Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Iasmina Halas, de la Puterea Dragostei, face declarații tulburătoare, după mariajul eșuat și sarcina pierdută: ”Am trăit în teroare!”

Iasmina Halas, de la Puterea Dragostei, face declarații tulburătoare, după mariajul eșuat și sarcina pierdută: ”Am trăit în teroare!”

De: Loriana Dasoveanu 16/03/2024 | 16:00

Iasmina Halas, una dintre bombele sexy de la noi, nu prea a avut noroc în dragoste… până acum. Fosta soție a lui Cristian Daminuță a avut parte doar de eșecuri în iubire și un mariaj eșuat. A avut parte de violență, certuri și amenințări în fosta relație. În plus, blondina a trecut prin momente dificile atunci când a pierdut sarcina în urmă cu doar câteva luni. Acum, după o perioadă sumbră, soarele a răsărit pe strada ei și deja se vede mămică. Blondina a oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO în care a vorbit despre actualul iubit, dar și cu ce traume a rămas din cauza fostului. 

Iasmina Halas a trecut prin cea mai dificilă perioadă din ultimul timp. Blondina a avut o relație abuzivă timp de trei ani cu un bărbat care ar fi fost agresiv și violent cu ea. Din cauza certurilor și scandalurilor zilnice, blondina a pierdut și o sarcină în urmă cu doar câteva luni. A reușit cu greu să iasă din relația abuzivă și s-a refugiat în brațele altui bărbat. Din fericire, de data aceasta la ușa ei a bătut bărbatul portrivit. Iasmina este de câteva luni într-o relație cu un bărbat matur și responsabil, susține ea, și abia așteaptă să devină mamă. Cu toate acestea, traumele provocate de fostul nu s-au vindecat.

Iasmina Halas: „Am trăit cu frică în fosta relație timp de trei ani”

„Sunt liniștită în momentul actual, după o perioadă de trei ani în care viața mea a fost un haos total. S-au liniștit lucrurile într-un final și pot răsufla ușurată. Sunt într-o relație. De două luni de zile am început să vorbim, să ne cunoaștem, să ieșim. Am rămas impresionată pentru că este un bărbat matur care știe să se comporte, este atent. Un bărbat care face anumite gesturi pe care mi le doream în relațiile anterioare. Începând cu gesturi mici și terminând cu gesturi mult mai mari. Se calculează și eu țin cont de toate aceste lucruri. Este un bărbat matur, știe să se comporte, este atent” , a susținut Iasmina Halas pentru CANCAN.RO.

Iasmina Halas a trecut peste calvarul trait și iubeste din nou
Iasmina Halas a trecut peste calvarul trait și iubeste din nou

(CITESTE SI: FOSTUL IUBIT AL IASMINEI HALAS, LA UN PAS DE O TRAGEDIE ÎN PROPRIA CASĂ: ”AM AUZIT CĂ CINEVA FORȚEAZĂ PLASA DE LA GEAM”)

Iasmina a povestit cu ce traume a rămas după cea mai recentă relație a ei.  „Am trăit în teroare până acum în fosta relație. Cum se uita cineva la mine puțin mai insistent, cum era mare problemă. Eu nu vreau să mai ajung în situații de genul. Îmi doresc ca el să nu aibă gesturile pe care le avea fostul. Nu vreau să mai trăiesc în frica și teroarea în care eram până acum.

Eu îmi doresc ca bărbatul de lângă mine să fie respectat și nu aș da eu voie să mi se facă avansuri. Nu trebuie să existe astfel de gelozii. El îmi dă senzația de bărbat puternic, când sunt lângă el simt că nu are cum să-mi facă cineva rău”, a spus blondina.

Iasmina Halas, planuri de viitor cu iubitul! Vrea familie, dar își deschide și afacere: „Mă ajută el”

Bărbatul are grijă de ea și i-a demonstrat asta recent atunci când blonda a luat un virus care a ținut-o la pat două săptămâni. În tot acest timp, iubitul a fost cel care i-a fost alături. S-a întâmplat să mă îmbolnăvesc, iar el a avut grijă de mine. A insistat să vină la mine, să îmi aducă medicamente și să aibă grijă de mine. Știe să gătească, știe să facă de toate. Îmi dă senzația de bărbat puternic, când sunt lângă el simt că nu are cum să-mi facă cineva rău” . 

Bărbatul din viața fostei lui Cristian Daminuță are 37 de ani și nu are copii
Bărbatul din viața fostei lui Cristian Daminuță are 37 de ani și nu are copii

Mai mult, blondina susține că bărbatul o sprijină din toate punctele de vedere, moral și financiar. Iasmina Halas își dorește să își deschidă un bussiness în domeniul de beauty și are parte de spijinul iubitului ei: „Mă gândesc la un viitor alături de el.Eu mă concentrez pe ce am de făcut pentru că el are bussiness-urile lui și se ocupă de ele. Eu vreau să fiu o femeie independentă și am în plan să îmi deschid un salon.

Sunt în discuții cu părinții mei, ei au un restaurant, au afacerea lor.Eu nu mă bag în treaba asta, îi las pe ei, eu vreau salon de make-up. Sunt pasionată de tot ce ține de înfrumusețare. Iubitul meu o să mă ajute, mai ales că relația o să devină din ce în ce mai serioasă. El m-a sfătuit să merg tot pe domeniul acesta al imobiliarelor, dar eu o țin pe a mea” mai spune Iasmina Halas.

( VEZI SI: LOREDANA CHIVU RUPE TĂCEREA, DUPĂ CE CANCAN.RO A ”PROBAT-O” CU FOSTUL SOȚ AL ANDEI ADAM: ”I-AM CUNOSCUT FETIȚA!” DE CÂT TIMP SUNT IUBIȚI)

Blonda este nerăbdătoare să devină mamă după pierderea sarcinii: „Am îmbătrânit! Iau în serios treaba asta”

Și pentru că a avut norocul de a da peste un bărbat așa cum și-a dorit mereu, fosta lui Cristian Daminuță vrea să îl facă tată cât mai curând pe acesta. Deși bărbatul are 37 de ani, nu are încă niciun copil, iar chestiunea aceasta a fost discutată de cei doi în cuplu. Iasmina a scăpat din fosta relație abuzivă, iar acum parcă nici nu îi vine să creadă cum a dat norocul peste ea.

„Sunt fericită și liniștită după o perioadă foarte grea. El este exact ce îmi trebuia. E matur, e familist, nu are copii, face sală și nu are tatuaje. Tot ce mi-aș putea dori, mai puțin asta cu tatuajele pentru că eu le ador.Este ciudat și pentru mine să văd cât este de diferit. Să știi că i-am propus să ne facem tatuaje împreună, nu este împotriva acestui lucru.

Își dorește copii și eu la fel. Am îmbătrânit și eu, am 28 de ani și trebuie să iau în serios treaba asta.Până acum am considerat că nu sunt suficient de matură și că nu am lângă mine un bărbat suficient de responsabil și pe care să mă bazez. Nu aveam cum să-mi fac o familie cu un om de acel gen, ar fi fost un haos total.

 Mereu mi-am dorit un bărbat care să fie stâlpul casei, să aibă copilul meu ce învăța de la el, să mă ajute în creșterea lui, în educarea lui. Eu consider că el ar putea să facă asta. Îmi doresc o fetiță și un băiețel” , a declarat Iasmina Halas.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Orașul în care poți închiria o casă cu numai un euro. Cum poți beneficia de o asemenea ofertă IREALĂ
Orașul în care poți închiria o casă cu numai un euro. Cum poți beneficia de...
FOTO. Prezentatoarea știrilor sportive, gafăla TV! Ce s-a văzut în direct
FOTO. Prezentatoarea știrilor sportive, gafăla TV! Ce s-a văzut în direct
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi de această întâmplare: „Nu stau eu invers pe măgar”
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de zero grade
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cum îți poți găsi telefonul Android dacă l-ai pierdut. Trebuie să urmezi acești pași
Cum îți poți găsi telefonul Android dacă l-ai pierdut. Trebuie să urmezi acești pași
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai bună perioadă, viața li se schimbă complet
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai...
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă radical. Ciolacu, anunț în direct la TV: Trebuie să intre în zona de...
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă radical. Ciolacu, anunț în direct la TV: Trebuie să intre în...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
Lege deja data pentru TOATĂ ROMÂNIA. Aproape nimeni nu știe că ESTE obligatorie
Lege deja data pentru TOATĂ ROMÂNIA. Aproape nimeni nu știe că ESTE obligatorie
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred în Paradis
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred în Paradis
Miliarde de euro din fonduri UE, ratate de Nicușor Dan și de edilii de sector: clasamentul pe Capitală! Cifre OFICIALE
Miliarde de euro din fonduri UE, ratate de Nicușor Dan și de edilii de sector:...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia...
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Alin Oprea, adevărul despre agresivitatea fostei soții: ”Să nu uităm că a fost campioană de judo”
Alin Oprea, adevărul despre agresivitatea fostei soții: ”Să nu uităm că a fost campioană de...
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un conflict uriaș în trecut
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un...
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste: ”Cât de frumos!”
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste:...
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt 100% naturale, pline de vitamine și se dau ca pâinea caldă
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt...
×