Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iulie 2019. Lună Plină și Eclipsă Parțială de Lună în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iulie 2019. Lună Plină și Eclipsă Parțială de Lună în zodia Capricorn

De: Cancan 16/07/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iulie 2019. Lună Plină și Eclipsă Parțială de Lună în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 17 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de Eclipsa Parțială de Lună întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Această Eclipsă Parțială de Lună este deosebit de impactantă pentru toate zodiile. Se va forma pe axa carieră-familie și va cere, la modul general, descoperirea unui echilibru între aceste două sectoare de viață. În plus, va fi o eclipsă al cărei impact se va întinde pe o perioadă de 6 luni și va scoate la suprafață emoții, sentimente, trăiri din trecut care vor fi acum vindecate. Va fi o perioadă a marilor transformări și regenerări emoționale. Se vor vindeca, de asemenea, frici și angoase și întreg contextul astrologic ne va cere, prin schimbările neașteptate și răsturnările de situație pe care le va impune, să ne urmăm sensul vieții, acel sens pentru care am venit pe pământ. De aceea, tot ce poate părea în această perioadă dur, trist, tot ce ne poate provoca suferință, inclusiv despărțirile și rupturile care vor apărea acum, se vor dovedi benefice pentru noi mai târziu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul carierei. Nativii își pot schimba locul de muncă, domeniul de activitate, însă sunt sfătuiți să nu o facă din impulsivitate, ci în urma unei atente analize și doar dacă au un job mai bun în așteptare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să vindece o traumă sentimentală din trecut, să uite o fostă iubire.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de propriile lor principii de viață. Nativii se vor desprinde de ceea ce nu-i mai reprezintă și le blochează ascensiunea, fie personală, fie profesională. Unii Tauri pot pleca în călătorii sau chiar își pot schimba domiciliul, se pot muta în altă țară pentru un job sau pentru studii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a discuta, de a planifica o vacanță dincolo de hotare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul financiar, în special dacă la mijloc este un context care privește moștenirile, banii la comun cu partenerul de viață sau alte bunuri materiale și de patrimoniu. Nu este exclus să încheie o căsătorie acum și să facă partajul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și achite datoriile și să evite să facă alte împrumuturi, credite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări legate de parteneriate, implicit căsătorie. Nu este exclus ca nativii care sunt în relații ce nu mai funcționează să se despartă, să divorțeze în această perioadă, însă va fi spre binele lor această decizie. Eclipsa poate aduce, în schimb, cereri în căsătorie și chiar planificarea nunții în cazul Racilor care rezonează cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de locul de muncă. Nativii își pot schimba jobul cu unul mai bun care să nu le mai consume atâta energie și unde să fie remunerați corespunzător muncii depuse. De asemenea, starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil în această perioadă și nativii pot vindeca afecțiuni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite momentele de impulsivitate și orgoliu în relația cu superiorii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de sectorul sentimental. Nativii care nu reușesc să armonizeze relația cu partenerul, vedem ca acum să se despartă, în schimb ce Fecioarele care au parte de o poveste de dragoste echilibrată vedem să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și acorde mai mult interes și să se dedice mai mult hobby-urilor și pasiunilor personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de familie. Posibil ca în această perioadă nativii să reușească nu doar să vindece traume din copilărie, legate de mamă în special, dar și să reușească să închege mult mai bine și mai sănătos relațiile cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții legate de schimbarea domiciliului.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul comunicării și al relației cu frații, vecinii, colegii de muncă. Nativii vor spune în față ceea ce au de zis, chiar dacă vor surpinde prin sinceritate, și vor reuși în această perioadă nu doar să se vindece emoțional, ci și să se împace cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o deplasare în interes de serviciu sau planificarea unei delegații.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot reuși în această perioadă să-și achite datoriile, să încheie un credit, și nu este exclus să primească o mărire de salariu neașteptată, un bonus, o primă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie corecți și să respecte termenele de plată, indiferent că este vorba de o factură sau o rată de credit pentru a nu avea probleme cu legea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de propria lor personalitate. Nativii vor simți nevoia în această perioadă să se elibereze de restricțiile impuse de alții, vor dori să fie pe cont propriu și să nu mai depindă de nimeni. O serie de principii și convingeri de viață se vor dizolva acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a vindeca niște frici care le inhibă evoluția.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o perioadă în care să-și vindece trecutul, rănile și traumele copilăriei, dar și cicatricile sentimentale. Nativii pot afla noi metode de a-și ameliora niște simptome ale unor afecțiuni cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce în cale persoane din trecut pentru a vindeca relația.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări legate de anturajul care-i definește. Nativii vor încheia relații cu prietenii cu care nu mai rezonează și cu care nu mai au scopuri, țeluri de viitor comune. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să depășească niște temeri, niște panici care le puneau bariere în relaționarea cu cei din jur.

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu e nici cafea, nici ceai!
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...