Acasă » Galerie foto » Atenţie! Imagini şi mărturii şocante. L-a deshumat pe răposatul Marty, apoi… Zăvo şi-a împăiat motănelul! “Îl îngropasem lângă tata!”

Atenţie! Imagini şi mărturii şocante. L-a deshumat pe răposatul Marty, apoi… Zăvo şi-a împăiat motănelul! “Îl îngropasem lângă tata!”

De: Cancan 11/12/2017 | 00:00
Oana Zăvoranu, alături de iubirea vieţii sale, Marty

Oana Zăvoranu şochează din nou cu mărturisiri tulburătoare. Pentru că nu a reuşit să se despartă de motănelul Marty, pe care l-a iubit enorm, Oana l-a dezgropat, l-a ţinut la congelator şi apoi l-a împăiat. Diva a povestit totul, cu lux de amănunte, pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România. (VEZI ŞI: Oana Zăvoranu a împărţit cadouri copiilor bolnavi de cancer! A început să plângă când a ajuns la spital şi a stat de vorbă cu micuţii)

Marty, care s-a stins în 2015, i-a fost alături Oanei timp de 18 ani. La scurt timp după ce l-a înmormântat lângă tatăl ei, în cimitirul Mărioarei, Oana nu a suportat gândul că nu-l va mai putea vedea vreodată, aşa că Marty e în continuare în casa Oanei şi ea îl plânge ori de cate ori îşi aminteşte de el.

Marty e sufletul şi viaţa mea. L-am ţinut la frigider. I-am conservat inima, are o altă cutie separat, unde am craniul lui. (…) I-am comandat nişte ochi din America. Mi-au zis că mi-l face de zici că-i viu”. Acestea sunt mărturisirile şocante făcute de Oana Zăvoranu cu privire la cel pe care l-a iubit din tot sufletul. De la trei ani, Marty suferea de insuficienţă renală, dar medicul lui veterinar a făcut minuni. De altfel, motanul era răsfăţat asemenea unui copil. (CITEŞTE AICI: Cu cât se vinde o masă „Oana Zăvoranu”! Se folosesc de numele brunetei ca să facă bani)

Totuşi, după moartea lui Marty, Zăvo a adoptat alţi pisoi. În curând va avea cinci, şi cu Marty şase, pentru că acesta ocupă cel mai important loc în casa divei. Asta după ce l-a dezgropat, l-a ţinut în congelator, iar, după un proces îndelungat, s-a întors acasă împăiat.

Pot să mai am 100 de pisici, Marty e sufletul şi viaţa mea. L-am îngropat pe 17 august, când a murit, în 2015. Exact în noaptea când l-am îngropat, undeva în apropierea tatălui meu, în noaptea respectivă a plouat, era o vreme tristă, mohorâtă. Bineînţeles că eram terminată, nu am dormit toată noaptea, mi-am imaginat cum copilul meu ţinut în puf, în zgărduţe, cum să stea acolo în pământ să putrezească şi atunci am rugat-o pe Corina şi pe Marius să se ducă să-l dezgroape”, a povestit Oana pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Marty ”trăieşte” veşnic acum alături de Oana Zăvoranu
Marty ”trăieşte” veşnic acum alături de Oana Zăvoranu

Şocant! L-a dezgropat şi l-a împăiat din dragoste

Medicul veterinar i-a oferit lui Zăvo soluţia ca Marty să rămână în continuare alături de ea.

Marty, de la trei ani, avea insuficienţă renală care la motani e cam fatală şi mi-a zis că există cineva la muzeul Antipa care ţi-l poate împăia. Această tehnică se numeşte taxidermie. Anumite animale împăiate te sperie, mi-a zis că mi-l face de zici că-i viu. Am pus mâna pe telefon, eram în hohote de plâns, omul m-a rugat să nu spun niciodată cum îl cheamă, m-a auzit atât de disperată, i-am zis că dacă nu face lucrul ăsta pentru mine nu ştiu încotro s-o apuc. (…) L-am ţinut la frigider, asta a fost deşteptăciunea mea, din momentul în care l-am scos. Din cimitir l-am adus în congelatorul pe care îl avem. L-am dus şi a durat aproape opt luni de zile tot acest procedeu”, a relatat Oana momentele delicate prin care a trecut.

Operaţiunea nu a fost însă lipsită de riscuri. ”Mi-a spus, Oana, e o presiune în plus pentru mine faptul că ştiu cine e Marty, ştiu ce a reprezentat şi este cea mai mare provocare a vieţii mele pentru că eu trebuie să ţi-l dau înapoi, trebuie să-ţi mărturisesc că eşti un pic dilimancă şi îţi trebuie o putere incredibilă să vrei să faci aşa ceva. Omul m-a întrebat de 5, 6 ori… eşti sigură că vrei să-l vezi?

Oana a povestit şi cum a decurs ”revederea”. ”Când l-am văzut, deci are o perniţă neagră cu pietre Swarovsky. Cu siguranţă că oamenii vor spune că sunt şi mai nebună decât credeau. I-am conservat inima, are o altă cutie separat, unde am craniul lui. Nu mai este nimic rămas, decât gheruţele, i se vede puful de la urechiuşe, blana este intactă, ai senzaţia că este viu. Am zis, tot ce se poate conserva de la Marty, vreau. Craniul, cu dinţişorul lui rupt şi inima, le am într-o cutie din catifea neagră şi roşie în interior pe care scrie «eşti aerul meu, eşti sufletul meu, eşti fericirea mea, eşti respiraţia mea, eşti my king», eu aşa îi spuneam”. (NU RATA, AICI:Tabloul complet al nunţii Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf! Bruneta a dezvăluit detalii picante din ziua cea mare. Ce gest a făcut soţul ei în faţa naşului)

Aşa împăiat, Oana îl ţine în siguranţă pe Marty. ”Este îmbrăcat într-un frac, cum l-am dus la o emisiune, are o medalie la gât cu cel mai frumos şi cuminte copil din lume, şi o cupă. (…) Lui Marty i-am cumpărat o stea, are o stea pe cer, se pot cumpăra stele. Şi el este frumos şi tronează ca un rege. Unde e acum? Acasă. Nu părăseşte casa. El a rămas rege în casa lui şi în fiecare zi e acolo, nu-l ţin la vedere pentru că nu trebuie să-l vadă toată lumea. De ziua lui plâng de mor, pe 15 martie sunt umflată de plâns. E ziua de naştere a tatălui meu şi a lui Marty. Mă duc, plâng, mă liniştesc”.

Şi medicul care i-a dat ideea a rămas uimit când şi-a văzut „pacientul”. A avut un şoc când l-a văzut, a început să lăcrimeze şi a zis nu se poate, Marty e viu? Tronează, are o poziţia unui leu în savană, Impetuos cum era el, impunător, ai impresia că stă. I-am găsit nişte ochi pentru că nu se pot conserva, i-am comandat nişte ochi din America, care să semene cu albastrul lui, şi când îl vezi nu-ţi dă fiori, nu e nimic creepy. Ai senzaţia că stă ca un lord şi te priveşte. Şi mă felicit în fiecare zi pentru decizia luată. N-aş putea niciodată să mă despart, am să-l iau la mine oriunde aş fi, oriunde m-aş muta, în orice ţară aş fi Marty e cu mine. (…) Dacă există o viaţă de apoi, mă întâlnesc cu Marty acolo. Dar nu sunt sigură că există viaţă de apoi. Acuma sper să nu mă împăieze nimeni pe mine”, a zis Oana, mai în glumă, mai în serios.

Până atunci, Zăvo pregăteşte lansarea unui mega proiect de suflet pe care-l va lansa în curând pe site-ul ei, oanazavoranu.com. (VEZI ŞI: Ce haine a împărţit Oana Zăvoranu)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie.
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a părut rău o clipă…”
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...