Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 18 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 18/05/2016 | 07:24
HOROSCOP 18 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).
 

Berbec

Pune la punct în cel mai mic detaliu clauzele contractuale şi rectifică eventuale erori sau greşeli ce se pot regăsi în proiectele începute. Rutina şi oboseala îţi spun cuvântul. Te gândeşti din ce în ce mai des la vacanţă iar o scurtă călătorie până la munte te mai scoate din stresul cotidian. E momentul să experimentezi şi să-ţi extinzi orizonturile. Încearcă să nu te laşi condus de emoţiile negative şi nu acţiona impulsiv. Există riscul să te trezeşti în mijlocul unei bătălii care nu e a ta.

Taur

Fă tot posibilul şi acceptă deschis şi relaxat toate schimbările care apar în viaţa ta pentru că cele mai multe dintre acestea îţi vor aduce şi beneficii. O dată cu schimbările care se produc la serviciu vine şi oportunitatea de a-ţi demonstra valoarea profesională şi de a fi apreciat iar spiritul de echipă este foarte dezvoltat. Nu te îngrijora dacă vei fi pus în situaţia de a face lucruri pe care nu le-ai planificat atent înainte fiindcă vei fi suficient de spontan pentru a reuşi să le rezolvi.

Gemeni

Comunicarea decurge uşor şi armonios astăzi. Foloseşte-te de acest avantaj şi încearcă să reiei discuţiile neîncheiate pentru a putea lămuri nişte lucruri. Fii activ, implică-te în orice activitate care îţi poate aduce beneficii pentru a putea acoperi golul lăsat de cheltuielile neprevăzute din ultimul timp. Nu te lăsa afectat de rezultatele care te-au supărat sau descurajat şi de faptul că lucrurile nu au mers conform planului. Detaşarea şi gândirea pozitivă sunt cuvintele cheie ale acestei perioade.

Rac

Încearcă să nu te laşi copleşit de frica de a greşi sau, dimpotrivă, de frica de a avea succes. Dacă te retragi sau dacă alegi calea uşoara nu vei obţine niciun rezultat. Devin-o liderul şi preia controlul asupra propriului tău destin. Nu renunţa la aspiraţiile şi dorinţele tale, implică-te mai mult în concretizarea proiectelor. Fii foarte atent la toate detaliile dintr-un contract, document, act sau mail pe care il trimiţi. Astfel poţi evita să faci anumite greşeli pe care cu greu le vei repara. 

Leu

Va fi o zi plină de evenimente la serviciu cu noi proiecte care îţi vor ocupa toata ziua. Te poţi simţi puţin depăşit de situaţie însă, într-un final, te vei descurca excelent. Munca în echipă este laitmotivul acestei zile. Deşi există anumite disensiuni între tine şi colegi această abordare este cea mai bună modalitate de a vă atinge obiectivele. Învaţă de la cei mai buni şi încearcă să accepţi şi punctele de vedere diferite şi nu le respinge doar pentru că sunt contrare concepţiilor tale.

Fecioară

Informaţiile primite azi sunt nesigure. Filtrează-le fiindcă ar putea fi greu pentru tine să iei o decizie corectă când mesajele primite sunt distorsionate. Abordarea lentă şi prea analitică ar putea întâmpina opoziţie din partea superiorilor care vor să exploateze la maxim timpul şi energia ta. Acceptare şi toleranţă ar trebui să fie atitudinea ta din această perioadă. Astfel, prin vibraţiile transmise de tine, cei aflaţi în poziţie de luptă se vor retrage şi vor renunţa la atitudinea ofensivă.

Balanţă

Încearcă să fii mai atent la cei din jur şi la solicitările lor. Ajută-i cât poţi dar, în acelaşi timp, evită să te laşi manipulat fiindcă nu poţi mulţumi pe toată lumea. Abilitatea ta de a comunica cu grupuri diferite de oameni sau cu persoane cu personalităţi diferite crează un pod de comunicare într-o posibilă dispută apărută la muncă. Fii propriul tău stăpân şi încearcă să menţii mintea limpede pentru că eşti destul de vulnerabil azi. Este bine să treci orice informaţie prin filtrul gândirii.

Scorpion

Informaţiile pe care le primeşti astăzi îţi atrag interesul şi vrei să comentezi pe tema asta. Aminteşte-ţi că e nevoie de doi pentru a începe o conversaţie. Dacă îţi doreşti pace şi armonie, cuvintele şi gesturile tale ar trebui să şi arate asta. Şi, ar fi bine să le cauţi mai întâi în interiorul tău pentru a le primi şi din exterior. Lucrurile se mişcă cu mare rapiditate şi ai face bine să depui toate eforturile pentru a face faţă oricărei situaţii. Multe termene limită, multă animaţie la birou.

Săgetător

Există o mare putere în cuvintele pe care le pronunţi astăzi. Încearcă să ai grijă cu cine şi cum le foloseşti. Ar fi bine să le direcţionezi pe calea potrivită astfel încât să nu provoci daune sau conflicte inutile. Asigură-te că dai altora libertatea şi puterea de a decide pentru ei înşişi chiar dacă astăzi ei îţi vor solicita ajutorul în mod expres. E momentul potrivit pentru a prelua controlul asupra vieţii tale. Ai energie, ai făcut planul în detaliu, ai reevaluat. Acum pune în aplicare.

Capricorn

Răspunsurile nu vin foarte uşor azi. Trebuie să preiei iniţiativa, să abordezi altfel lucrurile şi să te foloseşti de spiritul tău organizatoric şi practic. Nu-ţi doreşti să ieşi din zona de confort însă astrele îţi crează conjunctură favorabilă de a te afirma şi de a pune în aplicare proiectele. Încearcă să eviţi pe cât poţi situaţiile conflictuale fiindcă există destul de multa tensiune între colegi iar, dacă ei nu te implică direct în aceste conflicte ar fi de preferat să stai departe de situaţie.

Vărsător

Astăzi eşti foarte spiritual iar comentariile tale vor stârni admiraţia şi aprecierea celor din jur. Zâmbetul tău va încânta pe oricine aşa că nu ezita să-l oferi cât mai des. Fii foarte atent la trăirile pe care le ai astăzi şi încearcă să le înţelegi mai bine şi să te foloseşti de mesajele pe care acestea ţi le transmit. Încearcă să fii pozitiv, să abordezi orice situaţie ca şi cum ar fi o posibilitate de transformare şi, mai ales, să te foloseşti la maxim de abilităţile native şi de creativitate.

Peşti

Nu-ţi fie teamă să ai mai multă încredere în oameni. Vei vedea că lucrurile merg mult mai bine dacă îi abordezi dintr-o poziţie neutră şi, mai ales, cu o atitudine pozitivă. Fii prudent atunci când vine vorba de investiţiile pe care vrei să le faci sau de implicarea într-un proiect despre care nu ştii toate amănuntele. Foloseşte-ţi empatia într-un mod constructiv şi încearcă să ajuţi oamenii să fie mai cooperanti şi să înţeleagă că dacă lucrează în echipă vor reuşi să-şi îndeplinească mai uşor sarcinile. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×