Acasă » Horoscop » HOROSCOP 5 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 5 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 05/05/2016 | 07:36
HOROSCOP 5 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec
Inţelegi intuitiv că este momentul să acţionezi. Ştii exact unde te afli, care este poziţia ta şi nu ai dubii despre destinaţia la care vei ajunge. În ciuda emoţiilor puternice pe care le ai astăzi, probabil te simţi încrezător în forţele tale. Aşteaptă-te totuşi la situaţii neaşteptate. Decât să laşi lucrurile să curgă de la sine mai bine acţionezi, e mai puţin stresant. Aşteaptă-te la unele cheltuieli imprevizibile. Se recomandă deosebită atenţie în lucrul cu actele şi în semnarea contractelor.

Taur
Astăzi poţi miza pe valorile şi principiile tale de bază. Fii încrezător în ceea ce eşti fiindcă ceilalţi vor avea înţelepciunea ori să te urmeze ori să nu-ţi stea în cale. Eşti entuziasmat în ceea ce priveşte viitorul şi, în acelaşi timp, vezi şi limitele planurilor din prezent. Asta te va ajuta însă să iei cea mai bună decizie pentru tine! Urmăreşte-ţi interesul şi răspunde azi tuturor întrebărilor adresate de un prieten apropiat sau de partener fiindcă ai oportunitatea de a lămuri lucrurile.

Gemeni
Discerne între bine şi rău şi eliberează-te de traume din trecut ca să-ţi fie mai clar ce doreşti să faci în viitor. Nu lua decizii de moment. Gândeşte-te la o soluţie viabilă pe termen lung. Dacă poţi aştepta, vei găsi formula succesului! Nu te afli pe aceeaşi lungime de undă cu partenerii sau cu şefii. Înţelept ar fi să nu le faci jocul şi să amâni discuţiile importante. Nu te poţi baza pe ajutorul celorlalţi dacă nu demonstrezi că ai capacitatea de a te mobiliza şi voinţa de a-ţi atinge scopul!  

Rac
Dacă sunt lucruri de făcut la birou care depăşesc competenţele tale ar fi indicat să nu le faci. Ai nevoie de ceilalţi dar realizezi că nu te poţi baza pe ei. Paradoxal, simţi că te poţi descurca totuşi şi fără ajutorul lor. Te simţi anxios din cauza vibraţiilor din jur. Nu e neapărat un lucru rău, doar că nu te simţi confortabil când nu poţi controla lucrurile. Azi eşti cel care calmează spiritele şi ale cărui acţiuni îi inspiră pe ceilalţi să renunţe la dispute şi să se concentreze pe aspectele pozitive.

Leu
Dacă planurile tale sunt date peste cap, ar putea să-ţi amintească de perioade care ţi-au dat dureri de cap. Încearcă să nu repeţi aceleaşi greşeli. Pentru că ştii cum e să te ascunzi în spatele unui zid pentru a-ţi proteja emoţiile, azi eşti empatic. E posibil să primeşti ajutor de la prieteni, însă depinde cum pui tu problema şi de cât de parolişti sunt aceştia. Eşti mai deschis în a comunica cu partenerul şi reuşeşti să exprimi ce simţi. Nu te sfii să spui adevărul indiferent de ce gândesc ceilalţi.

Fecioară
Încearcă să nu te agiţi şi să nu te învinovăţeşti dacă nu reuşeşti să faci tot ceea ce ţi se cere la muncă. Cerinţele sunt prea mari. Te simţi bine în pielea ta şi vei rezolva o problemă sentimentală. Pentru tine astăzi, să acţionezi, să ai rezultate tangibile şi să rămâi realist în tot ceea ce faci este mai imortant decât orice altceva. Ai aşteptări realiste. Acordă-ţi timp şi analizează-ţi emoţiile şi vei descoperi secrete adânci în inima ta. Nu-ţi fie teamă să le găseşti şi să vezi ce simţi!  

Balanţă
Să fii atent, să ştii ceea ce îţi doreşti şi să fii încrezător înainte să arunci cărţile pe masă măreşte şansele să câştigi jocul! Nu te lăsa afectat de prezentarea dramatică a unei situaţii pentru că lucrurile nu sunt aşa de grave pe cât sunt prezentate. Nu încerca să mulţumeşti pe toată lumea şi spune nu dacă cerinţele lor nu sunt în concordanţă cu ceea ce îţi doreşti! Ai trecut prin momente şi mai grele cu partenerul, mai bine eviţi orice conflict facând orice activitate care te linişteşte.  

Scorpion
Astăzi nu-ţi permiţi luxul de a visa pe cât îţi doreşti fiindcă este posibil să fii nevoit să te confrunţi cu o problemă emoţională pe care o tot amâni şi pe care trebuie să o rezolvi într-un fel sau altul. La muncă, cea mai bună soluţie e să urmezi câteva reguli de conduită, să fii diplomat, să vorbeşti din inimă pentru ca ceilalţi să se simtă bine în preajma ta. Încearcă să echilibrezi relaţia cu partenerii pentru a evita anumite neînţelegeri sau conflicte sau chiar riscul unor pierderi de bani.

Săgetător
Alegerile de azi vor juca un rol important în schimbările ce vor urma, mai ales dacă le iei cu respect faţă de drumul tău în carieră. Poţi avea discuţii care par a nu duce nicăieri dar ele au totuşi un sens şi vor avea o finalitate recompensată. Încearcă să fii mai atent şi să-i asculţi pe cei din jurul tău. Poate nu-ţi place ce auzi dar, în final, va fi spre binele tuturor. E un moment potrivit pentru a analiza la ce nivel a ajuns relaţia ta şi de a face un bilanţ al aportului afectiv adus de fiecare.

Capricorn
Nu este nimic mai plăcut pentru tine decât să începi un nou proiect, aşa că adună-ţi toate forţele pentru a da tot ceea ce ai mai bun astăzi! Cea mai bună cale către succes este să fii optimist şi să crezi în forţele şi în abilităţile tale. Astfel, vei atrage sincronicitate şi vei antrena Universul în realizarea planului tău. Nu te interioriza, nu te ascunde în spatele zidului şi ai curajul să vorbeşti cu cineva de încredere fiindcă acest lucru te va ajuta să te descarci şi să te eliberezi!

Vărsător
Abordează serios orice sarcină şi problemă ce apare la muncă şi nu te baza prea mult pe ajutorul colegilor. Îndeplinirea obligaţiilor nu e prioritatea ta azi dar, dacă ţi le vei îndeplini vei fi apoi liber să faci tot ceea ce vrei. Consideră-te binecuvântat! Astăzi beneficiezi de suport emoţional din partea prietenilor şi în orice moment în care vei avea nevoie. Adaptarea la o nouă realitate te face să te confrunţi cu neplăceri dar, dacă faci anumite modificări mergi mai departe cu conştiinţa împăcată.

Peşti
Astăzi te simţi destul de comfortabil cu vulnerabilitatea ta. Totuşi, încearcă să focusezi comunicarea către discuţii fără o importanţă deosebită, nu vorbi cu oricine şi nu lua decizii importante. Este foarte probabil să te afecteze astenia de primăvară. Cert este că nu funcţionezi la capacitatea maximă şi eşti lipsit de energie însă nu te forţa. Pentru eficienţă la locul de muncă, ar fi o idee foarte bună să încerci să lucrezi în echipă fiindcă pot ieşi la suprafaţă idei foarte productive.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Zodia protejată de Dumnezeu în luna iunie. Primește tot ce și-a dorit!
Zodia protejată de Dumnezeu în luna iunie. Primește tot ce și-a dorit!
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi ea a aflat că el avea o viață secretă
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău! Este cazul unei celebre influencerițe
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca.
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ce face Sorina, fetița adoptată din Baia de Aramă. Cuvintele sunt inutile
Ce face Sorina, fetița adoptată din Baia de Aramă. Cuvintele sunt inutile
Singura gară din țară care a fost construită ca o insulă. Deservea două țări și Ceaușescu a acoperit-o cu apă
Singura gară din țară care a fost construită ca o insulă. Deservea două țări și...
Halep a primit noul verdict. Începe iar calvarul: Decizia TAS a fost...
Halep a primit noul verdict. Începe iar calvarul: Decizia TAS a fost...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
ADIO, nea Ovidiu! România toată plânge: Dumnezeu să-l primească în împărăția Sa
ADIO, nea Ovidiu! România toată plânge: Dumnezeu să-l primească în împărăția Sa
Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion
Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion
Ce AVERE are Iancu Sterp de la „Survivor România All Stars” / „Războinicul” este în finala competiției, alături de Zanni și de Andrei Ciobanu
Ce AVERE are Iancu Sterp de la „Survivor România All Stars” / „Războinicul” este în...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută...
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel...
Unde trebuie aprinsă, de fapt, candela în casă. Așa va fi o sperietoare pentru puterile cele rele
Unde trebuie aprinsă, de fapt, candela în casă. Așa va fi o sperietoare pentru puterile...
De unde provine, de fapt, carnea de porc de la Lidl. Românii cumpără mereu promoțiile retailerului, dar nu se uită deloc pe etichetă
De unde provine, de fapt, carnea de porc de la Lidl. Românii cumpără mereu promoțiile...
×