Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 18 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 18/05/2016 | 07:24
HOROSCOP 18 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).
 

Berbec

Pune la punct în cel mai mic detaliu clauzele contractuale şi rectifică eventuale erori sau greşeli ce se pot regăsi în proiectele începute. Rutina şi oboseala îţi spun cuvântul. Te gândeşti din ce în ce mai des la vacanţă iar o scurtă călătorie până la munte te mai scoate din stresul cotidian. E momentul să experimentezi şi să-ţi extinzi orizonturile. Încearcă să nu te laşi condus de emoţiile negative şi nu acţiona impulsiv. Există riscul să te trezeşti în mijlocul unei bătălii care nu e a ta.

Taur

Fă tot posibilul şi acceptă deschis şi relaxat toate schimbările care apar în viaţa ta pentru că cele mai multe dintre acestea îţi vor aduce şi beneficii. O dată cu schimbările care se produc la serviciu vine şi oportunitatea de a-ţi demonstra valoarea profesională şi de a fi apreciat iar spiritul de echipă este foarte dezvoltat. Nu te îngrijora dacă vei fi pus în situaţia de a face lucruri pe care nu le-ai planificat atent înainte fiindcă vei fi suficient de spontan pentru a reuşi să le rezolvi.

Gemeni

Comunicarea decurge uşor şi armonios astăzi. Foloseşte-te de acest avantaj şi încearcă să reiei discuţiile neîncheiate pentru a putea lămuri nişte lucruri. Fii activ, implică-te în orice activitate care îţi poate aduce beneficii pentru a putea acoperi golul lăsat de cheltuielile neprevăzute din ultimul timp. Nu te lăsa afectat de rezultatele care te-au supărat sau descurajat şi de faptul că lucrurile nu au mers conform planului. Detaşarea şi gândirea pozitivă sunt cuvintele cheie ale acestei perioade.

Rac

Încearcă să nu te laşi copleşit de frica de a greşi sau, dimpotrivă, de frica de a avea succes. Dacă te retragi sau dacă alegi calea uşoara nu vei obţine niciun rezultat. Devin-o liderul şi preia controlul asupra propriului tău destin. Nu renunţa la aspiraţiile şi dorinţele tale, implică-te mai mult în concretizarea proiectelor. Fii foarte atent la toate detaliile dintr-un contract, document, act sau mail pe care il trimiţi. Astfel poţi evita să faci anumite greşeli pe care cu greu le vei repara. 

Leu

Va fi o zi plină de evenimente la serviciu cu noi proiecte care îţi vor ocupa toata ziua. Te poţi simţi puţin depăşit de situaţie însă, într-un final, te vei descurca excelent. Munca în echipă este laitmotivul acestei zile. Deşi există anumite disensiuni între tine şi colegi această abordare este cea mai bună modalitate de a vă atinge obiectivele. Învaţă de la cei mai buni şi încearcă să accepţi şi punctele de vedere diferite şi nu le respinge doar pentru că sunt contrare concepţiilor tale.

Fecioară

Informaţiile primite azi sunt nesigure. Filtrează-le fiindcă ar putea fi greu pentru tine să iei o decizie corectă când mesajele primite sunt distorsionate. Abordarea lentă şi prea analitică ar putea întâmpina opoziţie din partea superiorilor care vor să exploateze la maxim timpul şi energia ta. Acceptare şi toleranţă ar trebui să fie atitudinea ta din această perioadă. Astfel, prin vibraţiile transmise de tine, cei aflaţi în poziţie de luptă se vor retrage şi vor renunţa la atitudinea ofensivă.

Balanţă

Încearcă să fii mai atent la cei din jur şi la solicitările lor. Ajută-i cât poţi dar, în acelaşi timp, evită să te laşi manipulat fiindcă nu poţi mulţumi pe toată lumea. Abilitatea ta de a comunica cu grupuri diferite de oameni sau cu persoane cu personalităţi diferite crează un pod de comunicare într-o posibilă dispută apărută la muncă. Fii propriul tău stăpân şi încearcă să menţii mintea limpede pentru că eşti destul de vulnerabil azi. Este bine să treci orice informaţie prin filtrul gândirii.

Scorpion

Informaţiile pe care le primeşti astăzi îţi atrag interesul şi vrei să comentezi pe tema asta. Aminteşte-ţi că e nevoie de doi pentru a începe o conversaţie. Dacă îţi doreşti pace şi armonie, cuvintele şi gesturile tale ar trebui să şi arate asta. Şi, ar fi bine să le cauţi mai întâi în interiorul tău pentru a le primi şi din exterior. Lucrurile se mişcă cu mare rapiditate şi ai face bine să depui toate eforturile pentru a face faţă oricărei situaţii. Multe termene limită, multă animaţie la birou.

Săgetător

Există o mare putere în cuvintele pe care le pronunţi astăzi. Încearcă să ai grijă cu cine şi cum le foloseşti. Ar fi bine să le direcţionezi pe calea potrivită astfel încât să nu provoci daune sau conflicte inutile. Asigură-te că dai altora libertatea şi puterea de a decide pentru ei înşişi chiar dacă astăzi ei îţi vor solicita ajutorul în mod expres. E momentul potrivit pentru a prelua controlul asupra vieţii tale. Ai energie, ai făcut planul în detaliu, ai reevaluat. Acum pune în aplicare.

Capricorn

Răspunsurile nu vin foarte uşor azi. Trebuie să preiei iniţiativa, să abordezi altfel lucrurile şi să te foloseşti de spiritul tău organizatoric şi practic. Nu-ţi doreşti să ieşi din zona de confort însă astrele îţi crează conjunctură favorabilă de a te afirma şi de a pune în aplicare proiectele. Încearcă să eviţi pe cât poţi situaţiile conflictuale fiindcă există destul de multa tensiune între colegi iar, dacă ei nu te implică direct în aceste conflicte ar fi de preferat să stai departe de situaţie.

Vărsător

Astăzi eşti foarte spiritual iar comentariile tale vor stârni admiraţia şi aprecierea celor din jur. Zâmbetul tău va încânta pe oricine aşa că nu ezita să-l oferi cât mai des. Fii foarte atent la trăirile pe care le ai astăzi şi încearcă să le înţelegi mai bine şi să te foloseşti de mesajele pe care acestea ţi le transmit. Încearcă să fii pozitiv, să abordezi orice situaţie ca şi cum ar fi o posibilitate de transformare şi, mai ales, să te foloseşti la maxim de abilităţile native şi de creativitate.

Peşti

Nu-ţi fie teamă să ai mai multă încredere în oameni. Vei vedea că lucrurile merg mult mai bine dacă îi abordezi dintr-o poziţie neutră şi, mai ales, cu o atitudine pozitivă. Fii prudent atunci când vine vorba de investiţiile pe care vrei să le faci sau de implicarea într-un proiect despre care nu ştii toate amănuntele. Foloseşte-ţi empatia într-un mod constructiv şi încearcă să ajuţi oamenii să fie mai cooperanti şi să înţeleagă că dacă lucrează în echipă vor reuşi să-şi îndeplinească mai uşor sarcinile. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ce a pățit un polițist din Germania, după ce a numit „ȚIGANI” un grup de moldoveni
Ce a pățit un polițist din Germania, după ce a numit „ȚIGANI” un grup de...
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii...
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba...
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină...
Alpinistul român Gabriel Tabără a murit pe Everest
Alpinistul român Gabriel Tabără a murit pe Everest
Furtunile și vijeliile se extind în jumătate de țară, un nou cod galben emis de meteorologi. Avertizare de inundații în trei județe
Furtunile și vijeliile se extind în jumătate de țară, un nou cod galben emis de...
Trebuie să scoți mașina din viteză de câte ori oprești la semafor?
Trebuie să scoți mașina din viteză de câte ori oprești la semafor?
Ce s-a întâmplat cu fiica Oanei Roman în miez de noapte. Vedeta a mers de urgență la spital: „Isa acuza dureri...”
Ce s-a întâmplat cu fiica Oanei Roman în miez de noapte. Vedeta a mers de...
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire?...
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am...
Prima reacţie a părinţilor tânărului ucis de Vlad Pascu, după ce judecătoarea Ancuţa Popoviciu a fost înlocuită, iar procesul se va relua de la zero
Prima reacţie a părinţilor tânărului ucis de Vlad Pascu, după ce judecătoarea Ancuţa Popoviciu a...
BANCUL ZILEI. - I-am dat împrumut unui amic 200 de lei, dar văd că nici în ziua de azi nu-și mai aduce aminte...
BANCUL ZILEI. - I-am dat împrumut unui amic 200 de lei, dar văd că nici...
Ne ÎNCURCĂ sau ne AJUTĂ? Nouă funcție Android va conduce utilizatorii înapoi în aplicațiile instalate
Ne ÎNCURCĂ sau ne AJUTĂ? Nouă funcție Android va conduce utilizatorii înapoi în aplicațiile instalate
Operațiunea de MARE RISC din Primul Război Mondial!
Operațiunea de MARE RISC din Primul Război Mondial!
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază...
Ce să le pui ardeilor dacă vrei să ai o recoltă bogată. Vor crește mari și frumoși dacă faci acest lucru
Ce să le pui ardeilor dacă vrei să ai o recoltă bogată. Vor crește mari...
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de angajați
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de...
Se schimbă CNP-ul în România. Ce se întâmplă cu vechile buletine
Se schimbă CNP-ul în România. Ce se întâmplă cu vechile buletine
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Iohannis, despre bătaia din Parlament: „Avem evenimente nedorite, din păcate, Made in Romania, este incalificabil
Iohannis, despre bătaia din Parlament: „Avem evenimente nedorite, din păcate, Made in Romania, este incalificabil"
Noua lege de la 1 iulie. Este schimbarea pe care o așteptau milioane de români
Noua lege de la 1 iulie. Este schimbarea pe care o așteptau milioane de români
Românii care vor suferi la pensie. De ce vor avea un venit de subzistență
Românii care vor suferi la pensie. De ce vor avea un venit de subzistență
Câte clase și ce STUDII are TJ Miles, de fapt. Adevărul despre „canadianul” de la Survivor All Stars
Câte clase și ce STUDII are TJ Miles, de fapt. Adevărul despre „canadianul” de la...
Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care va avea loc nunta: Îi place ei această zi!
Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care...
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41 de ani nu mai iese din ținutele mulate
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41...
Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme! Cântăreaţa, motivul din spatele acestei schimbări radicale:
Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme! Cântăreaţa, motivul din spatele acestei schimbări radicale: "Am...
Relația neștiută dintre Florin Piersic și Camelia Mitoșeru. Ce s-a întâmplat între ei în Israel
Relația neștiută dintre Florin Piersic și Camelia Mitoșeru. Ce s-a întâmplat între ei în Israel
Zodiile care termină luna mai în forță. Vești de senzație pentru Tauri și Fecioare
Zodiile care termină luna mai în forță. Vești de senzație pentru Tauri și Fecioare
Animalul care mănâncă șerpi veninoși și poate ucide chiar și un leu. Oamenii ar trebui să păstreze distanța față de el
Animalul care mănâncă șerpi veninoși și poate ucide chiar și un leu. Oamenii ar trebui...
×