Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 29 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 29/04/2016 | 07:21
HOROSCOP 29 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec

Dacă ai un puternic sentiment de insatisfacţie este posibil ca aspiraţiile tale să fi fost prea mari. Cel mai indicat ar fi să încerci să te relaxezi, ocupându-te de chestiuni de rutină. Astăzi e de preferat să rezolvi anumite neînţelegeri într-o manieră directă, sinceră şi asertivă, însă să şi dai interlocutorului dreptul la replică. În acest weekend sunt şanse mari de a fi mai relaxat, într-o stare meditativă şi de inspiraţie profundă. Să ştii că o introspecţie este întotdeauna binevenită.

Taur

Linişte, intimitate, confort sunt cuvintele cheie azi. Stabilitatea căminului şi a sentimentelor îţi oferă multă siguranţă. Canalizează-ţi energia pentru a finaliza proiectele începute şi, mai ales, pentru a valorifica resursele materiale şi personale. O modalitate excelentă de a consuma energia pe care o ai în exces, ar fi organizarea în natură a unor activităţi recreative. Tot ce îţi doreşti în acest weekend e să fii înconjurat de familie şi de prieteni şi să te relaxezi în confortul căminului tău.

Gemeni

Încearcă să valorifici la maxim abilităţile de comunicare, capacitatea de a te face plăcut şi de a-ţi crea relaţii ce se vor dovedi benefice. Relaţia cu partenerul se îmbunătăţeşte considerabil printr-o comunicare deschisă. Dacă eşti singur, pune-ţi mai bine în valoare calităţile. Ai o zi plină de activităţi, dar tonusul fizic şi energia te vor ajuta să faci tot ceea ce ţi-ai propus şi să faci tot ceea ce îţi doreşti. Eşti doritor de senzaţii tari, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci excese.

Rac

Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ şi să fii pragmatic. Pentru a evita apariţia unor tensiuni, analizează toate datele problemei. Abordează relaţiile dintr-o altă perspectivă şi cu mai multă detaşare. Astrele îţi oferă şansa să armonizezi relaţia cu partenerul. Dacă eşti singur e posibil să te trezeşti cu gândul la o veche iubire şi cu dorinţa de a relua legătura. Te va ajuta să scoţi la suprafaţă emoţii defulate dar cam atât. Dacă te simţi vulnerabil, încearcă să-ţi menţii mintea limpede.

Leu

Încearcă să nu te îngrijorezi în privinţa banilor fiindcă în următoarea perioadă vor dispărea anumite blocaje fiind posibil să primeşti sprijin. Fii obiectiv şi cu picioarele pe pământ în felul în care iniţiezi proiectele de lungă durată. Recapătă-ţi pofta de viaţă şi pasiunea cu care simţeai totul la începutul relaţiei şi pregăteşte o cină romantică, îl vei încânta pe partener. Urmează o perioadă activă din punct de vedere social şi ar fi indicat să accepţi invitaţiile la diferitele evenimente.

Fecioară

Depune mai mult efort în privinţa carierei fiindcă astrele te favorizează şi poţi obţine o promovare. Fii mai cumpătat când vine vorba de cheltuieli. Ai tendinţa să nu poţi ieşi dintr-un magazin fără cel puţin o achiziţie care se va dovedi inutilă. Este o zi potrivită să ieşi în societate şi să te afirmi. Arată-le tuturor ce potenţial şi resurse ai. Partenerul se simte invadat de prea multă grijă din partea ta sau, din contră, de prea multă critică. Mai bine petreceţi seara mergând la teatru.

Balanţă

Încearcă să petreci timp cu oameni pozitivi şi să te încarci cu energia lor fiindcă poţi avea o zi plină de dinamism şi cu evenimente neprevăzute. Pe de altă parte, nu te hazarda în discuţii inutile. Partenerul de viaţă are anumite aşteptări de la tine şi pentru a evita discuţiile, fă-ţi timp să clarificaţi ceea ce doriţi fiecare de la relaţie. Dacă reuşeşti să înţelegi perspectivele celorlalţi poţi salva sau îmbunătăţi anumite relaţii la care ţii. Foloseşte-te de diplomaţia caracteristică. 

Scorpion

Tot ce ţine de călătorii lungi este favorizat în această perioadă, apar mult mai multe oportunităţi. Vitalitatea ta este destul de scăzută, iar acest lucru ar trebui să te facă mai atent la sănătatea ta. Ingrijeşte-te şi odihneşte-te mai mult. Relaţia cu partenerul are şanse să se îmbunătăţească dacă te deschizi mai mult faţă de acesta şi dacă îţi exprimi nevoile şi dorinţele. Încearcă prin toate modalităţile posibile să-ţi menţii echilibrul emoţional. Este o zi favorabilă activităţilor spirituale.

Săgetător

Încep uşor, uşor să apară schimbări în planul sentimental şi este foarte posibil, dacă eşti singur, să cunoşti o nouă iubire. Chiar dacă vor fi persoane care îţi vor solicita ajutorul în mod expres, asigură-te ca le laşi libertatea şi puterea de a decide pentru ei înşişi. Încearcă să te foloseşti de răbdare, înţelepciune şi calm pentru a reuşi să treci cu brio peste provocările acestei perioade. Odihneşte-te mai mult şi îndreaptă-ţi atenţia către interior şi află care sunt nevoile tale reale.

Capricorn

Ar fi indicat să-ţi asumi riscuri calculate şi să verifici totul înainte de a acţiona. Pot apărea câştiguri extra în urma unor colaborări. În ultima perioadă agenda ta de lucru a fost aglomerată şi ai consumat multă energie, însă foarte curând vei fi apreciat pentru munca depusă. O parte a nemulţumirilor tale în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul sunt justificate, dar încearcă să asculţi şi versiunea acestuia. Fă un efort pentru a-ţi mulţumi partenerul, fiind mai atent şi la nevoile acestuia.

Vărsător

Munca în echipă aduce beneficii pentru tine în această perioadă. Încearcă să fii deschis către noi propuneri, către noi colaborări. Din punct de vedere profesional lucrurile merg spre bine. Ai rezistenţă şi suficient de multă energie pentru a dezvolta proiecte noi. Începutul de weekend va fi favorabil întâlnirilor cu prietenii. Cu toţii vă veţi detensiona după o săptămână agitată. Astrele favorizează şi viaţa amoroasă iar pasiunea poate fi reaprinsă. Comunică direct şi deschis care îţi sunt dorinţele.

Peşti

În această perioadă încearcă să-ţi valorifici cât mai mult talentele pentru că, folosindu-le, vei îmbina utilul cu plăcutul şi poţi avea succes. Vei fi mult mai eficient dacă îmbini creativitatea cu partea practică. E o zi benefică pentru a comunica cu cei dragi şi pentru a fi deschis în a-ţi exprima anumite nevoi sau chiar supărări pe care le-ai acumulat în timp. Dacă eşti invitat la masă, ridică-te înainte de a te sătura. Mai multă grijă pentru sănătate şi multă mişcare te menţin în formă.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece vedeta sărbătorile: „O am pe mama, o am pe soacra mea. Noi înțelegem sărbătorile altfel.”
Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune pentru Berbeci și Raci
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune...
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de Paște. Dacă-l împarți și cu alții, vei avea mare noroc
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de...
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz: A venit iepurașul!
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă din care locuitorii vor să fugă
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă...
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore de București
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore...