A dispărut o vreme, însă acum a revenit în LIVE. Deţinutul-lăutar transmite zi şi noapte dedicaţii din… celulă!

Publicat: 31/05/2017 | 19:30

După o absenţă de câteva luni, un deţinut care îşi zice Beni Olimpia pe un site de socializare a revenit în forţă cu o serie de “LIVE-uri” din celulă. Bărbatul cântă din spatele gratiilor şi este filmat cu telefonul de un coleg de suferinţă. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Gardienii au înnebunit, cu siguranţă, după ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat imagini cu un deţinut care transmitea live pe Facebook din puşcărie pe ritmuri de manele (VEZI AICI TOATE DETALIILE). Pentru câteva luni, “Deţinutul cu voce de aur” s-a calmat. Perioadă în care nu a avut, clar, telefon. Însă acum a revenit în forţă!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă ultimele show-uri susţinute de Beni Olimia, aşa cum îşi zice puşcăriaşul pe Facebook. Bărbatul cântă manele şi transmite zi şi noapte dedicaţii din… celulă. Versurile sunt creaţie proprie, iar pentru a avea ambianţă foloseşte diverse obiecte de prin celulă drept instrumente pentru a-l acompania la voce.

“Playlist-ul” lui Beni Olimpia este diversificat. Acesta cântă manele de jale, specifice puşcăriaşilor, dar şi melodii mai vesele. Toate LIVE-urile în care apare sunt filmate de către un coleg de celulă şi îl înfăţişează pe bărbat în spatele gratiilor. “Deţinutul cu voce de aur” transmite dedicaţii din camera sa zi şi noapte.

Nu ştim exact cum se face că puşcăriaşul are acces la internet, dar se pare că acesta vine la pachet cu telefonul pe care îl foloseşte pentru a filma şi face publice imaginile în mediul online. Din dorinţa de-a le arăta tuturor cum e viaţa în spatele gratiilor, Beni nu a stat foarte mult pe gânduri când şi-a început seria de „Live“-uri pe Facebook.

De asemenea, pentru a face ca timpul pe care îl are de petrecut în închisoare să treacă mai uşor, de multe ori Beni găteşte sau face tot soiul de glumiţe, fiind de remarcat faptul că tratează viaţa de deţinut cu foarte mult umor, dar şi optimism.

Cel mai probabil, deţinutul va rămâne din nou fără telefon şi va fi nevoit să ia o pauză. Cel puţin până când va face rost de un al aparat la fel de inteligent. (CITEŞTE ŞI: Dezvăluiri şocante din celula medicului care a îngrozit România. Colegii deţinuţi l-au ”tocat” în bătaie şi…)

De precizat că Beni a devenit un adevărat fenomen pe Facebook, acolo unde are videoclipuri care ajung la un număr record de vizualizări, şi peste 200 de mii. Mai mult, pe lângă miile de aprecieri, el primeşte zilnic şi mesaje din partea celor care îl urmăresc, de tipul: „Că numai cine a trecut prin clipele astea ştie cum e viaţa prin puşcărie“ sau „Ce voce frumoasă ai“.

Citește și...