Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 21 – 27 martie 2022. Peștii au revelații despre viitorul lor

Horoscop săptămânal 21 – 27 martie 2022. Peștii au revelații despre viitorul lor

De: Maria Iancu 19/03/2022 | 18:20
Horoscop săptămânal 21 – 27 martie 2022. Peștii au revelații despre viitorul lor

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 martie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 21 – 27 martie 2022 se numără și cea a Fecioarelor care pun punct unei etape din viață.

În săptămâna 21 – 27 martie 2022 se va resimți faptul că Soarele a intrat în zodia Berbec pentru că ne vom bucura de mai multă energie și chef de viață. Tot acum, Marte din zodia Vărsător, chiar guvernatorul Berbecului, va forma un careu cu Uranus din Taur. Acesr aspect poate aduce conflicte și schimbări bruște de atitudine, acțiuni ieșite din comun, răzvrătire și rebeliune.

Mercur va forma nu mai puțin de patru aspecte majore săptămâna aceasta și, în plus, își va schimba și semnul, intrând în Berbec, dar pentru că ingresul se petrece duminică îl vom aborda în horoscopul săptămânii viitoare. Deocamdată vom face previziuni pentru conjuncția lui Mercur cu Jupiter din zodia Pești și cu Neptun, ambii guvernatori ai semnului.

Acest context ne aduce foarte multă înțelepciune, îngăduiță și expansiunea minții, pe de o parte, iar pe de altă parte, confuzie, deziluzii și o gândire irațională, în special în preajma zilei de 23 martie. Posibilitatea de a fi păcăliți și trădați este foarte mare și în preajma zilei de 25 martie când același Mercur va forma careu cu Luna Neagră din zodia Gemeni. Punctez că Mercur se va afla și în sextil cu Pluto, aspect care dă profunzime gândirii și foarte multă putere mentală. Totuși, este o perioadă în care imaginația, fantezia, inspirația și intuiția sunt la cote înalte, iar latura spirituală este puternic activată.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 martie 2022

Berbecii își recapătă energia și vitalitatea și au parte de momente de iluminare în care-și înțeleg trecutul. Nativii își înțeleg greșelile și trag noi concluzii mult mai profunde care-i ajută să ierte și să se vindece. Oricum este o perioadă agitată, conflictuală și vor duce lupte pentru a-și apăra o idee. Își pot schimba brusc o direcție, un plan de viitor. Dacă se simt derutați și confuzi, de preferat ar fi să-și asculte pe cât posibil vocea interioară. Sunt de evitat negocierile.

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 martie 2022

Taurii vor da dovadă de foarte multă înțelepciune în relațiile cu cei apropiați, pot ajuta și pot primi și ei sprijin la rândul lor, totuși recomandat este să nu-și acorde încrederea orbește. Grijă la cheltuieli, la tentațiile financiare și la iluziile prea mari în legătură cu planurile de viitor. S-ar putea ca un proiect să îi facă să viseze mult prea departe. În relațiile profesionale pot să apară conflcite și pot avea parte de rupturi bruște. Niște probleme de sănătate pot fi puse în lumină acum de tranzitul Soarelui.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 – 27 martie 2022

Gemenii își pot da seama săptămâna aceasta care este menirea lor în viață, pe de o parte, însă pe de altă parte își pot da seama că au visat prea departe. Pot trăi deziluzii în perioada acesta, dar vor avea puterea de a le depăși. Profesional, pot face un salt în carieră, poate chiar să aibă parte de o schimbare de statut social. Pe de altă parte, este o perioadă în care pot duce lupte pentru dreptate, pentru a-și apăra un ideal, un crez. Soarele îi stimulează pe nativi la o viață socială mai activă.

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 martie 2022

Racii au acces la informații importante, fac descoperiri, au intuiție și clarviziune, însă trebuie să aibă grijă să nu viseze prea departe. S-ar putea să fie dezamăgiți de un curs la care s-au înscris, de un mentor spiritual sau de niște principii după care s-au ghidat și care nu le-au adus evoluția dorită. Totuși, este o perioadă de expansiune spirituală. Trebuie să aibă grijă la persoanele cu care se înconjoară pentru că pot pierde resurse din cauza lor, fie financiare, fie energetice. Soarele le va aduce mult curaj să iasă în față, mai ales din punct de vedere profesional, și să strălucească.

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 martie 2022

Leii pot simți în această săptămână o puternică atracție față de tot ce este mistic. Pot pierde sau pot renunța la ceva sau la cineva, însă golul va fi umplut imediat. Pot simți perioada ca fiind karmică, de exemplu, vocea interioară, simțurile îi pot ajuta să evite ceva ce nu ar fi ieșit bine. Pe de altă parte, careul lui Marte le poate aduce conflicte în relația de cuplu sau în relațiile profesionale, conflicte care pot duce până la rupturi bruște sau schimbări de statut. Soarele, guvernatorul lor, îi va susține să-și recapete energia și buna dispoziție și să devină mai curioși și dornici de călătorii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 martie 2022

Fecioarele au șanse mari să înceapă sau să-și consolideze o relație. Sunt mai iertătoare și-și pot schimba în bine atitudinea față de ceilalți, fie în cuplu, fie profesional. Totuși, trebuie să aibă grijă și la tendința de iluzionare față de partener. Își pot da seama că au avut așteptări prea mari de la anumite persoane. La locul de muncă pot să apară fel și fel de schimbări, stresul va fi mai mare și de preferat ar fi să aibă grijă mai multă la sănătate, dar și la modul în care-și desfășoară activitățile pentru a nu se accidenta. Atenție și la pierderile de energie.

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 martie 2022

Balanțele sunt creative, fac schimbări în stilul de viață și pot descoperi acel tratament de care aveau nevoie pentru a vindeca o afecțiune, însă nu trebuie căutat pe internet, ci la medic, chiar și la medici homeopați. Este o perioadă în care ar trebui să devină mai puțin critice și să se bucure mai mult de ajutorul primit de la alții. Careul lui Marte le poate face mai conflictuale în relația cu partenerul de viață, mai ales că anumite probleme de cuplu pot fi acum luminate de tranzitul Soarelui în Berbec, și nu sunt excluse schimbările sentimentale bruște. Trebuie să evite aventurile, infidelitățile și mai ales speculațiile financiare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 martie 2022

Scorpionii se bucură de o perioadă foarte bună în plan sentimental, însă există și tendința de a se iluziona prea mult cu privire la un partener. Se pot îndrăgosti, își regăsesc bucuria de a trăi și pot descoperi în ei talente și abilități artistice neînchipuite. În cuplurile de lungă durată pot să apară schimbări bruște. Mai multă grijă la acțiunile desfășurate în locuință pentru că există risc de accidentare, dar și la relația cu familia, care poate fi mai conflictuală, mai ales în raport cu partenerul de viață. Soarele le poate lumina niște probleme de sănătate, însă îi și energizează mai mult în desfășurarea muncilor zilnice.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 martie 2022

Săgetătorii s-ar putea să trăiască o neîmplinire sufletească sau să aibă senzația că pierd siguranța unei case, a unei familii, a unei relații. Totuși, este o perioadă foarte bună pentru a obține stabilitate emoțională și siguranța unui cămin, a unei familii, poate chiar siguranță financiară. Unii nativi pot obține un bun patrimonial. Pe de altă parte, pot să ia decizii radicale și să facă schimbări legate de muncă și stil de viață. Mai multă grijă la deplasări și acte! Soarele le va aduce poftă de flirt și noi aventuri, mai mult chef de distracție și se pot dedica unor hobby-uri.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 martie 2022

Capricornii sunt foarte bine susținuți în zona de comunicare, dar nu și în negocieri. Comunică cu mai multă blândețe, cu duioșie și devin foarte înțelegători, însă crește și riscul de a minți sau a fi mințiți. Au intuiție și ar trebui să se bazeze pe ea înainte de toate.  Pe de altă parte, trebuie să aibă grijă la cheltuieli și mai ales la speculații financiare. Pot avea parte de surprize mai puțin plăcute legate de bani. Nu este momentul să se bucure de câștiguri rapide și nici să investească bani în distracții. Soarele poate lumina niște probleme domestice și te poate face să te preocupi mai mult de casă și familie.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 martie 2022

Vărsătorii au idei financiare și găsesc rezolvări la problemele pe care le au, în să este o perioadă delicată în care pot fi și păcăliți sau mai cheltuitori decât de obicei, mai ales pe plăceri de moment. Sunt sfătuiți să evite speculațiile financiare. Careul lui Marte s-ar putea să-i forțeze să se implice în propria lor viață și să facă schimbări pe plan personal. Grijă mai mare la relațiile cu familia și la activitățile gospodărești pentru că există risc de accidentare din neatenție. Soarele te va stimula să ieși mai mult la plimbare și să comunici cu cei din jur cu mai multă dezinvoltură.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 martie 2022

Peștii sunt vedetele săptămânii, dat fiind că Mercur se află în zodia lor. Pot avea parte de inspirație, de intuiție și de momente de iluminare în care-și pot da seama care este drumul lor în viață. Totodată, s-ar putea să facă promisiuni prea mari, să joace un rol care nu le aparține și să creeze false impresii despre ei. S-ar putea să afle unele adevăruri, informații care să-i mire sau să-și schimbe niște decizii. Unele secrete pot ieși la suprafață. Pe de altă parte, Soarele va stimula nativii să se preocupe de latura financiară și chiar să-și crescă veniturile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Universitatea Hyperion, specializarea Jurnalism. S-a alăturat presei în anul 2016, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...