Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019. Berbecii comunică excepțional

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019. Berbecii comunică excepțional

De: Cancan 16/01/2019 | 19:41
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019. Berbecii comunică excepțional
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019. Berbecii comunică excepțional

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec se bucură de o foarte bună capacitate de comunicare și relaționare.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă de o bună capacitate de a comunica, în special într-un cadru oficial, public. Nativii se fac înțeleși și reușesc să-și convingă cu ușurință partenerii de dialog. Moment bun pentru negocieri și pentru refacerea unor legături și relații (nu în zona partenerială). Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să facă deplasări pe distanțe scurte în interes de serviciu. Posibile delegații oficiale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur își fac planuri financiare pentru perioada imediat următoare. În unele cazuri, nativii se îngrijorează pentru situație și caută o cale rapidă de a-și crește veniturile, iar în alte cazuri pot primi un ajutor material din partea unei persoane sau instituții. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie atenți la informațiile și sfaturile care vin spre ei în acest sens.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni își revin atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nativii vor fi mult mai glumeți, mai veseli, mai deschiși la dialog și devin o companie mult mai plăcută pentru cei din jur. Moment bun pentru a se împăca cu o persoană dragă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le îmbunătățește vizibil capacitățile de negociere.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac își fac gânduri, planuri, analizează situațiile din viața de zi cu zi încercând să evidențieze deciziile bune, să extragă avantajele acțiunilor lor. La locul de muncă situația se va îmbunătăți remarcabil și va domni armonia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a vindeca o afecțiune, de a se recupera după o boală, un traumatism. Pentru unii nativi poate fi o perioadă de covalescență.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de discuții și momente frumoase alături de prieteni. Nativii ascultă sfaturile celor dragi și se consultă cu aceștia în vederea luării unei decizii (sentimentale sau profesionale). Posibile situații exasperante la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și îmbunătățească starea de sănătate prin odihnă, alimentație sănătoasă și remedii naturiste.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pun mare accent pe imaginea lor, pe felul în care sunt văzuți de cei din jur. Moment de egocentrism și vanitate. Nativii nu cedează presiunilor făcute de partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să se împace cu membrii familiei, însă atenționează asupra tensiunilor care continuă să se mențină (posibil din ambiție) în viața de cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță dau dovadă de idei revoluționare, inedite, au intuiție și inspirație și toate aceste aspecte îi pot ajuta în evoluția profesională, dar și personală. Moment bun să ia decizii pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie atenți la tot ceea ce se petrece în jurul lor deoarece pot afla informații utile, pot avea acces la cunoaștere. Posibile deplasări în care să cunoască noi persoane interesante.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot primi niște răspunsuri favorabile la unele cereri și solicitări depuse în trecut. Moment oportun pentru dialogul cu instituțiile statului, dar și pentru revizuirea unor clauze contractuale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi o șansă financiară. Nativii pot intra în posesia unei sume de bani nesperate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să dialogheze la un alt nivel cu partenerul de viață și să clarifice niște situații. Nativii pot pune la cale planuri de viitor, pot programa o vacanță și chiar pot stabili data căsătoriei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă șansa de a semna niște contracte profitabile și nativii sunt sfătuiți să fie atenți la clauze, în special la cifre.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn sunt foarte activi la locul de muncă, sunt grăbiți, nerăbdători, iar aspectul care se conturează este destul de delicat în sensul că nativii vor dori să demonstreze ceva legat de munca depusă ceea ce-i poate pune într-o lumină mai puțin favorabilă. Ambiția și promovarea imaginii s-ar putea să nu meargă mână în mână și la final să aibă tot ei de suferit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a se vindeca de niște afecțiuni mai vechi sau, cel puțin, de a le ameliora, dacă vorbim de afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător sunt tentați de tot ce presupune distracție, de la activități sportive și până la jocurile de noroc. Cei mai în vârstă vor prefera pentru relaxare zona culturală și artistică. Pe de altă parte, nativii vor cocheta, vor flirta cu multă ușurință, însă fără chef de a se implica în aventuri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce o oarecare doză de superficialitate în relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești simt nevoia să petreacă mai mult timp cu familia, cu părinții și prietenii foarte apropiați. Contextul astral este în continuare tensionat pe relaționarea cu persoanele din anturaj, prin urmare sunt posibile excese de furie, însă trecătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și îndrepte mai mult atenția asupra locului de muncă, să-și dea mai mult interes, mai ales dacă urmăresc o avansare în funcție. Nemulțumiri legate de acțiuni din trecutul lor se pot contura acum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nutriționistul Mihaela Bilic spune adevărul despre MICII din comerț. Câți mititei ar trebui să mâncăm, de fapt? „Să încingem grătarele!”
Nutriționistul Mihaela Bilic spune adevărul despre MICII din comerț. Câți mititei ar trebui să mâncăm,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
MARȚI Exclusiv: Boureanu stă prost la capitolul despărțiri chiar și de prieteni. Cum a fost surprins omul de afaceri
MARȚI Exclusiv: Boureanu stă prost la capitolul despărțiri chiar și de prieteni. Cum a fost...
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Marea greșeală pe care o fac românii în Săptămâna Mare. Este complet interzis înainte de Paște să faci acest lucru!
Marea greșeală pe care o fac românii în Săptămâna Mare. Este complet interzis înainte de...
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune artistul despre iubita lui
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...