Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2020. Gemenii au parte de o perioadă favorabilă

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2020. Gemenii au parte de o perioadă favorabilă

De: Cancan 27/03/2020 | 08:42
Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2020. Gemenii au parte de o perioadă favorabilă

Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 30 martie – 5 aprilie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 martie – 5 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 30 martie – 5 aprilie2020 se numără și cea a Peștilor care traversează o etapă favorabilă. Nativii vor simți că apar îmbunătățiri în viața personală și profesională.

Citeşte şi: Horoscopul relațiilor aflate în impas. Ce spune, de fapt, acesta în 2020

Săptămâna 30 martie 5 aprilie 2020 este marcată de ingresul lui Marte, planeta acțiunii și a determinării, în zodia Vărsător. Acest aspect ne poate aduce determinarea de a ne pune în practică ideile și planurile și vom vedea foarte multe acțiuni care se petrec în online în următoarea perioadă, mai ales acțiuni umanitare, gesturi caritabile pentru că aspectul în sine stimulează puternic altruismul din fiecare, lupta în echipă. De asemenea, poate aduce descoperiri inedite, invenții, soluții tehnice și tehnologice noi. Totodată, Marte în Vărsător poate aprinde pasiunea în grupuri, în anturaje și nu este exclus să ne lăsăm purtați de vraja sa și să dăm curs unei aventuri cu o persoană din cercul de prieteni.

Marte în Vărsător nu se va exprima însă pe deplin în această săptămână, ci abia ulterior, pentru că acum va fi oarecum stingherit, va fi influențat de conjuncția pe care o face cu Saturn din zodia Vărsător, o conjuncție foarte puternică al cărei impact se va resimți întreaga perioadă analizată. Marte este acțiunea, iar Saturn limitarea, prin urmare unirea acestor energii poate fi bulversantă. Această conjuncție vorbește despre necesitatea de a ne controla instinctele, pornirile. Acțiunile noastre pot aduce probleme cu legea, cu justiția, chiar limitări de libertate. Poate ar fi mai bine să fim atenți ce vorbim în mediul online, responsabilitatea Vărsătorului. De asemenea, conjuncția vorbește despre lupte pentru putere, pentru funcție, lupte pentru idei și soluții de succes, dar poate aduce și ocazia ca proiectele demarate acum să fie durabile, de viitor. Zodiile cele mai impactate sunt Berbec, Scorpion, Capricorn, Vărsător.

Află și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020 + care este cea mai norocoasă zodie în dragoste

Pe data de 3 aprilie 2020 Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Gemeni și din această postură va stimula comunicarea, dialogul, prietenia și interacțiunea cu cei din jur. Totodată, trebuie să avem grijă la sectorul financiar pentru că va apărea o tendință spre a cheltui excesiv și nu este recomandat, nu numai din cauza contextului social actual, ci și din cauza faptului că Venus va urma să intre în retrogradare în această zodie (perioada 13 mai-25 iunie) și atunci va aduce cu sine și multe regrete vizavi de aceste acțiuni de acum.

Tot pe data de 3 aprilie, Mercur, planeta comunicării, va face o conjuncție cu Neptun, planeta viselor, ambele aflate în zodia Pești. Acest aspect ne va aduce multă creativitate, intuiție, va spori imaginația, dar și fanteziile, iluziile. Este de preferat să ne axăm pe rugăciune și să ne conectăm cu sinele nostru interior, să ptrundem în profunzimea gândurilor, pentru a găsi cele mai bune soluții și idei. Cele mai influențate zodii vor fi Gemeni, Fecioară, Pești.

Pe data de 4 aprilie 2020 Venus din Gemeni va face un aspect benefic cu Saturn din Vărsător, aspect care ne va susține în legarea relațiilor de lungă durată, în consolidarea celor actuale, ne va responsabiliza și ne va oferi răbdare și multă maturitare în poveștile de iubire. Zodiile care vor avea parte de influențe mai puternice vor fi Taur, Gemeni, Balanță, Capricorn și Vărsător.

Nu rata: “Superputerile” zodiilor din horoscop. Capricornii folosesc cifrele ca nimeni alții. Leii au premoniții

Pe data de 5 aprilie 2020 se va forma o puternică conjuncție între Jupiter, Marele Benefic, și Pluton, planeta transformărilor profunde, a morții și regenerării, ambele aflate în zodia Capricorn. Această conjuncție este deosebit de impactantă pentru omenire, dar și pentru fiecare individ în parte. Aceste conjuncții se produc o dată la 12-13 ani, însă în alte semne zodiacale, iar acum, fiind vorba de Capricorn, vorbesc despre putere, autoritate, funcție, statut, ierarhii sociale, dar și despre moralitate, adevăr, corectitudine. Cu alte cuvinte, va începe o perioadă, care se va întinde până la finele anului, în care vor petrece schimbări remarcabile în societate, dar și în viața personală, în special fiind resimțite de persoanele care au planete în zodia Capricorn și în acel sector de viață guvernat de Capricorn în harta natală (pentru asta, în principiu, citiți-vă previziunile legate de ascendent).

Conjuncția aceasta are o putere deosebită să aducă bunăstarea în viața noastră, să reinstaureze dreptatea, corectitudinea, moralitatea, însă având în vedere că Jupiter nu se simte bine în Capricorn poate aduce ruina, falimentul, nedreptatea, abuzul de putere și de autoritate. Implicațiile sale au legătură cu finanțele, religia, spiritualitatea, cultura, călătoriile, străinătatea și… moartea, un aspect pe care nu l-aș fi amintit dacă

Sfatul meu ca astrolog este să puneți un accent deosebit pe acastă săptămână și să încercați să fiți optimiști, pozitivi, entuziaști în ceea ce faceți, indiferent că activitățile nu depășesc pereții locuinței, pentru că Jupiter tinde să amplifice tot ceea ce aduce Pluton, iar asta depinde foarte mult de harta natală a fiecăruia în parte. Haideți să vedem doar partea plină a paharului, chiar dacă o vedem din casă!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 30 martie 5 aprilie 2020

În această săptămână crește interesul pentru prieteni, pentru socializare și mulți dintre cei născuți în zodia Berbec își fac planuri mărețe, ingenioase și revoluționare despre perioada următoare. Își conturează proiecte îndrăznețe în special în zona online dau care au legătură cu tehnologia. Comunicarea le va deveni un atu profitabil nativilor și sunt foarte bine susținuți cei care studiază, învață. Totodată, mulți Berbeci, grație tranzitului lui Marte, guvernatorul lor, prin Vărsător, se vor implica în acțiuni umanitare, caritabile și astfel vor simți că luptă pentru binele societății, vor lua frâiele în mână în acest sens, dacă este nevoie.

Horoscop săptămânal Taur: 30 martie5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Taur se despart de Venus, guvernatoarea lor, însă planeta Micilor Beneficii le va tranzita întocmai sectorul financiar, iar din acaestă ipostază le va aduce câștiguri și oportunitatea de a face bani în această perioadă grea. Posibil ca nativilor să le vină o idee ingenioasă despre cum să-și îmbunătățească veniturile pe termen lung. Pe de altă parte, Taurii sunt foarte stimulați să iasă în față, să acționeze profesional și să se afirme, iar aceste aspecte pot aduce, în timp, succesul.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 martie5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, iar nativii vor avea o mai mare deschidere către cei din jur, mai ales către reechilibrarea și rearmonizarea unei relații, unei povești de iubire. Din punct de vedere al carierei vor simți o îmbunătățire, vor avea o viziune mai optimistă, mai încurajatoare asupra viitorului. Posibil ca nativii să se lase mânați de unele principii, credințe și mentalități și să caute răspunsuri în profunzimea unor studii. De altfel, mulți Gemeni pot studia acum, se pot înscrie la cursuri și seminarii online. Nativii sunt sfătuiți să-și asculte intuiția, pot avea adevărate revelații.

Horoscop săptămânal Rac: 30 martie5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să se vindece emoțional și psihic după o perioadă de grele frământări parteneriale și relaționale. Nativilor li se va îmbunătăți inclusiv starea de sănătate, mai ales că unele filozofii de viață, credințe au șansa să-și găsească locul în mintea nativilor, să se limpezească. Este o perioadă de puternice transformări interioare. Atenție! În unele cupluri pasiunea se reaprinde, intimitatea capătă noi conotații, partenerii se redescoperă, în schimb, în alte cupluri de lungă durată există și riscul de a se despărți, de a se discuta despre divorț.

Horoscop săptămânal Leu: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor fi mânați de dorință și vor dori să reaprindă pasiunea în cuplu, iar cei singuri vor dori să aibă pe cineva alături, să se implice într-o relație serioasă, matură. Atenție! Se pot lăsa furați de val și pot intra într-o aventură. De asemenea, atenție la conflicte în cuplurile de lungă durată și în căsnicii. Pe de altă parte, vor simți nevoia să se reconecteze cu prietenii, să socializeze mai mult, să-și facă planuri împreună cu aceștia și chiar dacă nu vor avea nicio siguranță că se vor îndeplini, visarea va fi plăcută.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi determinați să muncească cu mai multă sârguință și responsabilitate, să se dedice cu perseverență unor activități de la locul de muncă, să-și ajute colegii în rezolvarea sarcinilor și astfel să-și îmbunătățească remarcabil imaginea profesioanlă. Atenție că există riscul ca acest instinct să aducă suprasolicitare și oboseală peste măsură, extenuare și chiar și mici accidente în zona picioarelor, entorse, luxații. De asemenea, nu este exclus să-și caute un job suplimentar. Oricum beneficii legate de carieră vor fi, important este să aibă răbdare.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 martie5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin sectorul credințelor și filozofiilor de viață și mulți nativi vor atinge acum un nivel foarte înalt de spiritualitate sau cel puțin vor tinde către asta și nu este exclus să caute cursuri de edzvoltare personală (chiar și profesională), să studieze noi domenii. Comunicarea cu străinătatea va fi foarte bună, pot relua o temă de dialog cu o persoană aflată peste granițe, poate chiar un fost partener. Oricum, sectorul iubirii este activ și Balanțele sunt tentate să intre în aventuri, să înceapă relații, însă fără maturitate și responsabilitate nu vor lega nimic de viitor. Cei care au deja relații se pot ocupa de consolidarea legăturii pentru că au aspecte favorabile în acest sens.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați să se preocupe mai mult de familie, să-și consolideze o relație cu cei dragi prin comunicare. De asemenea, Marte, guvernatorul lor secundar, îi va stimula să se ocupe de o situație care vizează locuința. Poate fi vorba de o mutare, de o renovare a casei, de vânzarea unui bun de patrimoniu sau de valorificarea într-un fel sau altul a unui bun de patrimoniu. Venus le poate aduce îmbunătățiri în zona financiară, dar și schimbarea atitudinii față de partener în urma unor transformări interioare prin care trec. În cuplurile de lungă durată se poate reaprinde pasiunea, iar cei singuri pot da curs unei aventuri.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 martie5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi foarte stimulați să comunice, să interacționeze cu cei din jur, să povestească și să-și consolideze niște relații pe baza dialogului. Atenție, însă! Se pot spune lucruri dureroase și se pot rupe legături din această cauză, mai ales în primele zile ale săptămânii. Venus poate îmbunătăți considerabil comunicarea în cuplu, poate reechilibra relațiile de lungă durată, căsniciile și poate aduce noi colaborări, noi parteneriate care să susțină, să îmbunătățească situația financiară pe termen lung.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn sunt determinați să facă bani în acaestă perioadă și vor face, cu sprijinul lui Saturn, guvernatorul lor, mai ales dacă este vorba de mediul online și de domeniul tehnic, însă condiția este să fie vorba de acțiuni corecte, morale și cu atât mai mult vor reuși cu cât nu uită latura umanitară. Sectorul muncii este foarte bine aspectat și de acolo vor veni unele beneficii, dar și un randament ridicat în îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților. Din punct de vedere al sănătății se întrevede o ameliorare, ocazia de a se vindeca dacă au suferit de vreo afecțiune și îndeosebi de ajutor le vor fi remediile naturiste.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de ingresul lui Marte în zodia lor, iar nativii vor fi foarte determinați să-și ducă la bun sfârșit niște acțiuni, să rezolve niște chestiuni care țin de trecut, fie că este vorba de viața personală sau profesională. Vărsătorii vor avea energie, dar vor trebui să și-o canalizeze în mod constructiv pentru a extrage beneficii din acțiunile lor. În plan sentimental au parte de momente frumoase în cuplu, de armonie și echilibru, iar adcă sunt singuri pot cunoaște pe cineva pe internet și pot începe un flirt. Atenție, însă, că ce poate părea acum ideal mai târziu își poate arăta adevărata fața. Cu alte cuvinte, prințul se poate transforma în cerșetor!

Horoscop săptămânal Pești: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Pești vor trece printr-o perioadă de confuzii, bulversări, insomnii și gândurile nu le vor da pace nativilor. Fie că este vorba de trecut, fie că este vorba de familie sau de regimul unei locuințe, nativii vor tinde să augumenteze totul, să vadă printr-o lupă. Introspecția și interiorizarea, izolarea psihică îi pot întoarce pe mulți nativi pe calea credinței și a spiritualității. De asemenea, comunicarea cu cei dragi îi va ajuta să depășească această perioadă cu bine. Unii nativi chiar se pot muta cu părinții sau de la părinți, pot schimba domiciliul.

Parteneri
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
Nenorocire! Ce s-a găsit în compoziția vaccinului Pfizer… Doamne, ce ne așteaptă… >
Vedeta de la Pro TV care trăiește o DRAMĂ! Ce se întâmplă de 5 luni încoace e TULBURĂTOR
Vedeta de la Pro TV care trăiește o DRAMĂ! Ce se întâmplă de 5 luni...
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase! `Sunt jalnică`
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase!...
Dragoş Săvulescu a rupt tăcerea. Declaraţii bombă în Grecia: ”România este o ţară comunistă, n-are cultura unui stat de drept”
Dragoş Săvulescu a rupt tăcerea. Declaraţii bombă în Grecia: ”România este o ţară comunistă, n-are...
Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea ta sexuală. Designerul a șocat pe toată lumea când a mărturisit că… >
Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea ta sexuală. Designerul a șocat pe toată lumea...
Bunica Emmei Răducanu, dezvăluiri inedite despre nepoata celebră: Vorbim în românește
Bunica Emmei Răducanu, dezvăluiri inedite despre nepoata celebră: Vorbim în românește
Ce trebuie să știi dacă ești client sau păgubit City Insurance. Toate opțiunile aflate pe masă, în funcție de situație
Ce trebuie să știi dacă ești client sau păgubit City Insurance. Toate opțiunile aflate pe...
Și Ionuț Cercel are probleme de sănătate. De ce AFECȚIUNE GRAVĂ suferă manelistul
Și Ionuț Cercel are probleme de sănătate. De ce AFECȚIUNE GRAVĂ suferă manelistul
Semnele pe care ți le dă corpul când mănânci prea mult zahăr
Semnele pe care ți le dă corpul când mănânci prea mult zahăr
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le ignori
Lipsa de vitamina D îți distruge organismul. Cele 6 semne pe care să nu le...
Alex Bodi a recunoscut TOT. Este de nedescris ce a povestit. Ce i-a putut face Biancăi Drăgușanu
Alex Bodi a recunoscut TOT. Este de nedescris ce a povestit. Ce i-a putut face...
Ce tarif are acum fosta amantă a lui Gheorghe Turda. 'Nu mai dă nimeni 1500 de euro!'
Ce tarif are acum fosta amantă a lui Gheorghe Turda. 'Nu mai dă nimeni 1500...
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Gemeni
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Gemeni
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Imagini sfâșietoare! Ce strigă neîncetat Ionuț Cercel la priveghiul tatălui său? Artistul este devastat de durere
Imagini sfâșietoare! Ce strigă neîncetat Ionuț Cercel la priveghiul tatălui său? Artistul este devastat de...
Doliu uriaş! A murit un artist DE LEGENDĂ al României. A cântat pe marile scene ale lumii
Doliu uriaş! A murit un artist DE LEGENDĂ al României. A cântat pe marile scene...
Doliu uriaș. A murit un fost președinte. Televiziunea națională a făcut anunțul
Doliu uriaș. A murit un fost președinte. Televiziunea națională a făcut anunțul
E DEZVĂLUIREA MOMENTULUI. Un politician important din PNL s-a înrudit cu un interlop feroce. Petrecere cu Caranii, Ștoacă și Bebe Cămătaru
E DEZVĂLUIREA MOMENTULUI. Un politician important din PNL s-a înrudit cu un interlop feroce. Petrecere...
BOMBA ANULUI despre PFIZER! Va ȘOCA omenirea. S-a terminat totul
BOMBA ANULUI despre PFIZER! Va ȘOCA omenirea. S-a terminat totul
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile
Care este vârsta la care devenim adulți, de fapt. 18 ani este total greșit, descoperirea cercetătorilor
Care este vârsta la care devenim adulți, de fapt. 18 ani este total greșit, descoperirea...
Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul
Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul
Daniela Crudu a dat anunțul cel mare: „Proaspăt căsătoriți! ”
Daniela Crudu a dat anunțul cel mare: „Proaspăt căsătoriți! ”
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Chinezii consideră că Emma Răducanu e mai mult asiatică decât româncă și îi oferă cetățenia! Lovitură de teatru
Chinezii consideră că Emma Răducanu e mai mult asiatică decât româncă și îi oferă cetățenia!...
Fiul lui Beckham și iubita au făcut senzație la MET Gala! Cum au apărut pe covorul roșu. Tânăra l-a eclipsat
Fiul lui Beckham și iubita au făcut senzație la MET Gala! Cum au apărut pe...
Detaliul observat de oamenii legii în această fotografie cu Conor McGregor! Sportivul ar putea fi arestat
Detaliul observat de oamenii legii în această fotografie cu Conor McGregor! Sportivul ar putea fi...
Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de un meniu pe cinste! Din ce delicatese s-au înfruptat invitații
Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de un meniu pe cinste! Din ce...
Angajări masive pentru oricine la una dintre cele mai mari instituţii publice din România! Sute de locuri de muncă sunt vacante
Angajări masive pentru oricine la una dintre cele mai mari instituţii publice din România! Sute...
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde produsele în toată lumea
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde...
O altă veste tristă în România! E vorba despre Florin Salam: „Nu e bine deloc!”
O altă veste tristă în România! E vorba despre Florin Salam: „Nu e bine deloc!”
Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o
Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o
Politician celebru s-a cumetrit cu un temut lider interlop. A petrecut cu Duduienii și Caranii
Politician celebru s-a cumetrit cu un temut lider interlop. A petrecut cu Duduienii și Caranii