Acasă » Trending » Ce salariu are un membru CNA! Veniturile colosale au fost trecute în declaraţiile de avere

Ce salariu are un membru CNA! Veniturile colosale au fost trecute în declaraţiile de avere

De: Marie Călin 25/07/2020 | 17:11
Ce salariu are un membru CNA! Veniturile colosale au fost trecute în declaraţiile de avere

În urmă cu mai puțin de o lună, angajații forul audiovizual și-au actualizat declarațiile de avere. În medie, fiecare membru CNA încasează, lunar, un venit de aproximativ 9.700 de lei.

Cele mai mari salarii le au Monica Gubernat (șefa CNA) – 11.000 de lei lunar, și Nicolae Bălașa – vicepreședintele forului, cu 9.800 de lei lunar, scrie PaginadeMedia.

Citește și: Câți bani a primit bacșiș un barman din Mamaia de la un grup de petrecăreți care au băut șampanie

Câteva nume din forul audiovizual au rude și în zona politică:

– Bogdan Sorescu (soțul Ramonei Sorescu) este specialist în relații publice la PSD

– Marius Gubernat (soțul Monicăi Gubernat) este expert pe fonduri, iar unul dintre locurile unde lucrează este Primăria Tecuci

– Gaspar Istvan (soțul Orsolyei Borsos) lucrează la Camera Deputaților

Cei care au ieșit din politică

De exemplu, Alexandru Kocsis, de exemplu, a fost membru PNL. Cristina Pocora a fost deputat PNL. Soțul Cristinei Pocora este prezentatorul Dan Cruceru (care a revenit în acest an în TV, la Kanal D – Survivor). La subiectele legate de postul deținut de Dogan Cristina Pocora nu votează și nici nu participă la discuții.

Câteva date din declarațiile de avere ale membrilor CNA, actualizate recent:

Monica Gubernat (propunerea PSD în CNA) încasează cel mai mare salariu dintre toți cei 11 oameni din for. Primește aproximativ 11.000 de lei lunar (134.800 – venitul anual), conform declarației de avere.
De notat că șefa CNA a mai declarat: o casă, un teren lângă București și un sptațiu comercial în Spania – toate pe numele soțului. Acesta din urmă lucrează în domeniul fondurilor europene, iar una dintre sursele sale de venit este Primăria Tecuci, de unde a încasat în utlimul an 50.000 de lei.

Deține un cont bancar în euro, unde are 5.000 de euro. Gubernat mai are și un credit în valoare de 230.000 de lei, scadent în 2044.

Propunerea PSD

Nicolaie Bălașa (propunerea PSD) are un salariu de 9.800 de lei (117.000 – venitul anual de la CNA), conform declarației de avere. Deține patru terenuri în județul Dolj, toate dobândite prin moștenire. Are un apartament în Craiova (dat în chirie – venit de 4.800 de lei anual) și o casă. Soția sa este profesor la o școală din Craiova, de unde încasează un salariu de 51.000 de lei anual.
De notat că deține și un depozit bancar de 3.000 de euro, dar și un credit de 7.200 (nu se specifică moneda).

Radu Herjeu (propunerea PSD) are printre cele mai multe investiții în „active financiare”, dintre oamenii din for: are cinci conturi bancare în lei (630.000 de lei, adică 130.000 de euro) și două în euro (4.000 de euro). Unul dintre conturi, în valoare de 280.000 de lei, apare la categoria fonduri de investiții sau pensie privată.
Pe lângă acestea, mai are și „obligațiuni” la BRD – 35 de titluri, cu o valoare de 180.000 de lei (37.000 de euro).

La acestea se adaugă…

De la CNA primește un salariu lunar de 9.700 de lei (116.000 – venitul anual) și a mai avut un venit de aproximativ 5.500 de lei (anual) de la două teatre, pe drepturile de autor ale unor piese de teatru (ambele contracte s-au încheiat în toamna lui 2019).

Deține două apartamente în București și un teren (plus o casă de vacanță) în județul Prahova.

Ramona Sorescu (propunerea PSD) încasează un venit de 9.700 de lei, în fiecare lună, ca membru CNA (116.000 – venitul anual). Soțul acesteia este om de comunicare la PSD, de unde primește anual aproximativ 66.000 de lei, potrivit declarației de avere. De notat că și Ramona Sorescu, înainte să intre în CNA, a trecut pe la departamentul de comunicare al Partidului Social Democrat.
Cei doi dețin o casă în București și două mașini (Hyundai și Audi Q7).

Banii „cadou”

Orsolya Borsos (propunerea UDMR) are un salariu de 9.700 de lei lunar (116.000 – venitul anul), potrivit declarației de avere. Venitul său este depășit de cel al soțului, care lucrează la Camera Deputaților și de unde primește peste 11.600 de lei în fiecare lună (140.000 – anual). Cei doi dețin și două apartamente în Cluj Napoca, de pe urma cărora încasează chirie.

Membra CNA a primit, cu titlul de „cadou” (de la Borsos Csaba Bela și Borsos Edith Maria), aproximativ 86.000 de lei. De notat că are acțiuni la companii precum BRD, Fondul Proprietatea, Romgaz, Nuclearelectrica, OMV Petrom și Banca Transilvania.

Mai are și două conturi bancare, care însumează 134.000 de lei (27.000 de euro).

Nu rata: Câţi bani a făcut Vulpiţa în 6 luni de contract cu Acces Direct. S-a îmbogăţit şi din piesele scoase cu Axinte şi Rafaelo

Alexandru Kocsis (fost membru PNL și propunerea liberalilor în for) primește un salariu de 9.700 de lei lunar (116.000 – venit anual), la care se adaugă cel al soției (dintr-o multinațională) – 15.000 de lei lunar (191.000 – venit anual).
Are un apartament cumpărat prin credit ipotecar, un teren în județul Sibiu și o mașină. De asemenea, mai deține trei conturi bancare în lei – 82.000 de lei (17.000 de euro) și unul în euro – 300 de euro.

Și o bursă..

În document mai apare și o bursă de 10.000 de lei încastă de Kocsis, de la Konrad Adenauer Stifung.

Tot în declarația de avere apare și un împrumut, de 30.000 de lei, acordat către o „persoană fizică”, fără a-i preciza însă identitatea.

Radu Călin Cristea (propunerea guvernului Ponta) încasează, la fel ca și ceilalți, un salariu de 9.700 de lei pe lună (116.000 – venit anual), conform declarației de avere. Deține un teren în județul Prahova, o casă în București și un autoturism fabricat în 2018.
Are trei conturi bancare: două în euro (105.000 de euro – total) și unul în lei (11.000 de lei).

Propunerea președinției

Dorina Rusu (propunerea președinției) are un salariu de 9.700 de lei pe lună (116.000 – anual), conform declarației de avere din 2020. Are un apartament în București și deține jumătate din compania Zecasin SA.

Acțiunile pe care le deține în respectiva firma au o valoare de 50.000 de lei. Membra CNA are opt conturi bancare, în lei și euro, iar dintre acestea șapte sunt pe numele fiului. Acestea aduna un total de 180.000 de euro și aproximativ 30.000 de lei. Dorina Rusu are și două credite în valoare de 46.000 de lei.

Vezi și: Ce salariu are Raed Arafat! Câți bani încasează lunar de la MAI

Răsvan Popescu (propunerea guvernului PSD), cel mai vechi membru CNA, are tot un salariu de 9.700 de lei pe lună (116.000 – venit anual de la CNA). Are un apartament în București și deține cotă-parte din două terenuri, un apartament și o casă de vacanță.
Are câteva conturi bancare: trei în euro care însumează un total de 20.000 de euro și două în lei – 418.000 de lei (85.000 de euro).

În declarația de avere mai apare și un împrumut în valoare de 118.000 de euro, luat în anul 2010 și care are scadența în 2025. Nu în ultimul rând mai are și venituri din drepturi de autor în valoare de 36.000 de lei, anual.

Citește mai multe pe Pagina de Media.

Imagine de Baklan Jones de la Pixabay 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt asigurat...?”
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data nașterii și cum calculăm cifra banilor
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se filmează
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se...
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor da repede, oferta durează până la finalul săptămânii
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor...
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el răbdarea lui
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el...
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Câți bani cere Mirela Vaida pentru a cânta la nunți sau botezuri. Sumele sunt surprinzătoare
Câți bani cere Mirela Vaida pentru a cânta la nunți sau botezuri. Sumele sunt surprinzătoare
Când se poate spăla și se pot face treburi casnice în Săptămâna Luminată 2024. Doar în aceste zile ai voie, conform tradiției ortodoxe
Când se poate spăla și se pot face treburi casnice în Săptămâna Luminată 2024. Doar...
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns să fie considerat o adevărată comoară. Se vinde cu 20 de lei kilogramul, iar oamenii vin de la zeci de kilometri distanță să cumpere
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns...