Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019. Saturn retrogradează în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019. Saturn retrogradează în zodia Capricorn

De: Cristian Blanuta 28/04/2019 | 20:05
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019. Saturn retrogradează în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de retrogradarea lui Saturn, întocmai guvernatorul lor și planeta lecțiilor de viață, denumită și Marele Malefic al zodiacului, prin semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul în mers retrograd va dura până pe data de 19 septembrie 2019.

Saturn este planeta responsabilă cu lecțiile de viață, cu ceea ce avem de învățat acum, fiind totodată și o planetă cu impact karmic. A primit clasificarea ca fiind o planetă malefică deoarece Saturn vine cu lecții pe care suntem, mai mult sau mai puțin, pregătiți să le învățăm. El este profesorul care ne îndrumă și care ne cere să trecem testele, însă dacă noi nu ne supunem și refuzăm să învățăm, este oarecum firesc să-i percepem autoritatea într-un sens negativ. Saturn este înțelepciunea, răbdarea, datoria, Saturn este o planeta care ne cere, de fapt si de drept, să evoluam, mai corect spus ne forteaza si ne determină să evoluam.

Saturn retrogradează acum în același semn în care și planeta Pluton retrogradează, în zodia Capricorn, prin urmare pentru toată lumea se conturează un moment cu puternice implicații karmice, iar când vorbim de karmă vorbim de bagajul cu care am venit dintr-o viață anterioară, adică acele lecții la care trebuie să fim mai conștiincioși acum și să le învățăm pentru că Saturn nu este compatibil cu superficialitatea. Trăim un moment unic în aproximativ 500 de ani grație întâlnirii lui Pluton cu Saturn în aceași zodie. Să profităm și să ne vindecăm karma!

Saturn retrograd în Capricorn ne cere, la modul general, să ne reevaluăm autoritatea asupra noastră și asupra celor din jur, să avem mai multă răbdare, să fim mai perseverenți și mai ambițioși (în sensul bun) în atingerea scopurilor, să devenim mai înțelepți și chiar să apelăm la înțelepciunea ancestrală (pe care toți o avem în noi), dar și să ne revizuim țelurile profesionale ți să fim mai organizați cu viața noastră.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul socio-profesional. Nativilor li se cere să înceapă un amplu proces de reevaluare a carierei, a aspirațiilor profesionale, iar acolo unde nu există compatibilitate cu locul de muncă să se facă schimbări. Nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască cu multă atenție statutul profesional deoarece, după ieșirea din retrogradare, nu este exclus să fie avansați într-o funcție, însă pentru asta și vor trebui să-și dea interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce un context în care să-și pună în valoare imaginea, însă poate fi și reversul medaliei pentru cei care dețin funcții înalte și sunt mult prea autoritari cu subalternii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul studiilor înalte, al filosofiei de viață și al principiilor, fiind vizată și relația cu străinătatea, inclusiv cu persoane și instituții care se află dincolo de granițele țării. Nativii vor începe un amplu proces de reevaluare în aceste direcții și este posibil ca unii să decidă, la finele retrogradării, să se mute din țară. De asemenea, pot începe cursuri care să le aducă progres socio-profesional în viitor, pot alege să învețe o limbă străină. Poate cel mai important aspect cerut de Saturn este revizuirea și chiar schimbarea principiilor de viață pe care s-au bazat până acum. Taurii vor putea în această perioadă să-și acceseze înțelepciunea ancestrală, dar și să se reapropie de Divinitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o veste din străinătate sau chiar un bilet (invitație) de călătorie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul moștenirilor, al banilor deținuți împreună cu alte persoane, dar și în sectorul sexualității și intimității. Pentru acești nativi începe o perioadă de reevaluare a situației financiare, în special a zonei de avantaje materiale, moșteniri. Gemenii trebuie să-și revizuiască modul în care administrează banii cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri. Este o perioadă în care cheltuielile și investițiile nu sunt susținute. Pe de altă parte, nativii Gemeni trebuie să-și reanalizeze modul în care percep sexualitatea, sexul în sine, și fiind o perioadă cu puternic impact karmic poate ar fi mai bine să fie mai conștienți cu cine ajung în intimitate. La modul general, este o perioadă a transformărilor profunde și în urma acestora va sosi și renașterea spirituală și emoțională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce discuții în familie legate de avere, moștenire, testament.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia vor avea parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Pentru acești nativi va începe o amplă perioadă de reevaluare a relației cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații. Punctăm că în aceste luni, în funcție de aspectele pe care le face Saturn în tranzitul său, nu este exclus să se destrame cuplurile care nu sunt solide și unde nu mai există înțelegere și evoluție. Poate fi vorba de divorțuri, însă și de cereri în căsătorie neașteptate. În zona profesională, Racii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la tot ceea ce semnează, la toate contractele pe care le încheie și să analizeze în amănunt fiecare asociere. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce un conflict, o ceartă cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul muncii și al sănătății. Puternic încercați în aceste zone, nativii Leu sunt sfătuiți să ia în serios această perioadă de retrogradare pentru a-și reevalua starea de sănătate, dar și atitudinea față de locul de muncă. Vedem că acești nativi ar trebui să trateze în primul rând cauzele emoționale ale bolilor cu care se confruntă (aspect cerut și de retrogradarea lui Pluton). Totodată, cei care nu mai sunt mulțumiți de serviciu ar trebui să se reorienteze către alte domenii. În orice caz, stilul de muncă este legat de stilul de viață și le-ar putea fi de un real ajutor să facă schimbări. De exemplu, mai multă odihnă și mai puțin stres și abordarea unei alimentații sănătoase combinată cu sport. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să profite de timpul liber pentru a dormi și a-și reface forțele.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul sentimental, al copiilor, dar și al activităților distractive și creative. Pentru nativi va începe un amplu proces de reevaluare a relației pe care o au cu persoana iubită și, acolo unde este cazul, cu copiii. Aici vor avea de aprofundat niște lecții. Dacă este vorba de prea multă timiditate, prea multă autoritate, prea multă constrângere și cerințe prea mari, poate este momentul să se reanalizeze situația în detaliu. Nu este exclus ca pe parcursul retrogradării să apară conflicte greu de aplanat și să se producă rupturi de relație, despărțiri. De asemenea, aventurile amoroase pot deveni punct de atracție pentru castele Fecioare. Totodată, telentele ar trebui scoase la suprafață și explorate mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a participa la activități distractive, sportive.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul familiei și al locuinței. Acest sector are implicații karmice profunde, fiind și un sector al rădăcinilor din această viață, dar vorbind și despre viața anterioară. Dincolo de reevaluarea modului de relaționare cu membrii familiei, perioada aceasta de retrogradare poate aduce lecții ce țin de trecutul karmic și care acum pot fi învățate, vindecate. Fiecare în parte ar trebui să se gândească mai mult (intuiția îi va ajuta) la ceea ce trebuie să corecteze, poate în atitudine, vizavi de casă și familie, de părinți în special. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce conflicte cu membrii familiei, dar și discuții pe teme profunde, legate de origini, strămoși.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul comunicării, al informării. învățăriirii și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze modul în care interacționează și dialoghează cu cei din jur, în special cu frații, zonă în care dacă au existat conflicte nu este exclus ca acum să apară împăcări (sau invers). Nu va fi o perioadă bună pentru susținerea examenelor, a interviurilor și a discursurilor publice, însă ar putea profita de aceasta pentru a-și revizui atitudinea față de procesul de învățare și captare a informațiilor. Poate este momentul să devină mai conștiincioși și mai deschiși la ceea ce vine spre ei, la ceea ce aud. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă vacanță.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul financiar, prin urmare acești nativi trebuie să înceapă un amplu proces de reevaluare și revizuire a modului în care-și administrează banii. Nu este o perioadă bună pentru investiții, cheltuieli majore și speculații financiare. De asemenea, nu trebuie să se lase atrași de jocuri de noroc sau alte sisteme care promit câștiguri rapide. Dacă sunt nemulțumiți de salariu, acum va fi momentul să analizeze o schimbare, poate a funcției, poate a locului de muncă cu unul mai bine plătit. Atenție la toate propunerile de colaborare și asociere care sosesc în această perioadă de retrogradare! Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia unui dialog legat de avere.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Saturn, întocmai guvernatorul lor, în casa personalității. Mult încercați de întreg contextul astrologic, nativii vor fi puși față în față cu lecții pe care trebuie să le învețe, lecții care pot avea impact asupra propriului lor caracter, dar și  asupra modului în care relaționează cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Sunt sfătuiți să apeleze la înțelepciunea ancestrală (interioară) pentru a depăși cu bine această perioadă. Posibile schimbări radicale în ceea ce privește modul în care percep viața în sine. Atenție mai multă la manifestarea autorității asupra celor din jur! Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul subconștientului și al interiorizării, totodată fiind vorba de un sector cu puternice implicații karmice. Nativii vor prefera să se retragă din viața socială și să mediteze la propriul lor destin, să-și reevalueze stările interioare și psihice și sunt sfătuiți să apeleze la înțelepciunea ancestrală pentru a găsi calea și răspunsul căutate. Nu este exclus ca acum să aibă contact cu persoane din trecut, inclusiv dintr-o viață anterioară, care să contribuie la învățarea lecțiilor actuale și la vindecare. Punctăm că o serie de simptome ale unor afecțiuni mai vechi, cronice, se pot manifesta brutal acum, deci ar trebui să-și ia toate măsurile de precauție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să-și controleze impulsurile vicioase.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de retrogradarea lui Saturn în sectorul prietenilor și al idealurilor sociale și spirituale. Fără îndoială, nativii vor începe un proces de reevaluare a relațiilor de prietenie și cei care simt că nu mai rezonează cu cei din anturaj, că nu mai au ce învăța de la aceștia, că nu mai pot evolua împreună și că aspirațiile lor sunt diferite, se vor îndepărta fără regrete. Nu este exclus să primească lecții de la prieteni, însă sunt sfătuiți să le abordeze cu înțelepciune pentru a le învăța. Pe de altă parte, această perioadă va aduce reevaluări legate de aspirațiile personale, sociale și profesionale, dar și revizuirea unor planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce discuții în cuplu despre viitorul relației.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza | Vremea se schimbă radical din 22 mai, în București
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza | Vremea se schimbă radical din 22 mai, în București
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi ea a aflat că el avea o viață secretă
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău! Este cazul unei celebre influencerițe
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu....
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Coduri secrete pentru aplicația Waze. Cum poți scăpa de ambuteiaje
Coduri secrete pentru aplicația Waze. Cum poți scăpa de ambuteiaje
Animalul uluitor care a fost văzut în pădurile României. Nici experții nu se așteptau să-l observe în libertate. Este un exemplar rar
Animalul uluitor care a fost văzut în pădurile României. Nici experții nu se așteptau să-l...
A murit marea actriță. Adio, doamnă! A fost o legendă a lumii artistice
A murit marea actriță. Adio, doamnă! A fost o legendă a lumii artistice
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Regula este obligatorie pentru absolut toți posesorii de mașini. Legea de la care nimeni nu poate face excepție
Regula este obligatorie pentru absolut toți posesorii de mașini. Legea de la care nimeni nu...
Pizza cu blat din felii de pâine. Rezultatul va fi unul spectaculos
Pizza cu blat din felii de pâine. Rezultatul va fi unul spectaculos
Arheologii au aflat de ce PIRAMIDELE egiptene au fost construite mai ușor acum 4.700 ani
Arheologii au aflat de ce PIRAMIDELE egiptene au fost construite mai ușor acum 4.700 ani
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută...
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
"Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai...
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu...
Orașul din România care a fost luat cu asalt. Tinerii se mută aici pentru că sunt locuri de muncă bine plătite, în timp ce pensionarii au traiul liniștit. E aproape de București, are Lidl, Kaufland, spital, parcuri și școli bune
Orașul din România care a fost luat cu asalt. Tinerii se mută aici pentru că...
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 19 mai 2024. Berbecii sunt copleșiți de responsabilități
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 19 mai 2024. Berbecii sunt copleșiți de responsabilități
×