Acasă » Horoscop » Horoscop 22 februarie 2024. Gemenii au parte de momente tensionate în cuplu

Horoscop 22 februarie 2024. Gemenii au parte de momente tensionate în cuplu

De: Redacția CANCAN 21/02/2024 | 16:00
Horoscop 22 februarie 2024. Gemenii au parte de momente tensionate în cuplu

Horoscopul zilei de joi, 22 februarie 2024. Unii dintre nativi au parte de situații tensionate în cuplu. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Dacă ești implicat în studierea unui anumit subiect, astăzi ai putea dori să te îngropi în cărți și să înveți cât mai multe. Acest lucru este bun, deoarece concentrarea ta este deosebit de bună. Mergi la bibliotecă sau într-o cameră privată unde nu vei fi distras și dă-i drumul la cărți. Găsește câteva lucrări noi pe această temă, dacă poți. S-ar putea să descoperi informații surprinzătoare.

Taur

Nu este ziua în care să faci investiții. S-ar putea să citești în ziar sau online despre niște acțiuni noi și interesante, dar fii foarte atent. Dacă ești interesat, consultă un profesionist înainte de a investi bani. Chiar și după ce ai vorbit cu un expert, tot este o idee bună să aștepți o zi sau două înainte de a face investiția. Orice pont fierbinte pe care îl primești astăzi ar putea fi mai degrabă îndoielnic. Ai răbdare.

Gemeni

Partenerul de viață pare să fie morocănos astăzi? La un moment dat, prietenul tău poate fi entuziast și optimist cu privire la viitor, iar în momentul următor copleșit de melancolie. Nu lăsa acest lucru să te afecteze și, cu siguranță, nu te supăra prea tare pe partenerul tău. Ascultă mai degrabă decât să vorbești și ai răbdare. Mâine starea de spirit a prietenului tău ar trebui să revină la normal.

Rac

Ai două slujbe? Astăzi, una dintre ele ar putea solicita mult de la tine, probabil în detrimentul celeilalte. Ai tendința de a fi foarte conștiincios și responsabil, așa că acest lucru te-ar putea deranja, dar nu te lăsa afectat. S-ar putea să vină o zi în care situația să se inverseze. Toată lumea din jurul tău știe că ești un atu pentru întreprindere, chiar dacă există momente ca acesta în care trebuie să ceri o pauză.

Leu

S-ar putea ca impulsul tău natural de a inova să pară că a dispărut astăzi. S-ar putea să nu ai chef să faci nimic în afara sarcinilor de rutină pe care le poți face în mod automat. Suferi de bioritmuri scăzute, așa că să nu cazi în capcana de a crede că te transformi într-un leneș. Relaxează-te astăzi, iar mâine vei fi ca de obicei energic și inventiv. În seara asta, urmărește câteva videoclipuri și uită de ziua ta.

Fecioară

Nevoia de a sta în casă și de a-ți rearanja mobila s-ar putea să te lovească astăzi. S-ar putea să vrei să cureți rafturile din bucătărie, să adaugi câteva bibelouri noi sau să îți rearanjezi cărțile în clasificări specifice. Acest lucru ar putea fi o muncă grea, dar va fi, de asemenea, foarte distractiv. Cheamă și alți membri ai gospodăriei să te ajute și transformați-o într-o petrecere.

Balanță

Aștepți o comunicare importantă, poate legată de afaceri? Dacă va veni astăzi, probabil că va veni cu întârziere. Dacă simți că trebuie să stai și să o așteptați, găsești altceva de făcut între timp sau vei înnebuni. Dacă nu sosește până la sfârșitul zilei, resemnează-te să aștepți. Nu intra în panică. Va veni destul de curând.

Scorpion

Un cec pe care te așteptai să îl primești prin poștă va întârzia. Nu este nimic de care să îți faci griji. Sunt șanse ca acesta să fi rămas blocat la poștă și va ajunge în curând. Nu îți pierde timpul îngrijorându-te inutil. Dacă simți că este necesar, fă-ți planuri de rezervă pentru a te descurca. Banii tăi vor veni. Rezistă.

Săgetător

S-ar putea să nu fii vesel ca de obicei astăzi. S-ar putea ca tristețea să te fi cuprins. Este posibil să te îndoiești de tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Oricât de promițătoare ar părea o carieră, o poveste de dragoste sau o chestiune legată de bani, te gândești la ce este mai rău. Tratează-te astăzi. Fă-ți un masaj, relaxează-te într-o cadă cu hidromasaj și masează și înmoaie-ți acele spirite îndoielnice. Asta te va ajuta să treci peste zi. Mâine vei reveni la normal.

Capricorn

Amintirile fericite ale unui bunic iubit pot ieși la suprafață astăzi și s-ar putea să te întrebi de ce. Este posibil ca ceva sau cineva cu care te-ai întâlnit în ultimele zile să-ți fi amintit de această persoană. Este plăcut și nu este un accident. Ce trăsătură de personalitate a ta îți aduce aminte de bunicul tău? Este posibil ca o problemă psiho-emoțională asociată cu această trăsătură să trebuiască să fie rezolvată acum.

Vărsător

Este posibil ca astăzi să aibă loc o întâlnire la care nu vrei să participi. Ar putea fi lungă și plictisitoare, dar ar trebui totuși să faci efortul de a asculta. Colegii vor dori să discute problemele cu tine după aceea și s-ar putea să înveți ceva în ciuda plictiselii. Gândește-te la asta astfel – este doar o oră sau cam așa ceva. Concentrează-te pe ceea ce se spune și nu pe ceas.

Pești

Un proiect ar putea fi finalizat cu succes astăzi. S-ar putea să aibă loc deja discuții despre următorul, dar nu sunteți înclinat să te gândești la asta, cel puțin nu imediat. Vei dori să te bucuri de realizările tale și să te relaxezi pentru o vreme. Nimeni nu te poate învinovăți pentru asta, așa că nu-ți face griji dacă nu mergi la sesiuni de brainstorming. Așteaptă până când progresează dincolo de discuții.

(VEZI ȘI: CELE 4 ZODII PENTRU CARE ASTRELE S-AU ALINIAT ÎN 2024 ȘI VOR DOMINA LUMEA! NIMENI NU LE MAI POATE OPRI)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Zodia protejată de Dumnezeu în luna iunie. Primește tot ce și-a dorit!
Zodia protejată de Dumnezeu în luna iunie. Primește tot ce și-a dorit!
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi ea a aflat că el avea o viață secretă
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău! Este cazul unei celebre influencerițe
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca.
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Unde trebuie aprinsă, de fapt, candela în casă. Așa va fi o sperietoare pentru puterile cele rele
Unde trebuie aprinsă, de fapt, candela în casă. Așa va fi o sperietoare pentru puterile...
De unde provine, de fapt, carnea de porc de la Lidl. Românii cumpără mereu promoțiile retailerului, dar nu se uită deloc pe etichetă
De unde provine, de fapt, carnea de porc de la Lidl. Românii cumpără mereu promoțiile...
TAXA obligatorie de care șoferii nu au auzit. NU poți circula dacă nu plătești
TAXA obligatorie de care șoferii nu au auzit. NU poți circula dacă nu plătești
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Se SCHIMBĂ localitățile din România. Ordinul la Guvern: Timpul nu așteaptă!
Se SCHIMBĂ localitățile din România. Ordinul la Guvern: Timpul nu așteaptă!
Cel mai mare pericol pentru șoferi. Nimeni nu s-a gândit la asta
Cel mai mare pericol pentru șoferi. Nimeni nu s-a gândit la asta
Ce AVERE are Iancu Sterp de la „Survivor România All Stars” / „Războinicul” este în finala competiției, alături de Zanni și de Andrei Ciobanu
Ce AVERE are Iancu Sterp de la „Survivor România All Stars” / „Războinicul” este în...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută...
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel...
Horoscop zilnic pentru duminică, 19 mai. Oportunitate uriașă pentru Vărsător
Horoscop zilnic pentru duminică, 19 mai. Oportunitate uriașă pentru Vărsător
Planta banală care te scapă definitiv de furnici. Nu se vor mai apropia de casă, balcon și nici măcar nu vor mai intra în curtea ta. Crește în România și bunicii îi știau adevărata valoare
Planta banală care te scapă definitiv de furnici. Nu se vor mai apropia de casă,...
×