Acasă » Video Exclusiv » Unde a dispărut primul partener de viață al unui cântăreț celebru?! Este vehiculat și numele unui ministru!

Unde a dispărut primul partener de viață al unui cântăreț celebru?! Este vehiculat și numele unui ministru!

De: Loredana T. 09/11/2019 | 22:33

Devoalăm în premieră cel mai bine păstrat secret din viaţa regretatului artist Aurelian Preda. Acesta a fost cercetat pentru dispariţia fără urmă a partenerului său de viaţă. Cei doi locuiau într-un apartament, în Piteşti, iar Aurelian îl prezenta pe Costi apropiaţilor ca fiind fratele lui. Într-o zi, Costi a dispărut şi nu a fost găsit nici până astăzi. La mijloc ar fi vorba şi de o persoană influentă, un fost ministru, care l-a ajutat pe Aurelian Preda în cele mai grele momente. Naşa Anei şi şefa din acele timpuri a lui Aurelian au povestit totul.

Misterele din viaţa regretatului artist, Aurelian Preda, ies rând pe rând la suprafaţă şi, parcă, alcătuiesc cartea vieţii acestuia. Nu doar o dată s-a vorbit despre această carte, pe care Aurelian Preda ar fi scris-o, dar e de negăsit. Un capitol extrem de important l-ar fi reprezentat, cu siguranţă, dispariţia misterioasă a primului său partener de viaţă, dar şi implicarea pe care ar fi avut-o un fost ministru. (NU RATA: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA PRETINDE CĂ A ABUZAT-O. CE S-A ÎNTÂMPLAT CHIAR ÎN NOAPTEA DE DINAINTEA ÎNMORMÂNTĂRII)

Înainte de a deveni celebru, Aurelian Preda şi-a trăit viţa modest, la Piteşti, ca vânzător la aprozar. Locuia împreună cu Costi, un bărbat despre care şefa lui ştia că-i este frate: „El venea împreună cu un băiat despre care mi-a spus că e fratele lui de tată. Că tatăl lui, înainte să se căsătorească cu mama lui, ar mai fi ţinut o doamnă. Locuiau împreună, în acelaşi apartament. Un băiat blond, frumuşel, mai scund decât Aurel, vorbăreţ, isteţ, părea o fire aşa mai de escroc, Aurel era mai liniştit„.

Altă variantă ştia, însă, Meri, fosta lui colegă de liceu. Cea care i-a fost ca o soră şi pe care a prezentat-o în presa în repetate rânduri ca fiindu-i şi soţie. Întoarsă în ţară, Meri l-a reîntâlnit pe Aurelian şi pe partenerul lui din acele vremuri la locul lui de muncă. . (CITEȘTE ȘI: DECLARAȚII ȘOCANTE ALE FIICEI LUI AURELIAN PREDA: “ERAM BOLNAVĂ (…) A ÎNTREȚINUT UN ACT SEXUAL CU MINE!” CUM S-A ÎNTÂMPLAT)

La un aprozar. El era împreună cu un prieten, despre care mi-am dat seama ulterior că de fapt era un iubit de-al lui. El mi-a spus asta, mă considera ca o soră. Era cu acest prieten, care de fapt era partenerul lui de viaţă din acel timp. M-a dus să-mi arate unde locuieşte, în Piteşti. Eu, apoi, am plecat în Italia şi l-am întrebat dacă are cunoştinţa să cumpăr un apartament. În perioada aceea eu veneam la părinţii mei, veneam în ţară. Şi zice, da. Este cineva care vinde un apartament, coincidenţă, am cumpărat apartament chiar pe scara partenerului lui de viaţă. Se înţelegeau foarte bine, aveau şi două pisici”, a mărturisit Meri, pentru Cancan.ro.

Legăturile dintre ei deveniseră foarte apropiate şi, mai spune Meri, făra niciun fel de implicări sentimentale sau amoroase: „Partenerul lui de viaţă de atunci era un băiat foarte inteligent, cu o inimă de aur. Ne înţelegeam foarte bine. Eu mă mai întâlneam şi cu prietena mea din Curtea de Argeş, mergeam cu toţii la un hotel, Muntenia, şi ne distram. Fără niciun interes, de niciun fel, doar de prietenie. Şi el îmi spunea, sora mea, sora mea„.

După 20 de ani, Costi este dispărut fără urmă

Toate bune şi frumoase până în momentul în care partenerul de viaţă al lui Aurelian a disparut subit fără urmă. Au trecut 20 de ani de atunci şi tot nu s-a aflat nimic despre el, în ciuda anchetelor făcute de politişti.

Au trecut câţiva ani, nu mai ştiu câţi, el mi-a dat un telefon şi mi-a spus: am o problemă gravă. Mă, ce ţi s-a întamplat? Prietenul meu a plecat. Deci, a plecat şi nu s-a mai întors şi familia lui e foarte supărată. Şi ce s-a întâmplat? Nu ne mai înţelegem, dânşii dau vina pe mine. El spune că a plecat, s-au dus la o cafea, apoi prietenul a plecat şi a spus că trebuie să meargă la o întâlnire cu altcineva, nu mi-a explicat de ce, şi nu s-a mai întors. Şi sunt cam 20 ani.

A fost chiar un proces. Dar în perioada aia el a fost ajutat de o altă persoană… ca să muşamalizeze. Nu pot să zic că era implicat sau nu. El s-a exprimat că a fost anchetat. Şi el a convins familia că nu ar fi el vinovat, din câte am înţeles de la el, i-a sărit în ajutor o persoană influentă şi familia a renunţat la acea plângere pe care i-a făcut-o. Era o plângere penală. E un caz nesoluţionat”, ne-a mai dezvăluit Meri.

Aceeaşi persoană influentă, despre care se vorbeşte pe la colturi că ar fi vorba de un fost ministru, l-ar fi ajutat pe Aurelian şi în momentul în care s-a născut Ana. Ar fi apelat la el să se poată trece în certificatul de naştere al Anei ca tată, deşi îi era unchi. Pentru că Aurelian trăia în casa lui Costi, dupa dispariţia lui subită, familia acestuia i-a cerut artistului să părăsească apartamentul. (CITEȘTE ȘI: ANA MARIA PREDA, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU TATĂL EI, ÎN ZIUA ÎN CARE A ÎMPLINIT 19 ANI: ”M-A ÎNVĂȚAT SĂ FIU PUTERNICĂ ȘI SĂ…”)

El mi-a cerut ajutor că nu avea unde să se ducă, pentru că-l dăduse afară din casă. Mi-a cerut ajutor câteva luni de zile să-i dau casa mea. El era foarte disperat, foarte preocupat de situaţie, el spunea că nu e vinovat, nu este implicat cu nimic. Eu, normal, fiind colegi, cunoscându-i pe amandoi, am zis că poate nu e adevărat, poate se interpretează greşit, şi nu m-a interesat pe mine să intru mai mult în ceea ce nu mă privea„, mai spune Meri.

Despre legăturile lui Aurelian Preda cu persoane influente şi periculoase a aflat chiar şi Nicuşor Iordan. Cântăreţul a mărturisit că a fost chiar contactat de aceşti oameni: „Nu i-am cunoscut niciodată, nu i-am văzut niciodată, au încercat să vorbească prin mesaje cu mine şi evident că nu am răspuns. Te-au contactat când Aurelian era în viaţă sau după ce a murit? Când trăia. Voiau să ştie nişte lucruri pe care eu le ştiam sau nu le ştiam. M-au şi ameninţat„.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei avea ghinion dacă nu ții cont de asta
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei...