Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 29 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 29/04/2016 | 07:21
HOROSCOP 29 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec

Dacă ai un puternic sentiment de insatisfacţie este posibil ca aspiraţiile tale să fi fost prea mari. Cel mai indicat ar fi să încerci să te relaxezi, ocupându-te de chestiuni de rutină. Astăzi e de preferat să rezolvi anumite neînţelegeri într-o manieră directă, sinceră şi asertivă, însă să şi dai interlocutorului dreptul la replică. În acest weekend sunt şanse mari de a fi mai relaxat, într-o stare meditativă şi de inspiraţie profundă. Să ştii că o introspecţie este întotdeauna binevenită.

Taur

Linişte, intimitate, confort sunt cuvintele cheie azi. Stabilitatea căminului şi a sentimentelor îţi oferă multă siguranţă. Canalizează-ţi energia pentru a finaliza proiectele începute şi, mai ales, pentru a valorifica resursele materiale şi personale. O modalitate excelentă de a consuma energia pe care o ai în exces, ar fi organizarea în natură a unor activităţi recreative. Tot ce îţi doreşti în acest weekend e să fii înconjurat de familie şi de prieteni şi să te relaxezi în confortul căminului tău.

Gemeni

Încearcă să valorifici la maxim abilităţile de comunicare, capacitatea de a te face plăcut şi de a-ţi crea relaţii ce se vor dovedi benefice. Relaţia cu partenerul se îmbunătăţeşte considerabil printr-o comunicare deschisă. Dacă eşti singur, pune-ţi mai bine în valoare calităţile. Ai o zi plină de activităţi, dar tonusul fizic şi energia te vor ajuta să faci tot ceea ce ţi-ai propus şi să faci tot ceea ce îţi doreşti. Eşti doritor de senzaţii tari, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci excese.

Rac

Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ şi să fii pragmatic. Pentru a evita apariţia unor tensiuni, analizează toate datele problemei. Abordează relaţiile dintr-o altă perspectivă şi cu mai multă detaşare. Astrele îţi oferă şansa să armonizezi relaţia cu partenerul. Dacă eşti singur e posibil să te trezeşti cu gândul la o veche iubire şi cu dorinţa de a relua legătura. Te va ajuta să scoţi la suprafaţă emoţii defulate dar cam atât. Dacă te simţi vulnerabil, încearcă să-ţi menţii mintea limpede.

Leu

Încearcă să nu te îngrijorezi în privinţa banilor fiindcă în următoarea perioadă vor dispărea anumite blocaje fiind posibil să primeşti sprijin. Fii obiectiv şi cu picioarele pe pământ în felul în care iniţiezi proiectele de lungă durată. Recapătă-ţi pofta de viaţă şi pasiunea cu care simţeai totul la începutul relaţiei şi pregăteşte o cină romantică, îl vei încânta pe partener. Urmează o perioadă activă din punct de vedere social şi ar fi indicat să accepţi invitaţiile la diferitele evenimente.

Fecioară

Depune mai mult efort în privinţa carierei fiindcă astrele te favorizează şi poţi obţine o promovare. Fii mai cumpătat când vine vorba de cheltuieli. Ai tendinţa să nu poţi ieşi dintr-un magazin fără cel puţin o achiziţie care se va dovedi inutilă. Este o zi potrivită să ieşi în societate şi să te afirmi. Arată-le tuturor ce potenţial şi resurse ai. Partenerul se simte invadat de prea multă grijă din partea ta sau, din contră, de prea multă critică. Mai bine petreceţi seara mergând la teatru.

Balanţă

Încearcă să petreci timp cu oameni pozitivi şi să te încarci cu energia lor fiindcă poţi avea o zi plină de dinamism şi cu evenimente neprevăzute. Pe de altă parte, nu te hazarda în discuţii inutile. Partenerul de viaţă are anumite aşteptări de la tine şi pentru a evita discuţiile, fă-ţi timp să clarificaţi ceea ce doriţi fiecare de la relaţie. Dacă reuşeşti să înţelegi perspectivele celorlalţi poţi salva sau îmbunătăţi anumite relaţii la care ţii. Foloseşte-te de diplomaţia caracteristică. 

Scorpion

Tot ce ţine de călătorii lungi este favorizat în această perioadă, apar mult mai multe oportunităţi. Vitalitatea ta este destul de scăzută, iar acest lucru ar trebui să te facă mai atent la sănătatea ta. Ingrijeşte-te şi odihneşte-te mai mult. Relaţia cu partenerul are şanse să se îmbunătăţească dacă te deschizi mai mult faţă de acesta şi dacă îţi exprimi nevoile şi dorinţele. Încearcă prin toate modalităţile posibile să-ţi menţii echilibrul emoţional. Este o zi favorabilă activităţilor spirituale.

Săgetător

Încep uşor, uşor să apară schimbări în planul sentimental şi este foarte posibil, dacă eşti singur, să cunoşti o nouă iubire. Chiar dacă vor fi persoane care îţi vor solicita ajutorul în mod expres, asigură-te ca le laşi libertatea şi puterea de a decide pentru ei înşişi. Încearcă să te foloseşti de răbdare, înţelepciune şi calm pentru a reuşi să treci cu brio peste provocările acestei perioade. Odihneşte-te mai mult şi îndreaptă-ţi atenţia către interior şi află care sunt nevoile tale reale.

Capricorn

Ar fi indicat să-ţi asumi riscuri calculate şi să verifici totul înainte de a acţiona. Pot apărea câştiguri extra în urma unor colaborări. În ultima perioadă agenda ta de lucru a fost aglomerată şi ai consumat multă energie, însă foarte curând vei fi apreciat pentru munca depusă. O parte a nemulţumirilor tale în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul sunt justificate, dar încearcă să asculţi şi versiunea acestuia. Fă un efort pentru a-ţi mulţumi partenerul, fiind mai atent şi la nevoile acestuia.

Vărsător

Munca în echipă aduce beneficii pentru tine în această perioadă. Încearcă să fii deschis către noi propuneri, către noi colaborări. Din punct de vedere profesional lucrurile merg spre bine. Ai rezistenţă şi suficient de multă energie pentru a dezvolta proiecte noi. Începutul de weekend va fi favorabil întâlnirilor cu prietenii. Cu toţii vă veţi detensiona după o săptămână agitată. Astrele favorizează şi viaţa amoroasă iar pasiunea poate fi reaprinsă. Comunică direct şi deschis care îţi sunt dorinţele.

Peşti

În această perioadă încearcă să-ţi valorifici cât mai mult talentele pentru că, folosindu-le, vei îmbina utilul cu plăcutul şi poţi avea succes. Vei fi mult mai eficient dacă îmbini creativitatea cu partea practică. E o zi benefică pentru a comunica cu cei dragi şi pentru a fi deschis în a-ţi exprima anumite nevoi sau chiar supărări pe care le-ai acumulat în timp. Dacă eşti invitat la masă, ridică-te înainte de a te sătura. Mai multă grijă pentru sănătate şi multă mişcare te menţin în formă.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea