Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 21 – 27 martie 2022. Peștii au revelații despre viitorul lor

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie 2022. Peștii au revelații despre viitorul lor

De: Maria Iancu 19/03/2022 | 18:20
Horoscop săptămânal 21 – 27 martie 2022. Peștii au revelații despre viitorul lor

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 martie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 21 – 27 martie 2022 se numără și cea a Fecioarelor care pun punct unei etape din viață.

În săptămâna 21 – 27 martie 2022 se va resimți faptul că Soarele a intrat în zodia Berbec pentru că ne vom bucura de mai multă energie și chef de viață. Tot acum, Marte din zodia Vărsător, chiar guvernatorul Berbecului, va forma un careu cu Uranus din Taur. Acesr aspect poate aduce conflicte și schimbări bruște de atitudine, acțiuni ieșite din comun, răzvrătire și rebeliune.

Mercur va forma nu mai puțin de patru aspecte majore săptămâna aceasta și, în plus, își va schimba și semnul, intrând în Berbec, dar pentru că ingresul se petrece duminică îl vom aborda în horoscopul săptămânii viitoare. Deocamdată vom face previziuni pentru conjuncția lui Mercur cu Jupiter din zodia Pești și cu Neptun, ambii guvernatori ai semnului.

Acest context ne aduce foarte multă înțelepciune, îngăduiță și expansiunea minții, pe de o parte, iar pe de altă parte, confuzie, deziluzii și o gândire irațională, în special în preajma zilei de 23 martie. Posibilitatea de a fi păcăliți și trădați este foarte mare și în preajma zilei de 25 martie când același Mercur va forma careu cu Luna Neagră din zodia Gemeni. Punctez că Mercur se va afla și în sextil cu Pluto, aspect care dă profunzime gândirii și foarte multă putere mentală. Totuși, este o perioadă în care imaginația, fantezia, inspirația și intuiția sunt la cote înalte, iar latura spirituală este puternic activată.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 martie 2022

Berbecii își recapătă energia și vitalitatea și au parte de momente de iluminare în care-și înțeleg trecutul. Nativii își înțeleg greșelile și trag noi concluzii mult mai profunde care-i ajută să ierte și să se vindece. Oricum este o perioadă agitată, conflictuală și vor duce lupte pentru a-și apăra o idee. Își pot schimba brusc o direcție, un plan de viitor. Dacă se simt derutați și confuzi, de preferat ar fi să-și asculte pe cât posibil vocea interioară. Sunt de evitat negocierile.

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 martie 2022

Taurii vor da dovadă de foarte multă înțelepciune în relațiile cu cei apropiați, pot ajuta și pot primi și ei sprijin la rândul lor, totuși recomandat este să nu-și acorde încrederea orbește. Grijă la cheltuieli, la tentațiile financiare și la iluziile prea mari în legătură cu planurile de viitor. S-ar putea ca un proiect să îi facă să viseze mult prea departe. În relațiile profesionale pot să apară conflcite și pot avea parte de rupturi bruște. Niște probleme de sănătate pot fi puse în lumină acum de tranzitul Soarelui.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 – 27 martie 2022

Gemenii își pot da seama săptămâna aceasta care este menirea lor în viață, pe de o parte, însă pe de altă parte își pot da seama că au visat prea departe. Pot trăi deziluzii în perioada acesta, dar vor avea puterea de a le depăși. Profesional, pot face un salt în carieră, poate chiar să aibă parte de o schimbare de statut social. Pe de altă parte, este o perioadă în care pot duce lupte pentru dreptate, pentru a-și apăra un ideal, un crez. Soarele îi stimulează pe nativi la o viață socială mai activă.

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 martie 2022

Racii au acces la informații importante, fac descoperiri, au intuiție și clarviziune, însă trebuie să aibă grijă să nu viseze prea departe. S-ar putea să fie dezamăgiți de un curs la care s-au înscris, de un mentor spiritual sau de niște principii după care s-au ghidat și care nu le-au adus evoluția dorită. Totuși, este o perioadă de expansiune spirituală. Trebuie să aibă grijă la persoanele cu care se înconjoară pentru că pot pierde resurse din cauza lor, fie financiare, fie energetice. Soarele le va aduce mult curaj să iasă în față, mai ales din punct de vedere profesional, și să strălucească.

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 martie 2022

Leii pot simți în această săptămână o puternică atracție față de tot ce este mistic. Pot pierde sau pot renunța la ceva sau la cineva, însă golul va fi umplut imediat. Pot simți perioada ca fiind karmică, de exemplu, vocea interioară, simțurile îi pot ajuta să evite ceva ce nu ar fi ieșit bine. Pe de altă parte, careul lui Marte le poate aduce conflicte în relația de cuplu sau în relațiile profesionale, conflicte care pot duce până la rupturi bruște sau schimbări de statut. Soarele, guvernatorul lor, îi va susține să-și recapete energia și buna dispoziție și să devină mai curioși și dornici de călătorii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 martie 2022

Fecioarele au șanse mari să înceapă sau să-și consolideze o relație. Sunt mai iertătoare și-și pot schimba în bine atitudinea față de ceilalți, fie în cuplu, fie profesional. Totuși, trebuie să aibă grijă și la tendința de iluzionare față de partener. Își pot da seama că au avut așteptări prea mari de la anumite persoane. La locul de muncă pot să apară fel și fel de schimbări, stresul va fi mai mare și de preferat ar fi să aibă grijă mai multă la sănătate, dar și la modul în care-și desfășoară activitățile pentru a nu se accidenta. Atenție și la pierderile de energie.

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 martie 2022

Balanțele sunt creative, fac schimbări în stilul de viață și pot descoperi acel tratament de care aveau nevoie pentru a vindeca o afecțiune, însă nu trebuie căutat pe internet, ci la medic, chiar și la medici homeopați. Este o perioadă în care ar trebui să devină mai puțin critice și să se bucure mai mult de ajutorul primit de la alții. Careul lui Marte le poate face mai conflictuale în relația cu partenerul de viață, mai ales că anumite probleme de cuplu pot fi acum luminate de tranzitul Soarelui în Berbec, și nu sunt excluse schimbările sentimentale bruște. Trebuie să evite aventurile, infidelitățile și mai ales speculațiile financiare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 martie 2022

Scorpionii se bucură de o perioadă foarte bună în plan sentimental, însă există și tendința de a se iluziona prea mult cu privire la un partener. Se pot îndrăgosti, își regăsesc bucuria de a trăi și pot descoperi în ei talente și abilități artistice neînchipuite. În cuplurile de lungă durată pot să apară schimbări bruște. Mai multă grijă la acțiunile desfășurate în locuință pentru că există risc de accidentare, dar și la relația cu familia, care poate fi mai conflictuală, mai ales în raport cu partenerul de viață. Soarele le poate lumina niște probleme de sănătate, însă îi și energizează mai mult în desfășurarea muncilor zilnice.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 martie 2022

Săgetătorii s-ar putea să trăiască o neîmplinire sufletească sau să aibă senzația că pierd siguranța unei case, a unei familii, a unei relații. Totuși, este o perioadă foarte bună pentru a obține stabilitate emoțională și siguranța unui cămin, a unei familii, poate chiar siguranță financiară. Unii nativi pot obține un bun patrimonial. Pe de altă parte, pot să ia decizii radicale și să facă schimbări legate de muncă și stil de viață. Mai multă grijă la deplasări și acte! Soarele le va aduce poftă de flirt și noi aventuri, mai mult chef de distracție și se pot dedica unor hobby-uri.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 martie 2022

Capricornii sunt foarte bine susținuți în zona de comunicare, dar nu și în negocieri. Comunică cu mai multă blândețe, cu duioșie și devin foarte înțelegători, însă crește și riscul de a minți sau a fi mințiți. Au intuiție și ar trebui să se bazeze pe ea înainte de toate.  Pe de altă parte, trebuie să aibă grijă la cheltuieli și mai ales la speculații financiare. Pot avea parte de surprize mai puțin plăcute legate de bani. Nu este momentul să se bucure de câștiguri rapide și nici să investească bani în distracții. Soarele poate lumina niște probleme domestice și te poate face să te preocupi mai mult de casă și familie.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 martie 2022

Vărsătorii au idei financiare și găsesc rezolvări la problemele pe care le au, în să este o perioadă delicată în care pot fi și păcăliți sau mai cheltuitori decât de obicei, mai ales pe plăceri de moment. Sunt sfătuiți să evite speculațiile financiare. Careul lui Marte s-ar putea să-i forțeze să se implice în propria lor viață și să facă schimbări pe plan personal. Grijă mai mare la relațiile cu familia și la activitățile gospodărești pentru că există risc de accidentare din neatenție. Soarele te va stimula să ieși mai mult la plimbare și să comunici cu cei din jur cu mai multă dezinvoltură.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 martie 2022

Peștii sunt vedetele săptămânii, dat fiind că Mercur se află în zodia lor. Pot avea parte de inspirație, de intuiție și de momente de iluminare în care-și pot da seama care este drumul lor în viață. Totodată, s-ar putea să facă promisiuni prea mari, să joace un rol care nu le aparține și să creeze false impresii despre ei. S-ar putea să afle unele adevăruri, informații care să-i mire sau să-și schimbe niște decizii. Unele secrete pot ieși la suprafață. Pe de altă parte, Soarele va stimula nativii să se preocupe de latura financiară și chiar să-și crescă veniturile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Universitatea Hyperion, specializarea Jurnalism. S-a alăturat presei în anul 2016, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel, de fapt
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel,...
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
A recunoscut că-l DOREȘTE pe Zanni: „M-a adus aici. Îmi place de el”! Relația a trecut la alt nivel
A recunoscut că-l DOREȘTE pe Zanni: „M-a adus aici. Îmi place de el”! Relația a...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească pe îndrăgita artistă: „Cam așa a început povestea noastră”
Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Avertisment de ultimă oră de la ANM. Fenomene extreme în multe județe
Avertisment de ultimă oră de la ANM. Fenomene extreme în multe județe
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza unui alt bărbat”
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza...
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Lavinia Pîrva a recunoscut care este secretul relației cu Ștefan Bănică Jr. De ce nu apar des împreună
Lavinia Pîrva a recunoscut care este secretul relației cu Ștefan Bănică Jr. De ce nu...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...