A ajuns de râsul lumii! Ce a făcut acest sportiv în timp ce reporterul îi lua un interviu după meci

Publicat: 11/07/2018 | 08:51

Acest sportiv a ajuns de râsul lumii după ce a făcut un gest, care a stârnit zeci de reacții pe rețelele de socializare. După ce s-a terminat meciul de baseball, Kike Hernandez a fost invitat să ofere un interviu, iar pentru că domnișoara reporter era mai înaltă de cât el, sportivul a găsit soluția pentru a fi la înălțime.

Kike s-a urcat pe o găleată, astfel a reușit să fie mai înalt decât reporterul, iar imaginea devenit virală pe rețelele de socializare. Internauții sunt împărțiți în două tabere, unii o acuză pe domnișoara din imagine că nu este îmbrăcată adecvat, nu trebuia să poarte tocuri într-un astfel de loc, iar unii comentează că jucătorul de baseball a încercat să facă o glumă, el fiind cunoscut pentru umorul său.

Amuzant este că faptul că ea este machiată, are tocuri, nu arată adecvat pentru funcția ei și mai ales pentru locul în care se afla, iar noi ne concentrăm pe om care stă pe o găleată. Ambele genuri au un drum lung de parcurs în ceea ce privește definiția masculinității și a feminității/ Barbatii nu au optiunea de a purta tocuri inalte sau sa isi faca implanturi de inaltime. Fă-te bine, fii fericit cu corpul tău și bucură-te de el./

Cred că jucătorul de baseball a făcut o glumă despre el, că este scund./ Dacă cineva urmărește meciurile de baseball, ar fi știut că jucătorul Kike Hernandez este cunoscut pentru umorul său nebun. Nu este un semn de masculinitate fragilă – este un jucător de baseball care se distrează de o situație de înălțime. Într-adevăr, trebuie să fim atenți la ceea ce se întâmplă cu adevărat, bazându-ne doar pe percepții greșite fără să știm motivul imaginii”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise la imagine.

Citește și...