Acasă » Știri Mondene » Cristi Brancu, tranșant cu Mihaela Rădulescu după plecarea vedetei de la ‘Românii au talent’: „Mă întreb dacă e bine să se scalde în continuare în acel Instagram foarte frivol”

Cristi Brancu, tranșant cu Mihaela Rădulescu după plecarea vedetei de la ‘Românii au talent’: „Mă întreb dacă e bine să se scalde în continuare în acel Instagram foarte frivol”

De: Cancan 28/08/2018 | 13:56
Cristi Brancu, tranșant cu Mihaela Rădulescu după plecarea vedetei de la 'Românii au talent': „Mă întreb dacă e bine să se scalde în continuare în acel Instagram foarte frivol”

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii „Agenția VIP”, a comentat într-un mod critic decizia Mihaelei Rădulescu de a părăsi juriul emisiunii „Românii au talent”. Mihaela Rădulescu a invocat motive personale pentru care a luat această decizie, iar vestea a venit ca o bombă pentru oamenii de televiziune.

Cristi Brancu a trecut în revistă spectaculoasa carieră a Mihaelei Rădulescu, dar și momentul schimbării vedetei. Clipa în care „nu mai avea acea dulceață moldovenească”.

Citește și: DE CE A RENUNȚAT PROTV-UL LA MIHAELA RĂDULESCU

Iată ce a scris prezentatorul tv despre acest subiect:
„Este cu siguranță șocant pentru cei care privesc retrospectiv la cariera spectaculoasă a Mihaelei Rădulescu. Numai că, acest moment istoric are o cheie…
… Este interesant cum s-a produs această despărțire care, după cum ați văzut, a fost comentată ca fiind o renunțare la Mihaela Rădulescu pentru că dăuna formatului și ea, prin atitudinea ei foarte frivolă și foarte sexoasă, nu numai pe ecran, ci și în afara ecranului, stârnea foarte multe reacții negative și de respingere la adresa unui personaj altfel istoric pentru televiziunea din România.

Când începe cariera în televiziune a Mihaelei Rădulescu? Începe în 1994, când ea o emisiune la Tele 7 abc… Vreme de un an și ceva, ține această emisiune care este la concurență cu albumele duminicale de la acea vreme. În momentul în care în urma unei emisiuni se întâmplă câteva evenimente tehnice neprevăzute și Mihaela Rădulescu este sancționată, Mihaela Rădulescu se supără și alege să își dea demisia. revine pentru scurtă vreme, dar se mută la Pro TV și colaborează la matinalul lui Florin Călinescu și colaborează, în același timp, cu Janine, o creatoare în mare vogă în acel moment. Episodul acesta la Pro TV a durat doar vreo nouă luni de zile, pentru că Mihaela Rădulescu se desparte în termeni destul de neplăcuți de Pro TV după un eveniment Elite Look, unde Mihaela Rădulescu a fost în staff-ul lui Janine, trebuia să facă un film de prezentare și nu l-a făcut, alții spun că ar fi pierdut niște casete și astfel ar fi atras mânia patroanei.

Mihaela Rădulescu iese de acolo și încearcă un lucru foarte interesant, pentru că se căsătorește în anul 1997 cu Ștefan Bănică Junior… Împreună fac o emisiune care durează o lună, o lună și ceva, la TVR – care se numea Doi cu doi. Nu a ținut foarte mult această emisiune și la începutul anului 1998, Mihaela Rădulescu vine pe gratis, la Duminica în familie… Sunt momentele de glorie ale Mihaelei Rădulescu. Ea era foarte sus, Ștefan încă își căuta drumul, iar căsnicia lor se și termină…
La începutul anului 2000, Mihaela Rădulescu zice pas, se face că pleacă în America, alege să plece și să semneze cu Pro TV. Începe o emisiune care a durat un an și jumătate, Steaua ta norocoasă. Cu această ocazie, s-a ales cu un proces cu Antena, că ea a plecat înainte de încheierea contractului, un proces pe care Mihaela Rădulescu l-a dus mulți ani de zile…

După un an și ceva de zile de Steaua ta norocoasă, Mihaela Rădulescu se alege cu un conflict cu Loredana Groza…

Citește și: MIHAELA RĂDULEASCU, MĂRTURISIRI DUREROASE DESPRE DRAMA DIN FAMILIA EI: „A FOST UN CANCER GALOPANT”

… Cere un format, nu i se dă. Face Familia de cinci stele, ea se plânge că este inundat de publicitate și din acest motiv acest format are o audiență foarte-foarte slabă. După vreo două luni de zile, Mihaela Rădulescu alege să plece…
… În anul 2002, începe o emisiune la B1 TV – Gala. talentul de intervievator al Mihaelei Rădulescu era absolut spectaculos…
… În 2003 anunță că e însărcinată, iar ulterior se întoarce la Antena 1, pentru un sezon – Secrete de familie. Se produce împăcarea și se stinge și procesul. Apoi urmează iar Duminica în familie. În 2009, anunță că renunță la TV și se mută cu Ayan la Monte Carlo. În 2012, se întoarce la tv, la Realitatea – Alegerile Mihaelei…

Doi ani mai târziu, revine în juriu la Românii au talent. O Mihaela mult mai schimbată din punct de vedere fizic, mult mai frivolă, care, însă, în această mașinărie fantastică a acestei emisiuni, nu produce dizlocări. Mihaelei Rădulescu i se oferă o emisiune de dans… este un fiasco. Nici modul ei de prezentare nu mai avea acea dulceață moldovenească, acea sclipire, era doar puțin agresivă. Emisiunea s-a terminat și iată că acum Mihaela Rădulescu se desparte din nou de Pro TV…

… Mă întreb dacă o vom mai vedea pe acea Mihaela Rădulescu care a fost un simbol pentru o generație sau e bine să se scalde în continuare în acel Instagram foarte frivol, care are cu siguranță fanii ei. Unde-i Mihaela Rădulescu de altădată?”, a afirmat Cristi Brancu.Acum două săptămâni, Mihaela Rădulescu a postat pe Facebook un mesaj în care și-a anunțat plecarea de la show-ul „Românii au Talent”.

„Dragii mei, știți cum e cu momentele alea din viață, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi și oricât de multe și diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând și am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă știți, fiecare detaliu.

Nu voi mai putea participa la noul sezon ‘Românii au talent’, strict din motive personale. Mi-am anunțat acum o săptămână colegii de muncă și partenerii de contract și le mulțumesc nu numai pentru înțelegere, dar și pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere.

Acum știți și voi și vă mulțumesc cu tot dragul vouă, publicul meu și al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverență. Și nu mă plec în fața voastra doar fizic, ci și cu inima mea toată, care vă îmbrățișează și vă aplaudă!”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu te poate amenda
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...