Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 mai 2020. Soarele intră în zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 mai 2020. Soarele intră în zodia Gemeni

De: Elena Nistor 19/05/2020 | 21:01
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 mai 2020. Soarele intră în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 20 mai 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de ingresul Soarelui în zodia lor, activându-le puternic personalitatea și energia.

Soarele este astrul care vorbește despre personalitatea noastră, este responsabil cu vitalitatea și cu sănătatea, indirect am putea spune că este chiar responsabil cu energia noastră. Soarele activează de astăzi și până pe 20 iunie energia zodiei Gemeni și implicit ne aduce poftă de comunicare, înclinație către socializare în masă, legare de noi prietenii, ne stimulează intelectul și abilitățile psihice. Cu Soarele aflat în tranzit prin Gemeni, abiltățile de negociere ies la lumină, comerțul înflorește, dar și pofta de a călători, de a ne plimba în împrejurimi și a descoperi lucruri noi.

Totodată, partea mai puțin plăcută a acestui tranzit solar prin Gemeni este superficialitatea, graba, înșelătoria și infidelitatea. Atenție, din nou, la informații false, știri mincinoase, decizii luate superficial, tendința de a fi infideli și riscul de a fi înșelați, inclusiv financiar. Graba strică treaba!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își canalizează foarte mult atenția și energia către zona comunicării, acesta fiind sectorul luminat de Soare timp de o lună. Prin urmare, începând de astăzi, vor avea resutsele intelectuale necesare pentru a se evidenția prin dialog, publicitate, comerț, tranzacții și tot ce ține de aceste domenii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține puternic în negocieri și pot să pună punctul pe i cu încredere.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă în care accentul va cădea pe zona financiară. Acești nativi au șanse mari să-și reorganizeze finanțele, să ia decizii corecte legate de negocieri, în special să-și renegocieze proiecte mai vechi, inclusiv condițiile de salarizare. Mare atenție la înșelătorii financiare, la achiziții majore! Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se pună mai mult în valoare, să îndrăznească să fie ei înșiși și să-și valorifice cu încredere un talent.

Horoscop zilnic Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea spune că se aprinde brusc lumina și au șansa să vadă lucrurile cu mai multă claritate, mai multă rațiune și mai ales să-și reevalueze trecutul cu mai multă conștiinciozitate și seriozitate. Comunicarea le va deveni atu, dar și armă de atac/apărare. Este o perioadă în care se pot vindeca fizic, psihic și emoțional! Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce multă energie, multă determinare și poftă de viață, chef de socializare și flirt.

Horoscop zilnic Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac urmează o perioadă în care trecutul se reaprinde și revine în actualitate, odată cu amintirile fiind foarte posibil să activeze frici, temeri, obsesii, vicii. Nativii vot tinde către interiorizare și către introspecție și autoanaliză, însă există șansa ca rezultatul să aducă vindecare și detașare de tot ce a fost. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate favoriza oboseala psihică, insomniile, stările de agitație interioară și irascibilitatea.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu trezesc la viață pofta de socializare și interacțiune socială. Este o perioadă în care se leagă noi prietenii și se reînnoiesc relații din trecut. Nativii au șansa de a gândi planuri și proiecte dintr-o nouă perspectivă și dacă au legătură cu sectorul comunicării, comerțului, publicității și jurnalismului pot avea șanse de reușită mari. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le imprimă o nevoie de a fi umanitari, de a se implica în acțiuni caritabile.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt susținuți de Soare să se lanseze într-un proiect, să iasă în față în carieră, să strălucească profesional. Imaginea va deveni importantă pentru acești nativi și vor face tot ce le stă în putință pentru a se pune în evidență. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere, totuși, să aibă grijă la reputaie, al vorbe spuse pe la spate, la bârfe.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor fi dornici de cunoaștere, dornici să studieze noi domenii, să afle cât mai mult despre anumite subiecte, posibil chiar spirituale, religioase, culturale, academice. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în aceste demersuri, dar mai ales le cere să nu fie superficiali. Unii nativi pot relua cursuri abandonate, pot da examene, pot obține diplome.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion scot la lumină frici și temeri financiare și acest aspect îi stimulează să-și canalizeze atenția asupra finanțelor, mai ales asupra investițiilor, creditelor, moștenirilor, litigiilor și partajelor. Posibil ca mulți nativi să se implice în fel și fel de procese acum. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot avea conflicte care pornesc de la bani în comun deținuți cu alții, parteneri de viață, de afaceri. În cuplu pasiunea se reaprinde puternic.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să vadă cu alți ochi relația în care se află. Mulți nativi își vor canaliza energia către consolidarea și valorificarea unei relații, fie de iubire, fie profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie foarte atenți la semnarea sau negocierea parteneriatelor, să nu înșele, dar nici să nu se lase înșelați.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își canalizează energia asupra muncii. Nativii vor da dovadă de randament și eficiență în îndeplinirea sarcinilor avute, existând riscul de suprasolicitare, motiv pentru care reevaluarea acestui sector rămâne de interes în perioada următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de unele tensiuni cu colegii ca urmare a unor viziuni diferite.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător reaprind pasiunea în viața lor sentimentală și au mari șanse să-și consolideze povestea de iubire, atâta timp cât o reevaluează corect. Mulți nativi își canalizează atenția către sport, activități distractive, recreative și creative, pentru că inspirația nu le va lipsi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție, interes acordat educației copiilor.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt preocupați de rezolvarea unei situații de familie sau legată de o locuință. Pot apărea obstacole și tensiuni la aceste capitole, dar și energia necesară pentru a face lucrurile să funcționeze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești poate aduce în viața lor situații din trecut, poate chiar din copilărie, iar pe mulți nativi îi poate pune în ipostaza de a-și reevalua atitudinea față de ideea de cămin, față de ideea de a-și întemeia o familie, aspect valabil întreaga lună.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt asigurat...?”
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie importantă: „Este ideal ca un copil..”
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea certuri și despărțiri
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea...
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai bună ca la restaurant. Cele 2 ingrediente care îi dau cea mai bună aromă
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai...
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e așa milă"
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca....
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”. Ce îi reproșează
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”....
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se filmează
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se...
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor da repede, oferta durează până la finalul săptămânii
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor...