Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 februarie 2021. Mercur iese din retrogradare în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 februarie 2021. Mercur iese din retrogradare în zodia Vărsător

De: Madalina ManoleMarie Călin 20/02/2021 | 22:57
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 februarie 2021. Mercur iese din retrogradare în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 21 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 februarie 2021 spune că nativii din zodia Vărsător se bucură de încheierea perioadei în care Mercur a retrogradat în zodia lor.

Mercur își încheie astăzi retrogradarea prin zodia Vărsător și vom începe să avem o minte mai clară, și încetul cu încetul ni se limpezesc și viziunile despre viitor. Vom reuși să luăm decizii mai ușor, să găsim soluții mai bune la problemele noastre și să comunicăm mai eficient cu cei din jur. În plus, faptul că va reface conjuncția cu Jupiter, Marele Benefic, aflat în zodia Vărsător și el, ne va stimula ideile progresiste și vom gândi cu mai mult optimist la viitor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să lămurească o serie de situații în cadrul relațiilor de prietenie. Totodată, nativii vor avea o viziune mult mai clară asupra proiectelor de viitor și pot veni cu idei bune de promovare în sfera online și nu numai. Pe de altă parte, își pot exprima mai ușor ideile în fața unor mase de oameni, iar comunicarea la locul de muncă se poate îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a sta de vorbă cu cineva apropiat.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să vadă mai limpede o perspectivă profesională, să ia decizii legate de carieră și să clarifice strategiile de avansare profesională. Totodată, relațiile cu superiorii se pot îmbunătăți și pot vedea ce este de făcut pentru a-și îmbunătăți imaginea. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a vedea dintr-o altă perspectivă o relație sentimentală.

Citește și: Horoscopul chinezesc pentru 21 februarie 2021. Ziua este guvernată de Metal yang și de Șobolan

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură din plin de ieșirea din retrogradare a lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul principiilor de viață. Nativii încep să vadă dintr-o altă perspectivă niște convingeri și ideologii, să-și contureze noi viziuni de viitor. Vor fi mai vocali, mai dornici să exploreze noi domenii, iar cei care visau la o călătorie acum pot face pași în direcția aceasta. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia îmbunătățirii relației cu familia.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să vadă și să înțeleagă dintr-o altă perspectivă o situație financiară legată, în special, de bani și bunuri materiale pe care le dețin cu alții. Nativii se pot lămuri cu privire la un credit, iar cei care au simțit că lucrurile întârzie în acest sens, acum pot primi aprobarea. Se pot relua niște negocieri menite să le asigure independența financiară, se pot rediscuta aspecte ale vieții de cuplu, de la viața intimă și până la bugetul comun. Se pot aborda teme pe care până acum le-au evitat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că riscul de a ieși un secret la suprafață este încă activ.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Mercur în sectorul relațiilor. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească dialogul cu partenerul de viață, să clarifice neînțelegeri în cuplu, dar și în relațiile profesionale. Cei care au așteptat negocierea sau semnarea unui contract, în perioada aceasta o pot face, mai ales că și viziunea asupra situației financiare capătă o perspectivă nouă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că astăzi pot vorbi mai mult decât trebuie și pot spune lucruri care pot deranja pe cei dragi.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură din plin de ieșirea din retrogradare a lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul muncii și al sănătății. În primul rând, sunt susținuți să-și schimbe stilul de viață și rutina zilnică, mai ales dacă în ultimele săptămâni s-au confruntat cu diferite neplăceri provocate de oboseală, stres sau alte afecțiuni. Pe de altă parte, relația cu colegii de muncă se va îmbunătăți, iar viziunea asupra locului de muncă se schimbă. Mulți nativi găsesc soluții pentru a-și eficientiza munca în perioada care urmează. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că pot avea tendința de a se impune în fața celorlalți cu prea multă autoritate.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot răsufla ușurați odată cu încheierea retrogradării lui Mercur prin sectorul iubirii. Pe de o parte, cei care nu au avut curajul să-și recunoască sentimentele o pot face începând de astăzi, iar pe de altă parte, alți nativi pot fi hotărâți să-și clarifice situația cu persoana iubită, să poarte dialoguri și să afle răspunsuri. De asemenea, și relațiile cu copiii se pot îmbunătăți, iar profesional, dacă până acum nu au avut curajul să-și exprime creativitatea, de acum o pot face, mai ales dacă în perioada de retrogradare au creat, dar au păstrat pentru ei.  Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce mai multă liniște la nivel psihic și ocazia de a se odihni mai bine, dacă sunt împăcați cu gândurile lor.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia o dată cu mersul direct al lui Mercur să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, să găsească soluții bune la probleme de vizează locuința, poate chiar să primească aprobarea unui credit imobiliar. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc și ele și se pot clarifica contexte profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a-și exprima mult mai coerent emoțiile, ocazia de a-și înțelege propriile trăiri.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură din plin de ieșirea din retrogradare a lui Mercur, mai ales că în ultimele trei săptămâni le-a afectat întocmai sectorul comunicării. Nativii vor reuși să comunice mai ușor, să se facă mai bine înțeleși, să-și exprime punctul de vedere și să ia decizii mai ușor, ba mai mult, să tragă niște concluzii în urma unor analize. Dorința de a socializa va crește. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că pot fi mult prea direcți în dialog.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa să-și clarifice situația financiară sau diferite contexte legate de bani. De exemplu, pot vedea mai clar pierderile, pot redresa bugetul printr-un mai bun control al cheltuielilor. Este o perioadă care le va aduce idei financiare destul de bune, dar trebuie să aibă răbdare. S poate îmbunătăți relația cu colegii, îți pot eficientiza activitățile zilnice și pot (re)negocia costuri, salarizarea. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a-și exprima nestigherit un talent.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Mercur întocmai în zodia lor după o perioadă de trei săptămâni în care au preferat să tacă, s-au simțit neînțeleși sau au fost confuzi. Acum nativii se pot exprima mai ușor, pot socializa mai mult și își pot spune punctul de vedere cu mai multă siguranță. Relația cu persoana iubită și copiii se va îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce soluții bune la problemele cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se pot simți mai agitați, cuprinși de o bucurie, de un entuziasm care îi poate obosi psihic. Unii nativi au tendința de a dezvălui secrete, de a spune prea multe despre ei, mai ales că au traversat trei săptămâni de puternică introspecție și frământări. Totodată, comunicarea cu partenerul de viață, cu familia și cu colaboratorii se va îmbunătăți. Pot avea o nouă perspectivă asupra unei situații de cuplu sau profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a discuta cu cineva din trecut pe care până acum, poate, l-au evitat. Chiar și viziunea asupra stării de sănătate se poate îmbunătăți, mai ales dacă au dezvoltat temeri în perioada aceasta.

Nu rata: Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 15-21 februarie. Gena Rusu, avertizări pentru nativii zodiilor Șarpe și Tigru

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai mult la export
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist celebru se iubește
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
GALERIE FOTO Femeia cu cele mai mari buze din lume a trebuit să-și injecteze și nasul pentru că avea fața asimetrică
GALERIE FOTO Femeia cu cele mai mari buze din lume a trebuit să-și injecteze și...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și cum a reacționat Daniela când a aflat că sora ei se mărită: „Mi-a zis înainte cu trei zile”
Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
3 zodii care vor avea parte de mari surprize după Paște. Nimic nu va mai fi la fel
3 zodii care vor avea parte de mari surprize după Paște. Nimic nu va mai...
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani: Am avut nevoie de o schimbare!
Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani: Am avut nevoie de o...
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Anamaria Prodan a împărțit pachete de lux în memoria Ionelei Prodan. Ce a dat de pomană în ziua de Paște: „Vin cu foiță de aur, pe barosăneală”
Anamaria Prodan a împărțit pachete de lux în memoria Ionelei Prodan. Ce a dat de...
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Oferta e limitată și unică în țară
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50...
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de euro aici
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de...