Acasă » Știri » Blestem pe Drumul European 583! Soții Danilcenco, băiatul lor Theodor și prietena acestuia Ana au murit într-un accident cumplit. Șoferul care și-a ucis familia a făcut o greșeală capitală!

Blestem pe Drumul European 583! Soții Danilcenco, băiatul lor Theodor și prietena acestuia Ana au murit într-un accident cumplit. Șoferul care și-a ucis familia a făcut o greșeală capitală!

De: Maria H. 07/10/2019 | 11:51
Blestem pe Drumul European 583! Soții Danilcenco, băiatul lor Theodor și prietena acestuia Ana au murit într-un accident cumplit. Șoferul care și-a ucis familia a făcut o greșeală capitală!

Tragedie pe străzile Iașului. O familie a pierit pe loc după un impact extrem de puternic. Accidentul care s-a petrecut în afara localității Bălțați a fost cel mai grav din acest an de la Iași. Martorii au precizat faptul că mașina în care au murit cei patru oameni a intrat în derapaj și a ajuns pe contrasens, iar acolo a fost lovită în plin de un autoturism care circula regulamentar.

„În cursul zilei de duminica, 6 octombrie, mai multe echipaje medicale au intervenit pe raza localitatii Baltati, unde s-a produs un grav accident rutier, soldat cu patru decese. În momentul în care medicii au ajuns la fata locului, au constatat ca în urma accidentului au fost ranite opt persoane. Pentru patru dintre ele, cadrele medicale nu au mai putut decât sa constate decesul. Acestea se aflau în autoturismul marca Opel. În celalalt autoturism implicat în accident, marca Jaguar, se aflau patru persoane. Dintre acestea, doua au refuzat sa fie transportate la spital, iar doua au fost aduse la Unitatea de Primire Urgente. O pacienta, în varsta de 46 de ani, care se afla pe locul din stânga din spate al autoturismului, a fost diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral, cu pierderea starii de constienta si amnezie retrograda. Pacienta a mai fost diagnosticata cu contuzie toraco-abdominala si fractura la nivelul gambei drepte. Aceasta a fost supusa unui consult neurologic, ulterior fiind internata la Ortopedie pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supusa unor investigatii mai amanuntite”, precizeaza prof. Dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.

Cine este șoferul vinovat de producerea accidentului

Victor Danilcenco, un bărbat de 51 de ani din Huși, Vaslui, se afla la volanul unui autoturism Opel și se îndrepta spre Iași. La un moment dat, înainte de intrarea în localitatea Bălțați, a pierdut controlul volanului după ce a intrat cu viteză într-o curbă și a derapat. Mașina pe care o conducea a fost izbită în plin de un autoturism marca Jaguar, condus de un tânar de 25 de ani, din județul Neamț.

Tânarul pe nume Silviu Ungureanu i-a omorât fără voie pe cei patru, dupa ce i-a izbit în plin. Nu a putut în niciun fel evita impactul, deoarece totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă.

„Dintr-o dată ne-am trezit cu mașina în față… Eram în dreapta… eram toți patru în mașină și noi… N-a avut ce să facă… în plin i-a luat. Nu am vrut să merg la spital, nu am nimic, cei trei din mașină au mers”, a declarat unul dintre pasagerii din Jaguar, care din fericire a scăpat ca prin minune fără nicio zgârietur, potrivit bzi.ro

Au murit pe loc

După impact, toate cele patru persoane din Opel au decedat. Șoferul, soția sa, fiul și prietena lui. Liliana avea 52 de ani și nu a avut nicio șansă. A murit pe loc chiar în brațele soțului său. Fiul lor, Theodor, avea 23 de ani și el a avut, din păcate, aceeași soartă. Și tânara care se afla cu ei în mașină, Ana Burduja, a murit pe loc. Tânara era din Vaslui. Trupurile lor au fost întinse pe jos, chiar lânga masina facuta praf, iar acolo au stat zeci de minute pâna când oamenii legii au terminat de ridicat probele.

Trei dintre cei patru care se aflau în autoturismul Jaguar au ajuns la spital. Rpănită grav a fost mama șoferului, aceasta suferind o fractură la picior. Șoferul și pasagerul care au acceptat să fie transportați la spital au suferit mai multe contuzii, însa se află în afara oricarui pericol.

Polițiștii au deschis un dosar penal

„Politistii au fost sesizati prin apel la numarul unic de urgente 112 despre faptul ca pe drumul european 583 s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenesti. Din cercetarile efectuate s-a constatat faptul ca un barbat în vârsta de 51 de ani, din judetul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism dinspre Târgu Frumos catre Iasi, în afara localitatii Baltati, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare  si ar fi patruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânar în vârsta de 25 de ani, din judetul Neamt. În urma impactului a rezultat decesul a patru persoane, iar alte trei persoane au fost ranite. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere si vatamare corporala din culpa”, au transmis reprezentantii inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a făcut doi copii
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a...
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție împotriva lui Cristi Tănase! S-au căsătorit în octombrie
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Care este relația dintre Iulia Vântur și mama lui Salman Khan! O româncă din India a dat cărțile pe față: „Iulia este singura femeie care..”
Care este relația dintre Iulia Vântur și mama lui Salman Khan! O româncă din India...
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată de faptul că Robi îi conturează imaginea femeii refuzate: „Tot spune că el nu a fost niciodată interesat.”
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia...
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai întors din concediu?!
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Șase zodii vor avea lumea la picioare începând din iunie: noroc mare, lux și bogății. Vești bune pentru Berbeci, Fecioare și Balanțe
Șase zodii vor avea lumea la picioare începând din iunie: noroc mare, lux și bogății....
Drumul din România care va renaște din propria cenușă. I se spune Drumul Regelui și are o însemnătate istorică
Drumul din România care va renaște din propria cenușă. I se spune Drumul Regelui și...
Halep a primit INTERZIS. Decizie finală în circuitul WTA. S-a anunțat fix acum
Halep a primit INTERZIS. Decizie finală în circuitul WTA. S-a anunțat fix acum
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună de 10 ani şi au două fetiţe
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună de 10...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Lupte crâncene în nord-estul Ucrainei. Peste 30.000 de militari ruşi sunt implicaţi în atacul asupra regiunii Harkov
Lupte crâncene în nord-estul Ucrainei. Peste 30.000 de militari ruşi sunt implicaţi în atacul asupra...
România, LIDER mondial. Decizie unică la Guvern. Nimeni în lume nu mai face asta
România, LIDER mondial. Decizie unică la Guvern. Nimeni în lume nu mai face asta
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
Meteorologii Accuweather anunță o vară CIUDATĂ pe litoral! Cum va fi vremea în iulie și în august, în Mamaia și în celelalte stațiuni de la mare
Meteorologii Accuweather anunță o vară CIUDATĂ pe litoral! Cum va fi vremea în iulie și...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de...
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are cu noul bărbat din viața ei
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul”  Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision 2024. Ce a scos-o din sărite pe interpreta de muzică populară
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul” Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision...
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune. Cum au ajuns cei doi soți în această situație gravă
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune. Cum au ajuns cei doi...
Ce trebuie să știe românii care stau la curte. Amenzi usturătoare pentru cei care fac această greșeală
Ce trebuie să știe românii care stau la curte. Amenzi usturătoare pentru cei care fac...
Acestea sunt cele mai periculoase orașe din lume. Infractorii mișună pe străzi
Acestea sunt cele mai periculoase orașe din lume. Infractorii mișună pe străzi
×