daca e duminica, berbecii dezbat astazi probleme profesionale !

HOROSCOP 7 IUNIE. Chiar daca e duminica, berbecii dezbat astazi probleme profesionale !

De: Cancan 07/06/2015 | 09:23
HOROSCOP 7 IUNIE. Chiar daca e duminica, berbecii dezbat astazi probleme profesionale !

Intalnirile si dialogurile profesionale sunt esentiale astazi pentru Tauri, chiar daca ne aflam in weekend. Berbecii viseaza cu ochii deschisi la vacanta si tocmai de aceea ar trebui sa-si selecteze prioritatile!

Berbec
Sunt posibile intalniri si dialoguri intresante cu prietenii sau cu rudele aflate departe de granitele tarii. Planurile de vacanta alturi de cei dragi sunt o tema frecventa in aceste zile de weekend. Totusi ar fi bine sa iti selectezi prioritatile si abia apoi sa te implici in demersuri care vizeaza o vacanta in tinuri indepartate. S-ar putea sa te necajeasca remarcile unora, dar sunt momente pasagere. Detaseaza-te de neplaceri si bucura-te de tot ce iti iese in cale.

horoscop

Taur
Se intrezaresc intalniri si dialoguri profesionale, chiar daca sunt zile libere de weekend. Ar fi bine sa vorbesti putin, direct si la obiect, deoarece exista un risc major sa primesti replici zgomotoase. Relatiile cu sefii, autoritatile de orice fel sunt tensionate, de aceea fii prudent. Pe de alta parte vei afla lucruri interesante vizavi de segmentul profesional in care activezi. Serile acestor zile, petrece-le in compania membrilor familiei.

Gemeni
Comunicarea este foarte importanta pentru tine la sfarsitul acestei saptamani. Se pare ca vei avea ocazia sa iei legatura cu persoane deosebite, experimentate in ale vietii sau cu prieteni si cunostine aflate in strainatate. Potrivit astrocafe.ro, chiar si planificarea unor calatorii va intra in sfera ta de interes. Totul este sa fii deschis mental si chiar daca, deocamdata, posibilitatile tale materiale sunt reduse ai incredere ca totul ti se va permite la momentul potrivit.

horoscop

 

Rac
Sunt zile bune la finalul acestei saptamani pentru a-ti reorganiza bugetul disponibil impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. In primul rand ar fi bine sa-ti indrepti atentia asupra cheltuielilor necesare in domeniul profesional in care activezi sau pentru a-ti ingriji sanatatea. Ai incredere ca te vei descurca cu toate, fara probleme. Secretul consta in a-ti stabili clar prioritatile si a le rezolva numai pe acelea deocamdata.

Leu
Sunt zile bune pentru discutii parteneriale si activitati comune cu altii. In primul rand, indreapta-ti eforturile spre membrii familiei si spre nevoile lor. Dispui de toate resursele necesare pentru a-i sprijini. Pe de alta parte, in segmentul colaborarilor este posibil sa fii nemultumit de pozitia ta in cadrul unui grup de lucru sau de relatia pe care o ai acum cu unii colaboratori. Ar fi bine sa iti sustii punctele de vedere si sa faci schimbarile necesare petnru a-ti imbunatati situatia.

Fecioara
Treburile de rutina ale casei, dar si cele din segmentul profesional iti vor acapara intregul weekend. Totusi profita de aceste zile libere si odihneste-te ceva mai mult. Dorinta ta de a munci constiincios si a face lucrurile in avans, mai ales la serviciu, te poate obosi mult acum. Afectiunile sistemului circulator se pot accentua. Remediile naturiste, plimbarile usoare in aer liber si somnul iti sunt de mare folos.

horoscop

Balanta
Relatiile cu persoana iubita si copiii sunt cele care te solicita mult la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte, cei dragi au nevoie sa iti povesteasca nepalcerile lor in speranta ca vor obtine de la tine sprijin material si moral. Pe de alta parte insa, tu ai chef de distractii si te tii de sotii. Cu putin efort si bunavointa ai reusi si sa-i asculti pe ceilalti, sa le rezolvi macar partial doleantele si sa ii antrenezi in activitati recreative si amuzante.

Scorpion
Ai sanse minunate de a petrece aceste zile de weekend, acasa, alaturi de membrii familiei. Treburile gospodaresti le poti desfasura usor si cu rezultate multumitoare. Cei dragi te sustin si chiar au nevoie de sfaturile sau glumele tale. Discutii aprinse pot aparea de la bugetul disponibil pentru casa sau pentru nevoile lor personale. Toata lumea doreste sa achiti tu facturi, plata unor servicii de care au beneficiat si pe deasupra sa le oferi si cadouri.

Sagetator
Relaxeaza-te alaturi de prieteni si rude apropiate. Sfarsitul acestei saptamani iti aduce in preajma multa lume, discutii si tot soiul de informatii. Cele mai multe iti sunt de folos in plan personal, pentru a-ti imbunatati sanatatea si relatia cu ceilalti. Chiar daca, ceea ce auzi iti displace, fii prudent si doar asculta. La momentul potrivit vei folosi tot ceea ce se vehiculeaza acum in preajma ta, chiar si sub forma unei reclame banale.

Capricorn
Se intrezaresc cheltuieli, atat pentru cele necesare traiului cotidian, cat si pentru a oferi cadouri cuiva drag. Temerile care vizeaza castigurile tale din activitatea profesionala sunt subiective. Este adevarat ca in plan profesional exista multe faceri si prefaceri care vor schimba conditiile de munca si salarizarea aferenta. Insa, deocamdata dispui de suficiente resurse materiale pentru a te descurca onorabil cu toate cele de trebuinta.

Horoscop

Varsator
Finalul acestei saptamani este potrivit pentru a-ti trasa noi directii profesionale. Ajutat de o discutie cu un prieten sau cu un coleg de incredere de la serviciu, foarte usor iti vei da seama ce anume ar trebui sa schimbi in demersurile tale profesionale. Gandeste-te la ceva ce iti place sa lucrezi, sa te implici chiar si intr-o afacere alaturi de oameni curajosi si de incredere. Inceputurile pe toate planurile vietii sunt provocarea majora a acestor zile.

Pesti
Retrage-te din forfota zilnica si odihneste-te acasa, alaturi de cei dragi. Ai nevoie de o dieta potrivita, liniste si de o reorganizare a programului de viata. Posibil sa se accentueze afectiuni ale sistemului circulator, mai ales ale inimii, de aceea fii prudent. Tentatia de a-ti continua activitatea profesionala este mare, dar ar trebui sa o cotrolezi. Profita de aceste zile libere si mediteaza la cele sfinte. Vei afla astfel, lucruri interesante.

(M.N.)
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că e INTERZIS prin lege
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Codul Rutier, modificat pentru șoferii de categoria B. Klaus Iohannis a promulgat legea
Codul Rutier, modificat pentru șoferii de categoria B. Klaus Iohannis a promulgat legea
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune artistul despre iubita lui
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...