Acasă » Horoscop » HOROSCOP 5 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 5 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 05/05/2016 | 07:36
HOROSCOP 5 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec
Inţelegi intuitiv că este momentul să acţionezi. Ştii exact unde te afli, care este poziţia ta şi nu ai dubii despre destinaţia la care vei ajunge. În ciuda emoţiilor puternice pe care le ai astăzi, probabil te simţi încrezător în forţele tale. Aşteaptă-te totuşi la situaţii neaşteptate. Decât să laşi lucrurile să curgă de la sine mai bine acţionezi, e mai puţin stresant. Aşteaptă-te la unele cheltuieli imprevizibile. Se recomandă deosebită atenţie în lucrul cu actele şi în semnarea contractelor.

Taur
Astăzi poţi miza pe valorile şi principiile tale de bază. Fii încrezător în ceea ce eşti fiindcă ceilalţi vor avea înţelepciunea ori să te urmeze ori să nu-ţi stea în cale. Eşti entuziasmat în ceea ce priveşte viitorul şi, în acelaşi timp, vezi şi limitele planurilor din prezent. Asta te va ajuta însă să iei cea mai bună decizie pentru tine! Urmăreşte-ţi interesul şi răspunde azi tuturor întrebărilor adresate de un prieten apropiat sau de partener fiindcă ai oportunitatea de a lămuri lucrurile.

Gemeni
Discerne între bine şi rău şi eliberează-te de traume din trecut ca să-ţi fie mai clar ce doreşti să faci în viitor. Nu lua decizii de moment. Gândeşte-te la o soluţie viabilă pe termen lung. Dacă poţi aştepta, vei găsi formula succesului! Nu te afli pe aceeaşi lungime de undă cu partenerii sau cu şefii. Înţelept ar fi să nu le faci jocul şi să amâni discuţiile importante. Nu te poţi baza pe ajutorul celorlalţi dacă nu demonstrezi că ai capacitatea de a te mobiliza şi voinţa de a-ţi atinge scopul!  

Rac
Dacă sunt lucruri de făcut la birou care depăşesc competenţele tale ar fi indicat să nu le faci. Ai nevoie de ceilalţi dar realizezi că nu te poţi baza pe ei. Paradoxal, simţi că te poţi descurca totuşi şi fără ajutorul lor. Te simţi anxios din cauza vibraţiilor din jur. Nu e neapărat un lucru rău, doar că nu te simţi confortabil când nu poţi controla lucrurile. Azi eşti cel care calmează spiritele şi ale cărui acţiuni îi inspiră pe ceilalţi să renunţe la dispute şi să se concentreze pe aspectele pozitive.

Leu
Dacă planurile tale sunt date peste cap, ar putea să-ţi amintească de perioade care ţi-au dat dureri de cap. Încearcă să nu repeţi aceleaşi greşeli. Pentru că ştii cum e să te ascunzi în spatele unui zid pentru a-ţi proteja emoţiile, azi eşti empatic. E posibil să primeşti ajutor de la prieteni, însă depinde cum pui tu problema şi de cât de parolişti sunt aceştia. Eşti mai deschis în a comunica cu partenerul şi reuşeşti să exprimi ce simţi. Nu te sfii să spui adevărul indiferent de ce gândesc ceilalţi.

Fecioară
Încearcă să nu te agiţi şi să nu te învinovăţeşti dacă nu reuşeşti să faci tot ceea ce ţi se cere la muncă. Cerinţele sunt prea mari. Te simţi bine în pielea ta şi vei rezolva o problemă sentimentală. Pentru tine astăzi, să acţionezi, să ai rezultate tangibile şi să rămâi realist în tot ceea ce faci este mai imortant decât orice altceva. Ai aşteptări realiste. Acordă-ţi timp şi analizează-ţi emoţiile şi vei descoperi secrete adânci în inima ta. Nu-ţi fie teamă să le găseşti şi să vezi ce simţi!  

Balanţă
Să fii atent, să ştii ceea ce îţi doreşti şi să fii încrezător înainte să arunci cărţile pe masă măreşte şansele să câştigi jocul! Nu te lăsa afectat de prezentarea dramatică a unei situaţii pentru că lucrurile nu sunt aşa de grave pe cât sunt prezentate. Nu încerca să mulţumeşti pe toată lumea şi spune nu dacă cerinţele lor nu sunt în concordanţă cu ceea ce îţi doreşti! Ai trecut prin momente şi mai grele cu partenerul, mai bine eviţi orice conflict facând orice activitate care te linişteşte.  

Scorpion
Astăzi nu-ţi permiţi luxul de a visa pe cât îţi doreşti fiindcă este posibil să fii nevoit să te confrunţi cu o problemă emoţională pe care o tot amâni şi pe care trebuie să o rezolvi într-un fel sau altul. La muncă, cea mai bună soluţie e să urmezi câteva reguli de conduită, să fii diplomat, să vorbeşti din inimă pentru ca ceilalţi să se simtă bine în preajma ta. Încearcă să echilibrezi relaţia cu partenerii pentru a evita anumite neînţelegeri sau conflicte sau chiar riscul unor pierderi de bani.

Săgetător
Alegerile de azi vor juca un rol important în schimbările ce vor urma, mai ales dacă le iei cu respect faţă de drumul tău în carieră. Poţi avea discuţii care par a nu duce nicăieri dar ele au totuşi un sens şi vor avea o finalitate recompensată. Încearcă să fii mai atent şi să-i asculţi pe cei din jurul tău. Poate nu-ţi place ce auzi dar, în final, va fi spre binele tuturor. E un moment potrivit pentru a analiza la ce nivel a ajuns relaţia ta şi de a face un bilanţ al aportului afectiv adus de fiecare.

Capricorn
Nu este nimic mai plăcut pentru tine decât să începi un nou proiect, aşa că adună-ţi toate forţele pentru a da tot ceea ce ai mai bun astăzi! Cea mai bună cale către succes este să fii optimist şi să crezi în forţele şi în abilităţile tale. Astfel, vei atrage sincronicitate şi vei antrena Universul în realizarea planului tău. Nu te interioriza, nu te ascunde în spatele zidului şi ai curajul să vorbeşti cu cineva de încredere fiindcă acest lucru te va ajuta să te descarci şi să te eliberezi!

Vărsător
Abordează serios orice sarcină şi problemă ce apare la muncă şi nu te baza prea mult pe ajutorul colegilor. Îndeplinirea obligaţiilor nu e prioritatea ta azi dar, dacă ţi le vei îndeplini vei fi apoi liber să faci tot ceea ce vrei. Consideră-te binecuvântat! Astăzi beneficiezi de suport emoţional din partea prietenilor şi în orice moment în care vei avea nevoie. Adaptarea la o nouă realitate te face să te confrunţi cu neplăceri dar, dacă faci anumite modificări mergi mai departe cu conştiinţa împăcată.

Peşti
Astăzi te simţi destul de comfortabil cu vulnerabilitatea ta. Totuşi, încearcă să focusezi comunicarea către discuţii fără o importanţă deosebită, nu vorbi cu oricine şi nu lua decizii importante. Este foarte probabil să te afecteze astenia de primăvară. Cert este că nu funcţionezi la capacitatea maximă şi eşti lipsit de energie însă nu te forţa. Pentru eficienţă la locul de muncă, ar fi o idee foarte bună să încerci să lucrezi în echipă fiindcă pot ieşi la suprafaţă idei foarte productive.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...