Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018. Racii, schimbare majoră

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018. Racii, schimbare majoră

De: Cristian Blanuta 10/05/2018 | 23:06
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018. Racii, schimbare majoră
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018. Racii, schimbare majoră

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 mai 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 11-17 mai 2018 se numără și cea a Leilor.

Horoscopul săptămânal, pentru perioada 11 – 17 mai 2018, prezentat de Barbara Băcăuanu

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop săptămânal Berbec: 14 – 20 mai 2018

După șapte ani în care ți-a tranzitat semnul astral, Uranus avansează o zodie, activând sectorul banilor. Deoarece este o planetă a eliberării, este posibil să îți dorești să scapi de felul în care muncești în prezent, să fii mult mai original în modul în care îți câștigi banii și să fii liber în felul în care îți organizezi timpul. Pentru a putea face acest salt important, asigură-te că ești la zi cu plata datoriilor, că ești pregătit să ieși din zona de confort și că ai o strategie pusă la punct după care să te ghidezi!

Horoscop săptămânal Taur: 14 – 20 mai 2018

Uranus, planeta schimbării, a eliberării și a nonconformismului intră în semnul tău zodiacal pentru următorii șapte ani. Tot ceea ce te ține în prezent pe loc va trebui să dispară, personalitatea ta va fi în schimbare, îți vei dori să experimentezi lucruri noi sau să obții tot ce ți-ai dorit și nu ai putut avea. Datorită noilor principii de viață este posibil să fii catalogat ca un rebel sau să fii neînțeles, dar nu te poticni de părerea altora, ci fă ceea ce îți dictează sufletul.

Horoscop săptămânal Gemeni 14 – 20 mai 2018

Intrarea planetei Uranus în semnul Taurului activează pentru tine casa subconștientului, a lucrului cu sinele, a auto descoperirii personale și a spiritualității. Se pare că în următorii ani vei fi mai atras de partea nevăzută a vieții, de marile mistere, de integrarea unor noi credințe sau practici în rutina ta. Totodată, urmează o perioadă benefică vindecării la nivel energetic, spiritual, de împăcare cu trecutul sau de iertare profundă. Nu te împotrivi acestui proces, ci conlucrează cu el spre binele tău suprem.

Horoscop săptămânal Rac: 14 – 20 mai 2018

Schimbarea majoră pe care o aduce pentru tine intrarea planetei Uranus în zodia Taurului este în domeniul vieții sociale, a prietenilor sau a grupurilor din care faci parte. Este posibil să fii mai interesat de unele cauze umanitare, de ajutorarea altor persoane, de aderarea la anumite asociații, organizații sau instituții. Relațiile din care faci parte sunt în schimbare – prietenii de o viață se pot rupe brusc, iar alți oameni să apară în calea ta. Fii mai concret în dorințele pe care le ai, universul este pe cale să îți răspundă la ele!

Horoscop săptămânal Leu:  14 – 20 mai 2018

Intrarea planetei Uranus în zodia Taurului activează pentru tine domeniul carierei, al statutului profesional și a prestigiului. Chit că îți dorești sau nu, că ești pregătit sau ai temeri, urmează să treci printr-o mare schimbare care să te scoată din zona de confort. Poți mai mult și ai multe de oferit lumii, așa că nu te opune noilor perspective! Curajul de care dai dovadă în această perioadă îți va fi răsplătit și prin satisfacție la nivel financiar.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 – 20 mai 2018

Deoarece casa studiilor înalte, a cunoașterii, a filosofiei de viață și a călătoriilor în străinătate va fi activă în următorii ani, este posibil să îți dorești să te reorientezi cu totul profesional, să înveți lucruri noi, să intri în contact și cu alte mentalități. Fă acest pas cu încredere, îți va deschide noi orizonturi și te va ajuta să progresezi foarte mult!

Horoscop săptămânal Balanță: 14 – 20 mai 2018

Felul în care muncești și îți câștigi banii urmează să treacă printr-o schimbare. A venit timpul să o iei pe cont propriu, să renunți la o mentalitate învechită, să progresezi în ceea ce faci, să te eliberezi de poverile unei munci care nu îți place și să îmbrățișezi ceva ce faci cu pasiune. Benefic îți este să colaborezi cu oamenii, să câștigi bani cu ajutorul unor grupuri sau instituții, să faci echipă cu cei care au același ideal cu tine!

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 – 20 mai 2018

Sectorul de viață în care au loc cele mai multe schimbări de acum încolo este cel relațional. Deoarece planeta care activează acest domeniu este cea a neprevăzutului, a modificărilor bruște și a eliberării de ceea ce te ține pe loc, relațiile nefuncționale din care faci parte se vor rupe. Atitudinea ta față de cei de lângă tine este în schimbare, iar numai cei care te înțeleg și te aprobă vor putea să țină pasul cu tine.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 – 20 mai 2018

Pentru tine, Uranus începe să tranziteze în următorii șapte ani casa locului de muncă, a rutinei zilnice și a sănătății. Este foarte posibil să îți dorești să renunți la acele responsabilități care nu îți mai fac plăcere – atât profesional cât și în sfera personală, a vieții de familie -, să ai și alte activități, să îți ocupi timpul liber cu ceva care te pasionează sau te destinde. Totodată, o schimbare a locului de muncă sau chiar a orientării profesionale ar fi bine venită.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 – 20 mai 2018

Imprevizibilul Uranus tranzitează în următorii șapte ani sectorul iubirii, al copiilor, al creativității și al expresiei de sine. Este nevoie ca în relația de cuplu actuală să apară o schimbare care să vă motiveze pe amândoi să continuați la braț sau vei începe să îți dorești altceva. Relația cu copiii se poate modifica și ea sau (alți) copii vor apărea în viața ta. Încearcă ca în fața acestor evenimente să îți exprimi adevărata ta natură, să urmezi ceea ce îți aduce pasiune în viață și să trăiești cât mai mult clipa.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 – 20 mai 2018

Planeta Uranus aduce schimbare și noutate, iar în următorii șapte ani, cât îți tranzitează casa căminului, a familiei și a trecutului, vei avea parte de așa ceva. Este posibil să îți dorești o mutare, o modernizare sau o înfrumusețare a spațiului în care locuiești, să ai parte de un nou început. Începe prin a rupe relațiile de familie care te limitează și eliberează-te de orice experiență neplăcută trăită până în prezent.

Horoscop săptămânal Pești: 14 – 20 mai 2018

Schimbarea majoră pe care o aduce Uranus în harta ta astrală este în domeniul intelectului, al instruirii personale și al comunicării. Noi tipare de gândire vor fi îmbrățișate, vei fi mult mai flexibil în adoptarea unor concepte, iar interesul pentru o știință nouă va fi în creștere. Deschide-te cât mai mult către informația ce vine către tine și intră în legătură cu persoane care au aceleași preocupări ca tine.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți oameni, indiferent că sunt tineri sau pensionari
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți...
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și cum poți lua bani în schimbul lor
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și...
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Postarea Andreei Bostanică care a strâns peste 1 milion de like-uri. Artista a primit numeroase critici de la internauți:
Postarea Andreei Bostanică care a strâns peste 1 milion de like-uri. Artista a primit numeroase...
Boala grea cu care se confruntă Alexandra Ungureanu de mai bine de 5 ani. Artista are șanse minime să devină mamă
Boala grea cu care se confruntă Alexandra Ungureanu de mai bine de 5 ani. Artista...
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce trăsături dominante ai
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce...