Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2020. Gemenii au parte de o perioadă favorabilă

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2020. Gemenii au parte de o perioadă favorabilă

De: Cancan 27/03/2020 | 08:42
Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2020. Gemenii au parte de o perioadă favorabilă

Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 30 martie – 5 aprilie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 martie – 5 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 30 martie – 5 aprilie2020 se numără și cea a Peștilor care traversează o etapă favorabilă. Nativii vor simți că apar îmbunătățiri în viața personală și profesională.

Citeşte şi: Horoscopul relațiilor aflate în impas. Ce spune, de fapt, acesta în 2020

Săptămâna 30 martie 5 aprilie 2020 este marcată de ingresul lui Marte, planeta acțiunii și a determinării, în zodia Vărsător. Acest aspect ne poate aduce determinarea de a ne pune în practică ideile și planurile și vom vedea foarte multe acțiuni care se petrec în online în următoarea perioadă, mai ales acțiuni umanitare, gesturi caritabile pentru că aspectul în sine stimulează puternic altruismul din fiecare, lupta în echipă. De asemenea, poate aduce descoperiri inedite, invenții, soluții tehnice și tehnologice noi. Totodată, Marte în Vărsător poate aprinde pasiunea în grupuri, în anturaje și nu este exclus să ne lăsăm purtați de vraja sa și să dăm curs unei aventuri cu o persoană din cercul de prieteni.

Marte în Vărsător nu se va exprima însă pe deplin în această săptămână, ci abia ulterior, pentru că acum va fi oarecum stingherit, va fi influențat de conjuncția pe care o face cu Saturn din zodia Vărsător, o conjuncție foarte puternică al cărei impact se va resimți întreaga perioadă analizată. Marte este acțiunea, iar Saturn limitarea, prin urmare unirea acestor energii poate fi bulversantă. Această conjuncție vorbește despre necesitatea de a ne controla instinctele, pornirile. Acțiunile noastre pot aduce probleme cu legea, cu justiția, chiar limitări de libertate. Poate ar fi mai bine să fim atenți ce vorbim în mediul online, responsabilitatea Vărsătorului. De asemenea, conjuncția vorbește despre lupte pentru putere, pentru funcție, lupte pentru idei și soluții de succes, dar poate aduce și ocazia ca proiectele demarate acum să fie durabile, de viitor. Zodiile cele mai impactate sunt Berbec, Scorpion, Capricorn, Vărsător.

Află și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020 + care este cea mai norocoasă zodie în dragoste

Pe data de 3 aprilie 2020 Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Gemeni și din această postură va stimula comunicarea, dialogul, prietenia și interacțiunea cu cei din jur. Totodată, trebuie să avem grijă la sectorul financiar pentru că va apărea o tendință spre a cheltui excesiv și nu este recomandat, nu numai din cauza contextului social actual, ci și din cauza faptului că Venus va urma să intre în retrogradare în această zodie (perioada 13 mai-25 iunie) și atunci va aduce cu sine și multe regrete vizavi de aceste acțiuni de acum.

Tot pe data de 3 aprilie, Mercur, planeta comunicării, va face o conjuncție cu Neptun, planeta viselor, ambele aflate în zodia Pești. Acest aspect ne va aduce multă creativitate, intuiție, va spori imaginația, dar și fanteziile, iluziile. Este de preferat să ne axăm pe rugăciune și să ne conectăm cu sinele nostru interior, să ptrundem în profunzimea gândurilor, pentru a găsi cele mai bune soluții și idei. Cele mai influențate zodii vor fi Gemeni, Fecioară, Pești.

Pe data de 4 aprilie 2020 Venus din Gemeni va face un aspect benefic cu Saturn din Vărsător, aspect care ne va susține în legarea relațiilor de lungă durată, în consolidarea celor actuale, ne va responsabiliza și ne va oferi răbdare și multă maturitare în poveștile de iubire. Zodiile care vor avea parte de influențe mai puternice vor fi Taur, Gemeni, Balanță, Capricorn și Vărsător.

Nu rata: “Superputerile” zodiilor din horoscop. Capricornii folosesc cifrele ca nimeni alții. Leii au premoniții

Pe data de 5 aprilie 2020 se va forma o puternică conjuncție între Jupiter, Marele Benefic, și Pluton, planeta transformărilor profunde, a morții și regenerării, ambele aflate în zodia Capricorn. Această conjuncție este deosebit de impactantă pentru omenire, dar și pentru fiecare individ în parte. Aceste conjuncții se produc o dată la 12-13 ani, însă în alte semne zodiacale, iar acum, fiind vorba de Capricorn, vorbesc despre putere, autoritate, funcție, statut, ierarhii sociale, dar și despre moralitate, adevăr, corectitudine. Cu alte cuvinte, va începe o perioadă, care se va întinde până la finele anului, în care vor petrece schimbări remarcabile în societate, dar și în viața personală, în special fiind resimțite de persoanele care au planete în zodia Capricorn și în acel sector de viață guvernat de Capricorn în harta natală (pentru asta, în principiu, citiți-vă previziunile legate de ascendent).

Conjuncția aceasta are o putere deosebită să aducă bunăstarea în viața noastră, să reinstaureze dreptatea, corectitudinea, moralitatea, însă având în vedere că Jupiter nu se simte bine în Capricorn poate aduce ruina, falimentul, nedreptatea, abuzul de putere și de autoritate. Implicațiile sale au legătură cu finanțele, religia, spiritualitatea, cultura, călătoriile, străinătatea și… moartea, un aspect pe care nu l-aș fi amintit dacă

Sfatul meu ca astrolog este să puneți un accent deosebit pe acastă săptămână și să încercați să fiți optimiști, pozitivi, entuziaști în ceea ce faceți, indiferent că activitățile nu depășesc pereții locuinței, pentru că Jupiter tinde să amplifice tot ceea ce aduce Pluton, iar asta depinde foarte mult de harta natală a fiecăruia în parte. Haideți să vedem doar partea plină a paharului, chiar dacă o vedem din casă!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 30 martie 5 aprilie 2020

În această săptămână crește interesul pentru prieteni, pentru socializare și mulți dintre cei născuți în zodia Berbec își fac planuri mărețe, ingenioase și revoluționare despre perioada următoare. Își conturează proiecte îndrăznețe în special în zona online dau care au legătură cu tehnologia. Comunicarea le va deveni un atu profitabil nativilor și sunt foarte bine susținuți cei care studiază, învață. Totodată, mulți Berbeci, grație tranzitului lui Marte, guvernatorul lor, prin Vărsător, se vor implica în acțiuni umanitare, caritabile și astfel vor simți că luptă pentru binele societății, vor lua frâiele în mână în acest sens, dacă este nevoie.

Horoscop săptămânal Taur: 30 martie5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Taur se despart de Venus, guvernatoarea lor, însă planeta Micilor Beneficii le va tranzita întocmai sectorul financiar, iar din acaestă ipostază le va aduce câștiguri și oportunitatea de a face bani în această perioadă grea. Posibil ca nativilor să le vină o idee ingenioasă despre cum să-și îmbunătățească veniturile pe termen lung. Pe de altă parte, Taurii sunt foarte stimulați să iasă în față, să acționeze profesional și să se afirme, iar aceste aspecte pot aduce, în timp, succesul.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 martie5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, iar nativii vor avea o mai mare deschidere către cei din jur, mai ales către reechilibrarea și rearmonizarea unei relații, unei povești de iubire. Din punct de vedere al carierei vor simți o îmbunătățire, vor avea o viziune mai optimistă, mai încurajatoare asupra viitorului. Posibil ca nativii să se lase mânați de unele principii, credințe și mentalități și să caute răspunsuri în profunzimea unor studii. De altfel, mulți Gemeni pot studia acum, se pot înscrie la cursuri și seminarii online. Nativii sunt sfătuiți să-și asculte intuiția, pot avea adevărate revelații.

Horoscop săptămânal Rac: 30 martie5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să se vindece emoțional și psihic după o perioadă de grele frământări parteneriale și relaționale. Nativilor li se va îmbunătăți inclusiv starea de sănătate, mai ales că unele filozofii de viață, credințe au șansa să-și găsească locul în mintea nativilor, să se limpezească. Este o perioadă de puternice transformări interioare. Atenție! În unele cupluri pasiunea se reaprinde, intimitatea capătă noi conotații, partenerii se redescoperă, în schimb, în alte cupluri de lungă durată există și riscul de a se despărți, de a se discuta despre divorț.

Horoscop săptămânal Leu: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor fi mânați de dorință și vor dori să reaprindă pasiunea în cuplu, iar cei singuri vor dori să aibă pe cineva alături, să se implice într-o relație serioasă, matură. Atenție! Se pot lăsa furați de val și pot intra într-o aventură. De asemenea, atenție la conflicte în cuplurile de lungă durată și în căsnicii. Pe de altă parte, vor simți nevoia să se reconecteze cu prietenii, să socializeze mai mult, să-și facă planuri împreună cu aceștia și chiar dacă nu vor avea nicio siguranță că se vor îndeplini, visarea va fi plăcută.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi determinați să muncească cu mai multă sârguință și responsabilitate, să se dedice cu perseverență unor activități de la locul de muncă, să-și ajute colegii în rezolvarea sarcinilor și astfel să-și îmbunătățească remarcabil imaginea profesioanlă. Atenție că există riscul ca acest instinct să aducă suprasolicitare și oboseală peste măsură, extenuare și chiar și mici accidente în zona picioarelor, entorse, luxații. De asemenea, nu este exclus să-și caute un job suplimentar. Oricum beneficii legate de carieră vor fi, important este să aibă răbdare.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 martie5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin sectorul credințelor și filozofiilor de viață și mulți nativi vor atinge acum un nivel foarte înalt de spiritualitate sau cel puțin vor tinde către asta și nu este exclus să caute cursuri de edzvoltare personală (chiar și profesională), să studieze noi domenii. Comunicarea cu străinătatea va fi foarte bună, pot relua o temă de dialog cu o persoană aflată peste granițe, poate chiar un fost partener. Oricum, sectorul iubirii este activ și Balanțele sunt tentate să intre în aventuri, să înceapă relații, însă fără maturitate și responsabilitate nu vor lega nimic de viitor. Cei care au deja relații se pot ocupa de consolidarea legăturii pentru că au aspecte favorabile în acest sens.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați să se preocupe mai mult de familie, să-și consolideze o relație cu cei dragi prin comunicare. De asemenea, Marte, guvernatorul lor secundar, îi va stimula să se ocupe de o situație care vizează locuința. Poate fi vorba de o mutare, de o renovare a casei, de vânzarea unui bun de patrimoniu sau de valorificarea într-un fel sau altul a unui bun de patrimoniu. Venus le poate aduce îmbunătățiri în zona financiară, dar și schimbarea atitudinii față de partener în urma unor transformări interioare prin care trec. În cuplurile de lungă durată se poate reaprinde pasiunea, iar cei singuri pot da curs unei aventuri.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 martie5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi foarte stimulați să comunice, să interacționeze cu cei din jur, să povestească și să-și consolideze niște relații pe baza dialogului. Atenție, însă! Se pot spune lucruri dureroase și se pot rupe legături din această cauză, mai ales în primele zile ale săptămânii. Venus poate îmbunătăți considerabil comunicarea în cuplu, poate reechilibra relațiile de lungă durată, căsniciile și poate aduce noi colaborări, noi parteneriate care să susțină, să îmbunătățească situația financiară pe termen lung.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn sunt determinați să facă bani în acaestă perioadă și vor face, cu sprijinul lui Saturn, guvernatorul lor, mai ales dacă este vorba de mediul online și de domeniul tehnic, însă condiția este să fie vorba de acțiuni corecte, morale și cu atât mai mult vor reuși cu cât nu uită latura umanitară. Sectorul muncii este foarte bine aspectat și de acolo vor veni unele beneficii, dar și un randament ridicat în îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților. Din punct de vedere al sănătății se întrevede o ameliorare, ocazia de a se vindeca dacă au suferit de vreo afecțiune și îndeosebi de ajutor le vor fi remediile naturiste.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de ingresul lui Marte în zodia lor, iar nativii vor fi foarte determinați să-și ducă la bun sfârșit niște acțiuni, să rezolve niște chestiuni care țin de trecut, fie că este vorba de viața personală sau profesională. Vărsătorii vor avea energie, dar vor trebui să și-o canalizeze în mod constructiv pentru a extrage beneficii din acțiunile lor. În plan sentimental au parte de momente frumoase în cuplu, de armonie și echilibru, iar adcă sunt singuri pot cunoaște pe cineva pe internet și pot începe un flirt. Atenție, însă, că ce poate părea acum ideal mai târziu își poate arăta adevărata fața. Cu alte cuvinte, prințul se poate transforma în cerșetor!

Horoscop săptămânal Pești: 30 martie 5 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Pești vor trece printr-o perioadă de confuzii, bulversări, insomnii și gândurile nu le vor da pace nativilor. Fie că este vorba de trecut, fie că este vorba de familie sau de regimul unei locuințe, nativii vor tinde să augumenteze totul, să vadă printr-o lupă. Introspecția și interiorizarea, izolarea psihică îi pot întoarce pe mulți nativi pe calea credinței și a spiritualității. De asemenea, comunicarea cu cei dragi îi va ajuta să depășească această perioadă cu bine. Unii nativi chiar se pot muta cu părinții sau de la părinți, pot schimba domiciliul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu e greu să aleagă”
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Cei trei bucătari vor fi jurații sezonului 9 MasterChef România
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Cei trei bucătari vor...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...