Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2019

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2019

De: Loredana T. 28/11/2019 | 11:14
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2019
Previziuni pentru luna decembrie 2019

Cancan îți prezintă horoscopul lunar decembrie 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii decembrie 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii decembrie sunt Luna Plină din data de 12 decembrie care se formează în zodia Gemeni și Luna Nouă din data de 26 decembrie care se formează în zodia Capricorn și care este însoțită de o Eclipsă inelară de Soare. Aceste evenimente vorbesc despre schimbări radicale, majore, cu scop evolutiv, vorbesc despre noi începuturi pentru fiecare zodie în parte. Eclipsa de Soare din Capricorn face parte din categoria eclipselor care încheie brusc și în mod neașteptat relații și asocieri, colaborări și parteneriate, iar conetxtul astrologic al momentului punctează că aceste încheieri ne vor fi benefice pe termen lung, le vom descoperi avantajele ulterior și ne vom bucura că s-au petrecut.

Soarele, energia, va tranzita semnul Săgetător până pe data de 22 decembrie, moment când va intra în zodia Capricorn și va activa dorința, necesitatea de a ne atinge cele mai înalte aspirații, oferindu-ne, totodată, răbdarea și înțelepciunea necesare.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, va tranzita zodia Scorpion până pe data de 9 decembrie, moment în care va intra în Săgetător, înclinându-ne către cunoaștere, noi experiențe și expansiune intelectuală.

Venus, Micul Benefic, planeta iubirii și a banilor, va tranzita zodia Capricorn până pe data de 20 decembrie, când va intra în zodia Vărsător și ne va insufla nevoia de independență în relații. Marte, planeta acțiunii și a determinării, va tranzita zodia Scorpion pe durata întregii luni și astfel ne va determina în cel mai favorabil mod cu putință să ne atingem idealurile, dar și să ne regenerăm, să renaștem asemeni Păsării Phoenix, din propria cenușă, și să începem Noul An cu dreptul, cu putere și forță interioară.

Un alt eveniment important care se petrece în această lună, încă de pe data de 2 decembrie 2019, este ingresul lui Jupiter, planeta expansiunii, a bogăției, a oportunităților și șanselor, în zodia Capricorn. Marele Benefic, Jupiter, își părăsește domiciliul, adică zodia Săgetător, unde a stat în  ultimul an de zile, și intră în rigida zodie Capricorn, de asemenea, pentru aproximativ un an de zile. Din păcate, entuziasmul lui Jupiter nu rezonează foarte bine cu seriozitatea Capricornului, dar puncte forte vor exista din plin. Astfel, timp de un an de zile vom fi foarte orientați să ne consolidăm poziția socială, să ne clădim cariera mult visată, vom dori ascensiune profesională și, deși energia sa este slabă, Jupiter în Capricorn ne spună că visurile și aspirațiile cele mai înalte le vom atinge doar cu răbdare, cu diplomație, cu tact și multă perseverență. De această dată, Jupiter nu ne oferă pe tavă, ci ne cere să luptăm mai mult pentru a obține ce ne dorim. Oportunități vor exista, dar va trebui să muncim mai mult pentru ele. Punctăm că alături de Jupiter, în zodia Capricorn se află și Saturn, guvernatorul lor și planeta lecțiilor, a obstacolelor și încercărilor, dar și Pluton, planeta transformărilor. Astfel, ingresul Marelui Benefic va mai destinde puțin atmosfera serioasă, rigidă, iar cei care au muncit pentru atingerea idealurilor, acum vor culege roadele ult mai ușor.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Berbec

Carieră

Cariera devine centrul Universului pentru cei născuți în zodia Berbec. Jupiter va activa acest sector de viață și nativii vor avea avântul necesar pentru a se afirma, pentru a ieși în față și a-și consolida poziția socială. Vor apărea oportunități nebănuite de avansare, dar și noi perspective de dezvoltare profesioanală. Punctăm că Eclipsa de Soare se va petrece în acest sector și va aduce, fără îndoială, dacă nu o schimbare radicală de direcție în carieră, un interes major pentru un domeniu nou sau o nouă strategie pentru atingerea obiectivelor profesioanle.

Dragoste

Dragostea nu ocupă un loc foarte important în această lună. Venus, planeta care le guvernează relațiile, va tranzita sectorul carierei, prin urmare ar putea exista șanse ca unii nativi să fie atrași de persoane întâlnite în mediul profesional, iar apoi, din a doua jumătate a lunii, cineva din anturajul apropiat le-ar putea surprinde interesul, însă pentru scurt timp. Nu este o perioadă în care se leagă relații de lungă durată, însă cei care sunt căsătoriți pot lucra la consolidarea și la armonizarea legăturii. Cheful de distracție, de petrecut timp alături de cei dragi va fi în toi și se va simți intens mai ales în perioada sărbătorilor, atunci când Venus va tranzita sectorul prietenilor și le va putea aduce și ocazia de a cunoaște oameni noi care să-i ajute în planurile (profesionale) pe care și le-au propus.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, nativii din zodia Berbec nu se vor confrunta cu probleme de sănătate serioase, însă va fi nevoie să-și dozeze energia pe care o au pentru că tendința de suprasolicitare va apărea.

Bani

În plan financiar, nativii din zodia Berbec vor avea parte de aspectul benefic dintre Jupiter, poziționat pe carieră, și Uranus, planeta surprizelor, care se află pe casa banilor, prin urmare vor fi susținuți să-și îmbunătățească veniturile printr-un plan bine pus la punct care vizează ascensiunea profesională sau printr-un proiect colectiv, de grup. În plus, Venus, planeta care le guvernează și banii, va fi în tranzit prin sectorul carierei, favorizând, în plus, câștigurile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Taur

Carieră

Uranus, planeta surprizelor, dar și guvernatoarea carierei lor, se află în Taur până în 2026, iar în decembrie face aspect benefic cu Jupiter, prin urmare nativii vor lua inițiativa, vor căuta și vor răspunde cu optimism provocărilor profesionale, aspect care le va aduce faimă, popularitate, dar mai ales câștiguri financiare. Nu este exclus să înceapă ceva pe cont propriu sau să plece în străinătate pentru a se afirma sau să primească o ofertă de colaborare irezistibilă. În plus, după jumătatea lunii, când Venus, guvernatoarea lor, va tranzita Vărsătorul, adică sectorul carierei, șansele de afirmare și recunoaștere vor crește considerabil.

Dragoste

Cei născuți în zodia Taur au parte de o lună memorabilă la capitolul sentimental. După ce au finalizat reevaluările sentimentale, nativii știu exact pe ce drum să meargă și mai ales alături de cine. Jupiter le guvernează intimitatea, iar în tranzitul său prin Capricorn va susține relațiile cu persoane care le împărtățesc convingerile și filozofiile de viață. Nativii vor fi atrași de parteneri care să-i ajute să evolueze, să expansioneze în domeniul intelectual, al cunoașterii, cu alte cuvinte, de parteneri de la care au ce învăța. Nu sunt excluse pasiunile, aventurile cu persoane din străinătate sau de altă cultură, religie, mai ales că și Venus, guvernatoarea lor, întreține acest context.

Sănătate

Este o lună foarte bună din punct de vedere al sănătății. Nativii vor avea energie și vor fi mai optimiști ca niciodată, inclusiv în acele contexte pe care până acum le priveau cu negativism și îi copleșeau.

Bani

Mercur este planeta care le guvernează sectorul financiar al banilor munciți și în tranzitul său prin Săgetător, adică întocmai printr-un sector financiar, le va deschide nativilor porți la care nici nu se așteptau pentru a-și îmbunătăți veniturile. Pot apărea oportunități de câștig împreună cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, pot veni bani din terțe surse sau din străinătate. Pot apărea cheltuieli mai mari pe călătorii. Atenție la taxe și impozite, la rate, la credite și la datoriile pe care le au la stat sau la late instituții cu autoritate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Gemeni

Carieră

Jupiter, planeta care le guvernează secundar cariera, se află în aspecte armonioase cu Uranus, în tranzit pe o casă a trecutului, aspect care ar putea aduce pentru cei născuți în zodia Gemeni, fie reluarea unei colaborări mai vechi, fie plecarea sau demararea unei acțiuni care vizează o plecare în străinătate sau cu o persoană de altă cultură, religie.

Dragoste

În prima parte a lunii, Soarele, care le guvernează comunicarea, și Mercur, guvernatorul lor și al relațiilor de familie, activează sectorul parteneriatelor, iar cei născuți în zodia Gemeni au șansa, prin comunicare și dialog sincer, să-și rezolve niște situații legate de soț/soție. Jupiter nu va mai fi aici pentru a le înlesni drumul, însă faptul că se mută pe sectorul intimității și al resurselor materiale, poate face ca nativii să aibă mai multe așteptări financiare de la partenerul de viață, iar cei singuri să caute să se cupleze din interes, aspect care s-ar putea să nu le aducă roadele visate, nici financiar, nici emoțional, mai ales că eclipsa de Soare le poate aduce răsturnări de situație în acest sens. Venus, planeta care le guvernează iubirea și aventurile, în tranzit pe casa intimității poate crește libidoul, pofta de aventură sexuală, însă sunt atenționați nativii care au relații extraconjugale, deoarece acestea pot ieși la suprafață chiar în perioada Crăciunului.

Sănătate

Cu Marte în tranzit prin Scorpion, pe casa sănătății, nativii vor avea parte de energie stimulatoare, determinare la locul de muncă, în îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților, însă nu este recomandat să exagereze. În continuare se cere prudență în zona intimă, a relațiilor sexuale.

Bani

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Jupiter prin sectorul finanțelor deținute împreună cu alții astfel încât nativii au șanse mari să obțină sponsorizări, să atragă investitori de partea lor, să primească un credit pentru o afacere. Tot într-un sector financiar se produce și eclipsa de Soare, motiv pentru care este esențial ca nativii să fie la zi cu plățile, cu ratele la bancă, creditele, datoriile la stat, la instituții sau reprezentanți cu autoritatea aceasta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Rac

Carieră

Jupiter, guvernatorul muncii, le poate aduce celor născuți în zodia Rac ocazia de a semna niște parteneriate profitabile și de lungă durată. Asocierile sunt un punct forte al lunii și nativii ar trebui să profite. La job va fi vorba de mai multă responsabilizare și mai multă conștiinciozitate. O schimbare a locului de muncă nu este de bun augur în prima jumătate a lunii, însă cei care vor să se angajeze ar putea avea șanse mari acum.

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Jupiter întocmai în sectorul parteneriatelor și căsătoriei, iar nativii ar putea observa că situația lor matrimonială se îmbunătățește, după ce până acum a fost supusă testelor și lecțiilor lui Saturn, aflat și el în acest sector, alături de Pluton. De asemenea, este posibil ca o relație să se înfiripe la locul de muncă sau nativii care formează un cuplu stabil și de lungă durată să fie ceruți în căsătorie. Atenție, totuși, că eclipsa de Soare nu va trece neobservată și ar putea aduce răsturnări de situație în plan sentimental.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății este o perioadă delicată pentru nativii Rac. Jupiter le guvernează și sănătatea, iar tranzitul său prin Capricorn nu este dintre cele mai favorabile, aspect care poate aduce mai multă oboseală ca de obicei, lipsă de energie și vitalitate. Se recomandă mai multă odihnă ca de obicei.

Bani

Soarele guvernează sectorul financiar, al banilor munciți, al banilor obținuți din salariu, iar eclipsa de Soare de acum s-ar putea să dea peste cap niște calcule și să impacteze, într-un fel sau altul, bugetul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Leu

Carieră

Cu Jupiter în tranzit pe casa muncii, cei născuți în zodia Leu care-și doresc schimbarea jobului sunt foarte bine susținuți acum. Venus le guvernează cariera, iar tranzitul său prin Capricorn, pe casa muncii, le va aduce numeroase beneficii legate de sectorul profesional. Cu toate astea, eclipsa de Soare va avea loc chiar în casa muncii și ar putea aduce o surpriză neașteptată, o răsturnare de situație, ar putea marca o relansare a vieții profesioanle.

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui, guvernatorul lor, prin sectorul iubirii, iar acest aspect le este benefic în plan sentimental. Nativii pot deveni mult mai cuceritori, mai deschiși către noi relații, iar cei care sunt deja în cuplu se vor bucura de multă pasiune alături de partener. Jupiter le guvernează sectorul iubirii, iar tranzitul său prin Capricorn, prin sectorul muncii, le poate aduce ocazia să se îndrăgostească de o persoabă cunoscută la locul de muncă sau prin intermediul profesiei. Va fi, totuși, nevoie de răbdare pentru ca lucrurile să se închege. În plus, cu Venus în tranzit prin Vărsător, pe casa relațiilor, perioada sărbătorilor le va aduce mai multă armonie în cuplu și ocazia de a pune la cale palnuri pe termen lung alături de partener.

Sănătate

Faptul că Jupiter se alătură lui Saturn și Pluton, aflate pe casa sănătății, va aduce un plus de energie și entuziasm, posibil chiar ocazia să videce niște afecțiuni cu care s-au tot confruntat în ultima vreme. Atenție la perioada sărbătorilor care poate veni cu momente critice. De evitat excesele de orice fel!

Bani

Cu Jupiter în tranzit prin Capricorn, cei născuți în zodia Leu au ocazia să transforme o pasiune, un hobby, într-o sursă de venit. Aspectul se extinde și în 2020, însă acum ar putea să le vină ideea de a-ți îmbunătăți astfel veniturile. De evitat speculațiile, tranzacțiile și investițiile financiare riscante.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Fecioară

Carieră

Jupiter va stimula creativitatea celor născuți în zodia Fecioară și nu este exclus ca acum dorința de afirmare să fie mai mare ca niciodată și, implicit, să crească șansele de a fi observați. Prima parte a lunii decemebrie este favorabilă nativilor care-și caută un loc de muncă, mai ales că și Mercur, guvernatorul lor și al carierei, se află pe casa comunicării și susține interviurile, dialogurile și discursurile publice. Perioadă bună pentru studiu și dat examene, obținut diplome și atestate profesionale.

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Jupiter întocmai în sectorul iubirii, context care va aduce o serie de aspecte benefice în plan sentimental. Nativii se pot îndrăgosti, vor fi mai dispuși să flirteze, mai încrezători în puterea de seducție și pot începe noi relații care să conducă către întemeierea unei familii (Jupiter le guvernează familia). Cu Venus în acest sector, fără îndoială că pofta de a iubi și a fi iubiți va fi mai mare, însă și eclipsa de Soare se va petrece tot aici și poate aduce unele surprize neașteptate și răsturnări de situație, poate chiar o împăcare cu o persoană din trecut, cu un fost partener.

Sănătate

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă bună la acest capitol, iar cei care au avut probleme de sănătate acum le pot vindeca, pot afla tratamentul, remediul necesar.

Bani

Cu Venus, planeta care le guvernează banii, în tranzit pe casa muncii, cei născuți în zodia Fecioară au șanse mari de a-și îmbunătăți veniturile la locul de muncă, fie din comisioane, fie chiar o creștere salarială. De asemenea, șansele de a schima locul de muncă cu unul mai bine plătit sunt mari acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Balanță

Carieră

Cei născuți în zodia Balanță își vor dori să avanseze profesional, vor simți nevoia de a face o schimbare în carieră, însă nu vor reuși să se concentreze prea mult pe acest sector de viață. Eclipsa de Soare poate impacta acest sector de viață și poate aduce o surpriză neașteptată care să le vizeze mai mult atitudinea față de un loc de muncă, emoțiile și sentimentele pe care le au în acest sens.

Dragoste

Cu Jupiter în tranzit pe casa familiei, alături de Venus, guvernatorul lor, cei născuți în zodia Balanță vor reuși restabilirea comunicării cu partenerul de viață sau cu părinții și reinstaurarea armoniei în cămin. Dialogurile vor fi constructive și nativii pot face planuri pe termen lung alături de cei dragi. Uranus le guvernează iubirea, iar aspectul benefic pe care-l face cu Jupiter va reaprinde pasiunea în cuplu. În cazul celor singuri pot apărea atracții bruște, aventuri sexuale, mai ales că nativii vor da dovadă de un magnetism aparte.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, nativii din zodia Balanță pot avea parte de stări de neliniște, frământări și nevoia de interiorizare va fi mare. Vor prefera să petreacă timpul singuri și mai puțin să se dedice pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă.

Bani

Venus și Marte, guvernatori ai caselor financiare, fac aspecte benefice în liuna decembrie, iar cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazoia să-și îmbunătățească veniturile, cel mai probabil din colaborări și asocieri. Nativii pot primi cadouri materiale și pot face o investiție rentabilă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Scorpion

Carieră

Soarele, guvernatorul carierei, în tranzit prin Capricorn, le va activa întocmai sectorul carierei, prin urmare a doua jumătate a lunii decembrie va fi un moment favorabil pentru ieșit în față, pentru recunoaștere în plan profesional, iar eclipsa de Soare poate fi mai impactantă decât și-ar fi imaginat. Pentru nativii Scorpion, acest context poate aduce schimbări remarcabile în carieră, fie de direcție, fie de viziune, fie de domeniu. Sunt avantajați acei nativi care doresc să se promoveze în mediul online.

Dragoste

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de niște surprize plăcute în cuplu. Uranus se află în tranzit prin sectorul parteneriatelor și face un aspect benefic cu Jupiter, care tranzitează sectorul comunicării. Am putea spune că nativii, prin dialog, vor reuși să obțină ceea ce-și doresc de la persoana iubită, în sensul că planurile de viitor se pot construi acum într-o manieră mult mai convingătoare. Scorpionii vor simți că merg în aceași direcție cu partenerul de viață și asta le va da curaj și încredere în relația pe care o au. Cei singuri ar putea profita că Venus, planeta care le guvernează parteneriatele, tranzitează Capricornul, adică sectorul comunicării și ar putea îndrăzni să lege noi relații prin intermediul internetului.

Sănătate

Nativii Scorpion nu au de ce să-și facă griji la capitolul sănătate pentru că se bucură de toată energia lui Marte, guvernatorul lor secundar, care le va tranzita semnul toată luna. Forța interioară și capacitatea de regenerare este la cote înalte, însă nu trebuie să exagereze, ci să acorde atenția corespunzătoare odihnei.

Bani

Sectorul financiar va fi activat de Mercur și de Soare în prima parte a lunii, iar cei născuți în zodia Scorpion vor avea șansa să facă bani din tranzacții, negocieri, activități intelectuale sau de publicitate. Negocierile vor fi în avantajul lor, prin urmare există șanse destul de mari ca pe final de an, nativii să-și îmbunătățească veniturile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Săgetător

Carieră

În plan profesional, cei născuți în zodia Săgetător traversează o perioadă bună, favorabilă, iar Mercur, planeta care le guvernează cariera, se va afla în tranzit prin semnul lor, ceea ce înseamnă că le va potența capacitatea de comunicare, de socializare, capacitatea de învățare și de studiu. Acest tranzit poate fi de un real ajutor celor care își doresc să se perfecționeze, să se dezvolte profesional în vederea avansării. Nativii vor fi susținuți în negocieri, tranzacții și investiții și prin propriile puteri pot ieși în față.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de ingresul lui Mercur, planeta care le guvernează și parteneriatele, întocmai prin semnul lor, iar acest aspect va aduce o mai bună comunicare în cuplu, o înțelegere și receptivitate mult mai mare față de nevoile partenerului. În plus, nativii vor deveni mai cuceritori, mai seducători și mai dornici de flirt și acest aspect le poate aduce celor singuri noi povești de iubire. Cu Marte, planeta care le guvernează iubirea și aventura, în tranzit prin Scorpion, pe o casă ascunsă, am putea afirma că nativii fie iubesc în secret, fie au parte de o aventură secretă, fie o persoană din trecutul lor le revine în viață și le bulversează simțurile și raționamentul.

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de susținere la capitolul sănătate. Uranus în tranzit pe casa sănătății face un aspect benefic cu Jupiter, planeta responsabilă cu medicina, la modul general, dar și guvernatorul lor, iar asta poate însemna fie o vindecare a unei afecțiuni deja existente, fie schimbarea stilului de viață cu unul mai sănătos. De evitat excesele de orice fel, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă.

Bani

În sectorul financiar se anunță oportunități remarcabile, odată ce întocmai guvernatorul lor, Jupiter, va tranzita Capricornul, adică sectorul banilor munciți. Nativii vor avea șansa, nu doar în decembrie, ci întreg anul viitor să-și îmbunătățească veniturile, însă va fi nevoie și de răbdare, dar și de tact, diplomație și planuri foarte realiste și bine puse la punct. Eclipsa de Soare poate aduce o răsturnare de situație în plan financiar și cel mai probabil va fi nevoie de schimbarea unor principii și convingeri legate de bani, de cheltuieli, de modul de administrare a finanțelor. Chiar dacă o sursă de venit se va pierde, tot răul va fi spre bine. Poate consuma resursele fizice, iar avantajele materiale nu meritau efortul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Capricorn

Carieră

Venus guvernează cariera celor născuți în zodia Capricor, iar tranzitul său întocmai prin semnul lor, datorită aspectelor făcute cu Saturn și Pluton, poate aduce încheierea unor proiecte mai vechi, nefuncționale. Nu este indicat ca nativii să facă acum schimbări legate de locul de muncă, iar cei care își doresc să se angajeze nu vor avea prea mare succes în această perioadă.

Dragoste

Venus, planeta care guvernează și casa iubirii, se va afla în tranzit întocmai prin zodia lor, iar aspectele pe care le face cu Saturn și Pluton din Capricorn pot pune mult la încercare sentimentele celor născuți în zodia Capricorn. Nativii pot fi tentați să se întoarcă la o iubire din trecut sau să aducă la suprafață situații din trecut. În intimitate pot avea parte de mai multă intensitate, dar și de surpize la care nu se așteaptă, mai ales că eclipsa de Soare va amprenta emoțional casa parteneriatelor. Nu este exclus ca unii nativi să încheie acum relații care nu le mai aduc confort emoțional. Își pot da seama că, de fapt, nu mai iubesc și nu mai sunt dispuși să facă niciun fel de compromis.

Sănătate

Starea de sănătate a celor născuți în semnul Capricorn va fi una destul de delicată. Tranzitele lunii vor suprasolicita nativii și tendința de epuizare va fi mare. În plus, dacă se vor dedica mai mult celorlalți și mai puțin lor înșiși, șansele de a se îmbolnăvi pe fond de oboseală, pe fond nervos vor crește.

Bani

Abia în a doua jumătate a lunii, când Venus va activa casa banilor munciți, nativii Capricorn pot spera la o îmbunătățire a situației financiare. Cu toate astea, din dorința de a câștiga mai mult pot risca, iar acest aspect le poate aduce pierderi materiale. Eclipsa de Soare poate ridica niște probleme financiare, mai ales în cazul celor care au datorii, facturi neplătite, credite restante.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Vărsător

Carieră

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de energia și dinamismul lui Marte în sectorul profesional și este foarte posibil ca mulți nativi să fie mai determinați ca niciodată să facă schimbări sau să aducă îmbunătățiri în sectorul profesional.

Dragoste

Soarele, guvernatorul casei relațiilor, și Mercur, guvernatorul casei iubirii, vor aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a-și consolida relația cu persoana iubită, prin activități comune, dezvoltarea unor pasiuni comune și dialog constructiv. Nu este exclus să aibă parte de surprize neașteptate în plan amoros, de crize sentimentale, psihice, odată cu ecliosa de Soare care se va petrece pe o casă a subconștientului și a trecutului. Posibil ca în cuplurile în care lucrurile nu mai funcționează să intervină o ruptură. Cei care sunt singuri au șanse mari să înceapă o relație cu o persoană cunoscută prin intermediul anturajului sau un prieten să le trezească alte simțuri decât până acum.

Sănătate

Jupiter va activa casa subconștirentului, a sacrificiilor și izolării, a bolilor cronice și nu este exclus ca nativii să aibă parte de ocazia de a se vindeca de ceva din trecut. Implicarea în acțiuni caritabile, în proiecte de grup le va ridica moralul și îi va susține să treacă cu bine peste această perioadă impactantă la nivel psihic.

Bani

Din punct de vedere financiar, nativii Vărsător pot avea șansa de a primi o susținere, fie o aprobare a unui credit, fie o investiție va da roade, fie o sponsorizare pentru un proiect.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2019, zodia Pești

Carieră

În plan profesional, cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Jupiter, planeta care le guvernează cariera, prin sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii ar putea cu această ocazie să se asocieze cu prietenii pentru a da curs unor proiecte, se pot implica în activități de grup care să le aducă recunoaștere sau se pot face remarcați prin acțiuni caritabile. De asemenea, pot obține donații, sponsorizări și finanțări pentru proiectele pe care le au în desfășurare. Eclipsa de Soare poate aduce momente de criză la locul de muncă și va fi nevoie de răbdare, înțelepciune și mult tact pentru depășirea lor.

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia să cunoască persoane noi, însă nu neapărat pentru a da curs unor noi relații sentimentale. Cu toatea astea, Luna le guvernează iubirea, iar eclipsa de Soare (care implică Luna) poate aduce o turnură neașteptată în plan sentimental și pentru că se petrece pe casa prietenilor nu este exclus ca o relație cu o perosană din anturaj să se transforme în relație de iubire. Venus le poate aduce noi cunoștințe, armonizarea relațiilor de prietenie, dar și a relațiilor colegiale. Tranzitele lunii favorizează mai ales cuplurile deja formate care nu este exclus să se gândească la o oficializare a relației.

Sănătate

Nativii Pești vor avea parte de o stare de sănătate destul de delicată. Posibil ca stresul acumulat la locul de muncă și suprasolicitarea din perioada sărbătorilor să-și pună amprenta în mod mai puțin favorabil asupra stării de spirit. Nu este exclus să fie mai retrași și mai interiorizați, mai temători și mai anxioși, dar și mai agitați, mai irascibili cu cei din jur. Eclipsa de Soare le poate reactiva o durere mai veche, un simptom ignorat sau o afecțiune din trecut.

Bani

Mercur, planeta parteneriatelor, va tranzita casa carierei, iar cei născuți în zodia Pești pot avea parte de niște negocieri contractuale avantajoase pentru îmbunătățirea veniturilor pe termen lung. Atenție, totuși, la propunerile care par prea frumoase pentru a fi adevărate pentru că… vor fi înșelătoare.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și singura faleză stâncoasă de pe litoralul românesc
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și...
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Mulți pensionari s-au retras aici. Orașul din România care atrage ca un magnet
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Smiley, gest impresionant pentru Gina Pistol, pe vremea când medicii i-au femeii că nu va putea face copii. Cum a ajutat-o cântărețul
Smiley, gest impresionant pentru Gina Pistol, pe vremea când medicii i-au femeii că nu va...
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale și clienții sunt încântați. Și prețurile sunt mici
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale...
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar bunicii știau cum să o folosească
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar...