Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 2 – 8 martie 2020. Taurii își recapătă puterea

Horoscop săptămânal 2 – 8 martie 2020. Taurii își recapătă puterea

De: Elena Nistor 28/02/2020 | 16:41
Horoscop săptămânal 2 – 8 martie 2020. Taurii își recapătă puterea
Horoscop săptămânal 2 – 8 martie 2020

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 martie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 2 – 8 martie 2020 se numără și cea a Taurilor care încep să-și recapete puterea, odată cu intrarea lui Venus, planeta lor guvernatoare, pe casa personalității.

Săptămâna 2 – 8 martie 2020 este marcată de două tranzite importante și impactante la nivel colectiv. Primul tranzit este retrogradarea planetei Mercur, de această dată, prin zodia Vărsător, iar al doilea aspect remarcabil al perioadei analizate este ingresul planetei Venus în zodia Taur.

Mercur, planeta comunicării și a raționamentului, se întoarce în zodia Vărsător, după o perioadă de retrogradare în zodia Pești, și ne cere să reevaluăm niște aspecte din viața noastră peste care am trecut prea superficial. Este vorba, la modul general, de o reanaliză a unor decizii legate de prieteni, de planuri și proiecte de viitor, de modul în care percepem libertatea și independența, nonconformismul. Nu este exclus ca perioada în care Mercur este retrograd în Vărsător, între 4 și 10 martie, să o resimțim ca o barieră mai greu de trecut, să apară anumite probleme în legătură cu proiectele noastre, anumite neconcordanțe în planurile de viitor pe care ni le-am făcut. Tot acum, relațiile cu prietenii pot fi mai tensionate.

Pe data de 5 martie 2020 Venus, planeta iubirii și a banilor, sosește acasă, în domiciliul său nocturn, în zodia Taur. Este un ingres benefic pentru toată lumea, având în vedere că planeta armoniei și frumuseții, după exilul din zodia Berbec, își recapătă strălucirea și puterea. Venus în Taur ne va susține în legarea relațiilor profitabile, în consolidarea poveștilor de iubire, în găsirea celor mai favorabile căi pentru a ne îmbunătăți veniturile.

Cât Venus va tranzita Taurul vom avea șanse mult mai mari să ne îndrăgostim, să începem relații, să ne armonizăm cu noi. Va fi o perioadă bună pentru a ne schimba look-ul, pentru a avea mai multă grijă de înfățișarea noastră, de felul în care arătăm.

Pe data de 3 martie 2020 Venus, aflată încă în Berbec, va face un aspect tensionant și provocator cu Saturn, planeta lecțiilor de viață și a limitărilor, din zodia Capricorn. Va trebui ca în preajma acestei zile să avem mai multă grijă în cuplu, în relațiile importante din viața noastră pentru că există riscul să apară conflicte care să le încheie. Mai exact, acolo unde partenerii nu au obiective de viitor comune s-ar putea să apară o distanțare și chiar o ruptură. Va fi vorba de învățarea unei lecții în dragoste, lecție care va cere nu doar înțelepciune, ci și răbdare.

Având în vedere că la doar o zi distanță Venus va face un aspect armonios cu Mercur retrograd am putea spune că, pe de o parte vom reevalua relația, iar pe de altă parte vom avea intuiția și inspirația necesare pentru a nu cădea pradă unui conflict.

În ultima zi a săptămânii 2 – 8 martie 2020, vom avea parte de două conjuncții puternice și deloc de neglijat: prima este între Soare și Neptun, aflate în zodia Pești, iar a doua este între Venus și Uranus, aflate în zodia Taur. Ei bine, dacă pe de o parte vom avea acces la creativitate, bunătate, sensibilitate, pe de altă parte trebuie să ne așteptăm la surprize în dragoste sau poate legate de bani. Dacă aceste evenimente vor fi bune sau nu nu avem cum să știm tocmai pentru că Uranus este planeta surprizelor și niciodată nu putem anticipa ce ne pregătește într-o conjuncție. Pentru unii nativi poate fi vorba de un adevăr care se relevă acum.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 martie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor fi mult mai atenți la prieteni, posibil chiar să-și revizuiască atitudinea față de unii dintre aceștia în urma unor incidente sau situații nu neapărat neplăcute. De asemenea, este o perioadă în care își vor canaliza atenția pe sectorul financiar, fiind sprijiniți de Venus să-și îmbunătățească veniturile, și este important de punctat că șansele de a-și schimba cariera, de a face ceva nou, ceva care să le dea mai multă libertate, dar să le aducă și bani sunt foarte mari. Se cere mai multă atenție la stresul profesional. Pot apărea probleme de sănătate din cauza muncii sau accidente la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 martie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor reevalua puternic situația profesională în care se află și sunt șanse mari să renegocieze în favoarea lor un contract sau un parteneriat, mai ales că știu ce valoarea au și deja au căpătat încredere în propriile forțe, iar Venus, întocmai guvernatoarea lor, îi sprijină mult în această perioadă. În plan sentimental, nu neapărat că se vor distanța, dar vor vedea din altă perspectivă relația, mai corect spus, nativii nu vor mai avea timp de partener, ci se vor dedica îmbunătățirii carierei, se vor dedica ascensiunii profesionale, cursurilor. Cei singuri nu sunt deocamdată susținuți să înceapă noi povești de dragoste. Se cere mai multă atenție la capitolul sănătate, în special zona capului fiind sensibilă și vulnerabilă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 martie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi stimulați de Mercur retrograd, întocmai guvernatorul lor, să înceapă o reevaluarea situației profesionale prin prisma cursurilor și a studiilor. Nativii pot simți nevoia să cunoască mai mult, să învețe mai mult pentru a-și atinge un obiectiv. Venus le poate aduce trăiri intense în dragoste, mai ales în zona sexualității, iar nativii pot dezvolta astfel o nouă perspectivă asupra vieții intime. Poate fi vorba de eliberarea de unele prejudecăți și inhibiții. Este o perioadă bună pentru vindecarea unor frici și obsesii, însă se cere mai multă atenție acordată sănătății. Cu alte cuvinte, nativii trebuie să alse deoparte stresul și să se odihnească mai mult, să se relaxeze psihic.

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 martie 2020

Este o perioadă de reevaluare financiară, iar cei născuți în zodia Rac s-ar putea gândi la varianta de a obține un credit, de a valorifica o moștenire. Oricum, indiferent despre ce este vorba, nu trebuie să inițieze demersuri financiare până pe 10 martie. Relațiile de prietenie se vor îmbunătăți, iar cele vechi se pot consolida, pot renaște și nu este exclus ca nativii să-și găsească jumătatea prin intermediul anturajului sau chiar să fie vorba de o prietenie care a trecut proba timpului și devine mai intimă, mai apropiată. Mai greu este în sectorul afacerilor, al parteneriatelor, al colaborărilor, unde relațiile sunt mai tensionate și pot pune obstacole în planurile de viitor ale nativilor.

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 martie 2020

Cei născuți în zodia Leu trec printr-o etapă de reevaluări în relațiile cu cei din jur, fie că vorbim de relația cu persoana iubită, fie cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Nativii s-ar putea să aibă parte de tensiuni serioase la locul de muncă, de nemulțumiri, însă li se cere multă răbdare și diplomație pentru a trece cu bine de perioada aceasta. Nici sănătatea nu va fi cel mai bun aliat, mai ales că nativii se lasă cuprinși de frământări și s-ar putea confrunta cu acutizarea unor simptome mai vechi. Pe de altă parte, Venus îi susține în carieră, însă trebuie să facă pași mici și siguri și să aibă mare grijă la imaginea profesională.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 martie 2020

Mercur, întocmai guvernatorul lor, va fi retrograd în sectorul muncii și sănătății, iar aceste aspecte pentru cei născuți în zodia Fecioară, pot aduce o reanaliză și reevaluare a situației de la locul de muncă, a relațiilor cu colegii, a sarcinilor și responsabilităților avute. De asemenea, este momentul să găsească un echilibru între timpul alocat muncii și cel alocat odihnei pentru a nu se suprasolicita. Odihna va calma din gândurile confuze ale Fecioarelor. În plan amoros, este vorba de pasiune trăită în cuplu, este vorba de schimbarea unor mentalități și filozofii amoroase, dar și de interes mai mare alocat educației copiilor. Mulți nativi se pot simți provocați să dea frâu liber unui talent, unei pasiuni, mai laes că vor fi susținuți în zona de creativitate.

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 martie 2020

Venus, guvernatoarea lor, va activa casa financiară a banilor obținuți din moșteniri, partaje, procese și este posibil ca mulți nativi să fie determinați să obțină un drept financiar care li se cuvine sau să se gândească la posibilitatea unui credit în viitor. Cei născuți în zodia Balanță activează tot acum casa sexualității și pot fi mai pasionali ca niciodată în cuplu, vor dori să petreacă mai mult timp acasă, în familie. Mercur îi va determina să-și reevalueze atitudinea față de iubire, față de o poveste de dragoste, dar și față de copii și de modul în care se distraeză și-și petrec timpul liber. Am putea spune că nativii mai aventuroși din fire devin mai dornici de o relație stabilă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 martie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor reevalua și reanaliza pe toate părțile o problemă, o situație care vizează locuința și familia, relația cu cei dragi. Venus le va activa sectorul relațiilor, iar comunicarea cu partenerul de viață va începe să prindă contur, să ia o altă formă, una mai serioasă, mai rigidă, dar mai favorabilă cuplului. Cei singuri au șanse mari să-și întâlnească perechea în toată perioada de tranzit a lui Venus prin Taur. Este o săptămână bună pentru a pregăti o călătorie tematică care să-i ajute pe nativi să urce pe o nouă treaptă de evoluție în viitor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 martie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să-și reevalueze modul în care comunică cu cei din jur pentru că Mercur retrogradează întocmai aici și poate aduce tensiuni, în special la locul de muncă. Pot fi contrsuctive aceste conflicte, dar stresul psihic tot va exista. Venus va aduce îmbunătățiri asupra stării de sănătate, însă prin aspectul tensionat cu Saturn s-ar putea ca nativii să-și dorească să câștige mai mulți bani într-un timp relativ scurt și acesta spect să-i suprasolicite. Este nevoie de răbdare și înțelepciune în modul în care-și câștigă banii, dar, da, pot avea oportunități de la locul de muncă, însă acestea se vor contura la finele lunii, când Venus va face un superb trigon cu Jupiter, întocmai guvernatorul lor, aflat pe casa banilor.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 martie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn vor intra într-o perioadă de reevaluare a modului în care-și câștigă banii, a modului în care se raportează la resursele financiare, dar și la modul în care se pun în valoare. Venus va activa casa iubirii, însă va face un aspect tensionat cu Saturn, guvernatorul lor, și asta poate însemna că ceva din interior nu-i va lăsa să-și strige în gura mare sentimentele. Posibil ca situații conflictuale să apară în cuplu, însă se vor depăși cu calm și înșelepciune, dar mai ales cu răbdare. Răbdare trebuie să aibă și cei singuri că șansele de a-și găsi jumătatea există, dar se conturează mai târziu în această lună. Oricum, surprize în dragoste vor exista și trebuie să le primească cu brațele deschise pentru că, până la urmă, sunt lecții de viață, experiențe din care au de învățat.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 martie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Mercur retrograd în semnul lor, iar acest aspect îi va face să-și reevalueze situația în care se află, personal și profesional. Este un moment bun să-și ierte părinții, să treacă peste o problemă de familie reevaluând-o din alt unghi sau să-și reconfigureze imaginea cu privire la o locuință, la casă, la un bun de patrimoniu. Nativii pot trăi mai intens la nivel interior în acaestă perioadă și-și pot face gânduri, se pot lăsa frământați. Este de preferat să caute soluții prin meditație, prin activarea relației cu spiritualitatea, cu credința, mai ales dacă este vorba de o problemă de sănătate mai veche care-i macină.

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 martie 2020

Cei născuți în zodia Pești sunt supuși multor teste de Mercur retrograd, teste legate de ei înșiși, de raportarea la prieteni, la relații, la bani, la sănătate. Vor trece printr-o perioadă în care pot fi cuprinși de panici și frici, poate chiar financiare, dar le vor depăși. Conflictele cu prietenii pot apărea și pot stârni revoltă, pot pleca inclusiv de la reproșuri sau de la o situație legată de un împrumut, o datorie. Când Venus va activa casa comunicării multe vor înțelege și multe vor clarifica prin dialog, pot primi chiar sfaturi importante. Sănătatea poate fi ușor vulnerabilă, mai ales zona capului și se recomandă prudență.

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum pe oră
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște limite este extrem de prețios”
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Naomy a murit la doar 47 de ani. Cunoscuta cântăreață transgender și-a dat ultima suflare într-un spital din Germania. „Odihnă liniștită, Regino!”
Naomy a murit la doar 47 de ani. Cunoscuta cântăreață transgender și-a dat ultima suflare...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce trebuie să faci dacă închiriezi
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce...
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și “florea-cadavru” din cauza mirosului. Puțini știu de ea
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește un singur român
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește...
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător