Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 martie 2020. Capricornii sunt agitați și se suprasolicită

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 martie 2020. Capricornii sunt agitați și se suprasolicită

De: Elena Nistor 29/03/2020 | 21:05
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 martie 2020. Capricornii sunt agitați și se suprasolicită
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 martie 2020. Capricornii sunt agitați și se suprasolicită

Horoscopul zilei de 30 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se pot suprasolicita din cauza faptului că sunt foarte agitați pe plan profesional.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi foarte bună. La locul de muncă, profesional vorbind, nativii sunt inventivi, plini de idei năstrușnice, au randament și reușesc să-și termine în timp util treaba, iar î plan parteneriale reușesc să se înțeleagă foarte bine cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține și în planul sănătății, însă îi avertizează să nu facă excese alimentare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt foarte creativi, combativi, au spirit de inițiativă și reușesc să-și surprindă plăcut colegii și superiorii. Posibil să primească laude și aprecieri de la persoane de la care nu s-ar fi așteptat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce unele dispute în contradictoriu în cea de-a doua parte a zilei, însă le vor depăși cu zâmbetul pe buze.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se vor lupta cu unele frici și temeri pe care le vor învinge și vor căpăta curaj mai mult în propria persoană. Nativii au ocazia să se pună în evidență prin dialog, discursuri publice, spirit întreprinzător. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-i acorde mai multă atenție partenerului de viață. S-ar putea să aibă nevoie multă în această perioadă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au tendința de a se pune pe primul loc, de a le păsa doar de dorințele lor și de propria lor persoană. S-ar putea ca nativii să primească reproșuri și acuze din partea celor dragi, însă nu o fac din alt motiv decât acela că nu se înțeleg prea bine pe ei înșiși în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce o ușoară atitudine arogantă care va fi demoralizantă pentru ceilalți.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se agită foarte mult din punct de vedere profesional, iar comunicarea cu cei din jur poate deveni de-a dreptul epuizantă. Nativii sunt sfătuiți să nu se certe și să nu se impună. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă șansa de a se pune în evidență, însă de preferat ar fi să o facă în sens constructiv și productiv.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au idei foarte bune, le merge mintea și fac conexiuni neașteptate care, profesional vorbind, pot veni la pachet cu stimă și recunoaștere. Nativii nu trebuie să se lase tentați de activități imorale, ascunse, ilegale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a semna un parteneriat, de a rezolva o situație ce vizează niște acte, documente, poate chiar o negociere favorabilă.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o stare de sănătate bună, energie, vitalitate și chef de a se implica în fel și fel de activități pe care înainte le evitau. Nativii vor rezolva sarcinile profesionale cu ușurință și vor fi determinați să încheie un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în dialogul cu colegii, perietenii, partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o zi bună în plan sentimental, cu atât mai mult cu cât sunt într-o relație, pentru că pot reaprinde flacăra prin dialog sincer și decshis. Cei singuri pot flirta cu succes și nu este exclus să le apară cineva nou în viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă prudență în acțiuni, mai ales în cele profesionale, ce au legătură cu locul de muncă. Atenție inclusiv în dialog să nu deranjeze pe cineva. poate un superior!

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a se îndoi de corectitudinea cuiva din anturaj, poate fi vorba de colegi, prieteni sau chiar persoana iubită. Este, totuși, o zi în care pot face impresie bună prin corectitudine și moralitate și ar fi păcat să se lase mânați de gânduri meschine. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce multe semne de întrebare, însă îi avertizează că răspunsurile nu vor veni acum, mai ales dacă este vorba de teme existențiale.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt mult prea agitați profesional și ar trebui să mai ia o pauză, să mai respire, mai ales acei nativi care au afaceri persoanle sau lucrează pe colaborări, proiecte de moment. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce tensiuni în cuplu din cauza unor posibile manifestări impulsive, pe care partenerul nu știe cum să le interpreteze.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința și plăcerea de a se contrazice, de a aborda fel și fel de subiecte, unele în necunoaștință de cauză, doar pentru a-și arăta superioritatea, pentru a-și expune ideile, credințele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să renunțe la încăpățânare, mai ales că tendința este de a intra în conflicte inclusiv cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot face unele imprudențe de comunicare, pot spune un adevăr, pot dezvălui un secret, pot fi prinși cu mâșa-n sac, pot, de exemplu, să-și lase deschis un cont pe o rețea de socializare și partenerul să fie pe fază. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă grijă unde calcă. Poate fi teren minat în dragoste, mai ales în relațiile de lungă durată.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 30 MARTIE – 5 APRILIE 2020. GEMENII AU PARTE DE O PERIOADĂ FAVORABILĂ

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...