A aruncat bomba! Unde a găsit-o pe Elodia Ghinescu!

Publicat: 05/02/2019 | 10:39
A aruncat bomba! Unde a găsit-o pe Elodia Ghinescu!

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susţine că a avut o viziune despre Elodia, în care apărea o siluetă ce încerca să se agațe de ramurile unui copac. Elodia Ghinescu a dispărut în anul 2007, iar soțul ei, Cristian Cioacă, a fost condamnat pentru uciderea ei.

„În acest moment, chiar dacă eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Est, văd un Cer de ziua și un copac mai înalt și cu multe ramuri groase, cu o coroană frumoasă și înfrunzita. Văd o siluetă care se chinuia că să agațe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagră. Sacul era făcut că un balot, iar în sac părea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar și volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoară groasă de cânepă”, a spus Maria Ghiorghiu.

Apoi, clarvăzătoarea a dezminţit şi făcut precizări. „Dezminţire! Rămăşiţele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la ţară!”, a susţinut Maria Ghiorghiu.

Previziunea sumbeă!

Clarvăzătoarea a mai făcut o previziune. Susține că o femeie celebră din România ar urma să moară.

Mă trezește un glas care compătimește pe cineva, mai precis pe o doamnă arhicunoscută la noi în România, care a ocupat și ocupă încă funcții de conducere la o anume instituție.

Glasul se întreabă uimit: Cum?…… A murit? Sărăcuța de ea! Dumnezeu s-o ierte„, a scris, în primă fază, Maria Ghiorghiu.

După care a continuat și a dezvăluit că glasul i-a rostit numele întreg, format în totalitate din 18 litere.

Glasul i-a rostit numele întreg, format în totalitate din 18 litere. Eu, dragilor, nu pot scrie aici numele acestei persoane, deoarece nu doresc să creez panică. Pot însă să-L rog pe Bunul Dumnezeu și pe Măicuța Domnului s-o ocrotească și să nu îngăduie nimănui să-i facă vreun rău.

Toți vom plăti pentru păcatele noastre la un moment dat, dar numai în Faţa și cu Voia Duhului Sfânt.

Să nu judecăm noi pe Aproapele nostru! Ci să lăsăm aceasta în voia și-n grija Bunului Dumnezeu și a Maicii Domnului”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Citește și...