Acasă » Știri » Scrisoare sfasietoare: „Sunt o mama de SATANISTA”. Cum a scapat fiica ei din tragedia din Colectiv

Scrisoare sfasietoare: „Sunt o mama de SATANISTA”. Cum a scapat fiica ei din tragedia din Colectiv

De: Cancan 04/11/2015 | 12:47
Scrisoare sfasietoare: Sunt o mama de SATANISTA. Cum a scapat fiica ei din tragedia din Colectiv

Tragedia care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute de la club Colectiv a socat o tara intreaga. O mama constanteanca a trimis o scrisoare la redactia ziarului "Opinia Constantei" unde a vrut sa le spuna tuturor cum a scapat fiica sa cu viata.
 

Dupa cele intamplate, mama unei fete s-a pus in locul parintilor care au ramas fara copii in urma incendiului din Centrul Vechi si a povestit tuturor ca fiica ei ar fi trebuit sa fie in club, insa nu s-a mai dus pentru ca era prea obosita: „Fetiţa mea (îi spun aşa, chiar dacă are 27 de ani şi, probabil, la fel o voi alinta şi când va avea 40) merge în cluburi, la concerte şi îi place muzica rock, aşa cum fac milioane de alţi tineri din România. Dacă pentru voi, imbecililor, asta înseamnă că este satanistă, recunosc – sunt o mamă de satanistă. Ioana ar fi putut să fie şi la concertul din Colectiv. Nu a fost, pentru că era prea obosită după o săptămână încărcată la serviciu. Nu daţi ochii peste cap, neghiobilor, are un job la o multinaţională din Capitală, aşa cum au avut mulţi dintre tinerii care s-au prăpădit în acea noapte, ca şi cei care se zbat acum între viaţă şi moarte, ca şi alte mii cu domiciliul stabil în te miri ce oraş din România! Muncesc acolo, departe de mama care nu are cum să le pună pe masă o ciorbă caldă şi de tata care i-ar fi schimbat becul ars, pentru că în ale lor localităţi, municipii, oraşe sau comune cu greu ar fi găsit un job. Şi, dacă, totuşi, îl găseau nu se datora facultăţilor sau masterelor luate cu brio, ci doar dacă aveau o pilă pe unde trebuie, părinţii lor făceau parte din cercul de putere al vremelnicei forţe politice instalate la conducerea locală sau, pur şi umplu, dădeau şpaga de rigoare.

incendiu

Nu faceţi feţe-feţe, tâmpiţilor! Ioana, fata mea, are un job aşa cum au milioane de tineri în această Românie pe care o doare în cot, ca să nu spun altundeva, de soarta lor. Au locuri de muncă în oraşele sau satele în care s-au născut, drept este că la nişte joburi ce nu au prea multe în comun cu şcolile absolvite. Lucrează pe bani puţini pe la te miri ce patroni semianalfabeţi sau cu te miri ce şefi care nu au habar de ceva, dar fac parte din partidul care trebuie, alături de nepoţii, copiii sau amantele cui trebuie. Iar din prăpăditele lor de salarii şi-au permis să ia un bilet la un concert rock ori s-au dus într-un club să asculte o trupă ce venea să cânte în provincie. Oricare dintre ei putea să fie victimă a unei tragedii similare celei din clubul Colectiv, că doar nu-şi imaginează cineva că sunt puţine locaţiile din ţară sau din Bucureşti ce funcţionează alandala, dar nu m-ar mira ca oastea idioţilor să decreteze că toţi sunt satanişti.

Şi, până la urmă, mai bine să fie catalogaţi aşa decât să facă parte dintr-o oaste de imbecili în fruntea căreia s-a aşezat Aurelian Pavelescu. Cel care între două tâmpenii politice debitate la televizor şi între trei (dacă nu cumva mai multe) alianţe imbecile, başca o distrugere de partid istoric, consideră că toţi tinerii care merg în cluburi sunt nişte descreieraţi ce „consumă alcool, nicotină şi chiar droguri, ascultă muzică în ritmuri demenţiale, cu sonor la maxim care le zguduie creierii“. Mai mult decât atât, ipochimenul se mai şi întreabă „cine sunt aceşti tineri pe care nu îi vezi în biblioteci sau biserici şi cine sunt părinţii lor?“.

Pavelescule, eu sunt mama unei tinere care merge la concerte, în cluburi şi ascultă rock. Şi ca Ioana sunt mii de tineri în România. Şi dacă în mintea ta asta înseamnă că toţi trag pe nas ori se întorc de acolo mangă pe trei cărări, înseamnă că tu chiar ai creierii zguduiţi. Şi nu de muzică rock, cea pe care susţii că nu o asculţi cu volumul la maximum (sunt tare curioasă cum ai reuşit să savurezi, pe şoptite, U 2, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Dors, AC/DC, AXL Rose, Queen, Guns’N Roses, Nirvana, Rolling Stone şi chiar The Beatles), ci de… imbecilitate. Pavelescule, eu sunt mama unei tinere care a cântat într-o trupă rock, fiind eleva unui liceu de elită din Constanţa. Şi ca ea sunt mii de tineri în România surdă la talentele copiilor ei. Pavelescule, eu sunt mama unei tinere care îşi punea căştile pe urechi şi asculta rock atunci când alerga între două facultăţi sau când dădea o fugă la autogară să ridice pachetul cu mâncare pe care îl trimiteam săptămânal. Pachet în care, printre blidele de ciorbă băgate la congelator de cu seară, ca nu cumva să se verse până la Bucureşti, cele cu tocăniţă de pipote, îngheţate şi ele, şi plăcinta făcută de mamaie, strecuram şi ceva bănuţi. Bani din care Ioana îşi cumpăra şi un bilet la un concert rock, dar şi la unul simfonic, se ducea în cluburi, dar şi la Teatrul Naţional. Şi ca Ioana sunt mii de tineri în România oarbă la eforturile lor.

Pavelescule eu sunt mama unei tinere care a avut prima pereche de cizme din piele din primul salariu câştigat de ea, pentru că a ei mamă a preferat să investească banii în educaţia copilului şi să-i cumpere încălţări de la Nice Price sau de la tănticile ce dădeau, pe datorie, ghete cărate cu plasa din Turcia. Şi ca mine sunt mii de părinţi în România nepăsătoare faţă de zbaterile lor. Pavelescule, eu sunt mama unei tinere care acum se întreţine singură, plăteşte taxe şi impozite, îşi cumpără câte bilete vrea, la orice fel de concert şi merge în cluburi pentru a asculta o trupă rock. Şi ca ea sunt mii de tineri în România pe care nu au părăsit-o, chiar dacă ea nu a făcut mare lucru pentru a-i determina să rămână în ţară. Şi, dacă pentru tine şi ceata de imbecili ce postează pe bloguri şi Facebook toate tâmpeniile, asta înseamnă că sunt satanişti şi merită soarta tinerilor din clubul Colectiv, cei pentru care, în tâmpenia voastră, nu trebuiau decretate trei zile de doliu naţional, să te ierte Dumnezeu!

Cât priveşte bibliotecile cărora le-a trecut pragul Ioana, Pavelescule, când PNŢCD-ul pe care ai reuşit să îl termini se afla la finalul guvernării sale, în anul 2000, Ioana, deşi avea 12 ani, citea Isaac Asimov, dar şi Camil Petrescu, iar la finalul puterii PDL-iste în jurul căreia te-ai gudurat, poate-poate îţi cade o ciozvârtă, citise demult Emil Cioran, Constantin Noica, James Joyce, Gabriel Garcia Marquez şi mulţi, mulţi alţii. Şi ca Ioana, din fericire, sunt mii de tineri în România, chiar dacă nu puţini reprezentanţi ai puterii politice, indiferent cum s-a numit ea, au vrut să aducă această ţară la stadiul de semi-analfabetism.

Trebuie să-ţi dau, însă, dreptate cu ceva, Pavelescule. Ioana, ca şi mama ei, nu rupe uşa bisericilor şi nici nu prea pupă poala popilor. Eu nu fac aceste lucruri de când poparul venit la moartea tatălui mi-a spus direct, de la poartă, că citirea stâlpilor costă 300 de lei, iar ea m-a văzut la prea multele înmormântări pe care le-am făcut, apoi, (mama, fratele, tataie, mamaie şi al ei tată) că scot milioane din buzunar pentru ca feţele bisericeşti să citească slujbele de pomenire. Asta nu înseamnă că ne-am îndepărtat de Dumnezeu şi suntem sataniste, ci doar că între noi şi Tatăl din Ceruri nu acceptăm intermediari precum cei mai sus menţionaţi sau, şi mai şi, precum un Înalt Prea Bandit sau un mult Prea Fericit într-o ţară îndurerată. Şi cum să îi spun Ioanei să rupă uşile bisericilor şi să pupe patrafirul popesc în condiţiile în care Biserica Ortodoxă Română cu al ei mult Prea Fericit cu tot nu şi-a făcut simţită prezenţa alături de victimele de la Colectiv? Şi nici nu am auzit ca vreun popă să anunţe că va oficia slujba de înmormântare a vreunui decedat în urma acestei tragedii fără să perceapă vreun ban!

Fetiţa mea (îi spun aşa chiar dacă are 27 de ani şi, probabil, la fel o voi alinta şi când va avea 40) merge în cluburi, la concerte şi îi place muzica rock, aşa cum fac milioane de alţi tineri din România. Dacă pentru voi, imbecililor, asta înseamnă că este satanistă, recunosc sunt o mamă de satanistă!”.

O.P.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...