Acasă » Exclusiv » Adrian Enache, confesiuni sincere despre cea mai mare slăbiciune a sa: „A devenit un drog pentru mine!”

Adrian Enache, confesiuni sincere despre cea mai mare slăbiciune a sa: „A devenit un drog pentru mine!”

De: Loriana Dasoveanu 25/04/2024 | 14:13

Adrian Enache este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști din România, însă și în viața personală lucrurile sunt așezate. Cântărețul se poate considera împlinit din toate punctele de vedere, iar cea mai mare fericire a sa este acum nepoțica, Maria Ilinca. Diana, fiica lui Adrian Enache, a adus-o pe lume pe micuță în urmă cu șase luni, iar de atunci mezina familie a devenit centrul Universului tuturor. Acum, Adrian Enache și-a deschis sufletul într-un interviu exclusiv și a vorbit despre cea mai mare bucurie a sa, dar și despre carieră. Cum a știut să le îmbine pe toate, dar și care este secretul vitalității sale, aflăm de la artist. 

Primăvara a venit cu una dintre cele mai frumoase petreceri pentru Adrian Enache. Celebrul artist și-a botezat, nepoțica pe Maria Ilinca, iar la eveniment au participat toate persoanele dragi lor. Multe nume cunoscute au fost pe lista de invitați, iar bunicul Adrian Enache a făcut show la eveniment. Dar, mai multe ne-a dezvăluit chiar el.

Cine este cea care i-a devenit obsesie lui Adrian Enache: „Dacă nu o văd zilnic, nu îmi este bine”

Botezul nepoatei lui Adrian Enache a fost organizat în mare discreție
Botezul nepoatei lui Adrian Enache a fost organizat în mare discreție. Sursa: Instagram.com/Temishan

(CITEȘTE ȘI: ADRIAN ENACHE, SHOW DE ZILE MARI LA BOTEZUL NEPOATEI! DIANA ENACHE ȘI-A DAT FRÂU LIBER TALENTULUI ARTISTIC)

„A fost un spectacol extraordinar, nicidecum nu a semănat cu a fi un botez. Toată lumea a spus că nu a mai văzut așa ceva. Am lăcrimat la botez pentru că este un dar de la Dumnezeu.

Au venit și invitați din Londra și s-au bucurat de un spectacol de excepție. Au venit și colegii mei care au participat benevol la acest eveniment. Am avut și juriul de la Te Cunosc de Undeva, a fost și Aurelian Temișan. Din America a venit prietenul meu Vali Vijelie. În perioada primăverii, obișnuiam să fim în America și eu, și el și fiica mea, Diana. Dar am lipsit din turneele americane, așa că a venit el.

A fost Marius Lăcătuș prezent. Romică Țociu și Cornel Palade au făcut un spectacol de zile mari. Ionuț Galani a venit de la Constanța, am avut acoperite toate genurile muzicale”, ne-a dezvăluit artistul despre petrecerea colosală dată în cinstea nepoatei sale.

Artistul este topit după nepoata lui și, recunoaște, că este singura lui slăbiciune în acest moment. „Dacă mi-ar fi spus cineva că o să o iubesc pe nepoțica mea, Maria Ilinca, mai mult decât pe proprii copii, pe David și pe Diana, zâmbeam în colțul gurii. Apoi mi-am dat seama că cei care mi-au spus acest lucru, aveau perfectă dreptate. A devenit un drog pentru mine, dacă nu o văd sau nu o aud zilnic, nu îmi este bine” , a spus Adrian Enache pentru CANCAN.RO.

Adrian Enache pe urmele lui Ștefan Bănică: „O să facem la fel”

Adrian Enache a cântat de numeroase ori cu fata lui, Diana, pe scenă
Adrian Enache a cântat de numeroase ori cu fata lui, Diana, pe scenă Sursa: Instagram.com/adrian.enacheofficial

Se spune că talentul se moștenește, iar asta o demonstrează cel mai bine familia lui Adrian Enache. Diana, fiica artistului, cântă și ea, iar de multe ori apare cu tatăl său pe scenă. În plus, se pare că și nepoțica artistului își descoperă talentul la muzică. Astfel, fericitului bunic i-a venit o idee pe care urmează să o pună în practică și îl implică și pe băiatul lui, David.

„Mă bucur că parcă vine din zona noastră  artiștilor. Are niște triluri foarte frumoase la cele șapte luni ale ei, deja începe să cânte. Mai în glumă,mai în serios, am spus că o pun la treabă și o să facem un spectacol trei generații. O să facem la fel cum face Ștefan Bănică, numai că, din păcate, pe tatăl lui îl vedem doar pe video-wall. Pe Diana și pe micuța Maria-Ilinca o să le vedem live alături de bunicuțul rock-and-roll, Adrian Enache. Spectacolul va fi regizat de David care s-a dus în zona filmului. 

Ce-ți poate dărui mai mult Dumnezeu? Eu mă consider cel mai bogat om de pe Pământ. L-am sunat pe Elon Musk să-i spun că sunt mai bogat decât el” , a mai spus artistul.

Naționala Artiștilor Fotbaliști din România meci împotriva Turciei

Adrian Enache face parte, alături de alte nume importante din România, din echipa Națională a Artiștilor Fotbaliști. Tripli campioni mondiali, artiștii noștri au cu ce se mândri. Weekendul acesta s-au confruntat pe teren cu echipa din Turcia, însă, din păcate au pierdut cu 2-3. Accesul la eveniment a fost la liber, însă artiștii s-au întâlnit pe teren pentru o cauză nobilă. Au făcut un spectacol caritabil pentru copiii bolnavi de cancer.Chiar dacă intrarea a fost liberă,  cei care au dorit au donat pentru copii.

„Noi ne-am mai întâlnit cu artiștii celebri din Turcia în cadrul campionatelor mondiale de la Moscova. Am câștigat trei titluri mondiale. Suntem tripli campioni mondiali și suntem mândri de asta. Realizăm și spectacole foarte frumoase pentru că așa este regula la campionatul mondial. Dimineața joci fotbal, seara echipa Naționala Artiștilor realizează un spectacol și toate țările au spectacolul lor. Noi am luat premiul I și la show. A fost all inclusive. 

Unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului mondial,  ales de presa de specialitate este golul meu cu Italia din anul 2014. Am primit aprecieri de la Gheorghe Hagi, Belodevici, Lăcătuș, Balint. Au spus toți că dacă jucam în perioada lor, nu știu cine stătea pe bancă” , a spus cântărețul.

Echipa Națională de Fotbal a Artiștilor
Echipa Națională de Fotbal a Artiștilor Sursa: Instagram.com/nationalaartiștilorfotbaliști

(VEZI ȘI: ADRIAN ENACHE A “SPART” BANCA DUPĂ CE FIUL LUI ȘI AL IULIANEI MARCIUC A ÎMPLINIT 18 ANI. CADOU DE ZECI DE MII DE EURO!)

Adrian Enache este convins că se poate face performanță în mai multe domenii, dacă ai ambiție, determinare și lupți pentru o cauză importantă. Noi am demonstrat că se poate face performanță în mai multe domenii. Și în muzică, și în sport. Am auzit de carierele marilor interpreți cum ar fi Julio Iglesias care a debutat ca portar la Real Madrid. Eu am început cu fotbalul, am fost selecționat în lotul național de juniori UEFA 86, unde am fost coleg cu prietenul meu de o viață Dănuț Lupu și iată că jucăm, din nou, împreună după atâția ani”a mai spus Adrian Enache pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza | Vremea se schimbă radical din 22 mai, în București
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza | Vremea se schimbă radical din 22 mai, în București
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi ea a aflat că el avea o viață secretă
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când au văzut spectacolul unic:
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Orașul subteran din România care a fost interzis oamenilor. Românii nu au voie să ajungă acolo. E o rețea întreagă de tuneluri secrete
Orașul subteran din România care a fost interzis oamenilor. Românii nu au voie să ajungă...
Bani mulți de la stat pentru toți românii care au curte. Trebuie doar să lăsați iarba să crească
Bani mulți de la stat pentru toți românii care au curte. Trebuie doar să lăsați...
S-a stins marele actor. Adio, maestre! A murit în mod pașnic și rafinat
S-a stins marele actor. Adio, maestre! A murit în mod pașnic și rafinat
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA  pe care le-au numit „distructive şi ostile
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Mașinile care au primit interzis pe șosele. Se aplică din 20 Mai, ora 00:00
Mașinile care au primit interzis pe șosele. Se aplică din 20 Mai, ora 00:00
Licitație inedită. Cât valorează semnătura lui Messi pe un simplu șervețel
Licitație inedită. Cât valorează semnătura lui Messi pe un simplu șervețel
Bancul de sâmbătă | Patru bătrâni s-au dus la un club să joace golf
Bancul de sâmbătă | Patru bătrâni s-au dus la un club să joace golf
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: Nu trebuie să...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel...
Sfatul zilei de duminică, 19 mai 2024. Săgetătorul e conectat cu partenerul
Sfatul zilei de duminică, 19 mai 2024. Săgetătorul e conectat cu partenerul
Secretul pe care trebuie să-l știe toți românii care merg la cumpărături. Este un truc al celor mai eficiente gospodine. Doar așa vei obţine preţuri mai mici, indiferent de magazin
Secretul pe care trebuie să-l știe toți românii care merg la cumpărături. Este un truc...
×