Mascaţii vor înnebuni când or să vadă ce-a facut acest deţinut sub nasul lor. Beni, live pe FB din puşcărie pe ritmuri de manele!

Publicat: 16/09/2016 | 00:00

„Deţinutul cu voce de aur“, aşa e numit un bărbat care a început recent să facă furori pe reţelele sociale, datorită filmuleţelor pe care le postează şi care sunt extrem de apreciate. Surpriza e, însă, că absolut toate videoclipurile în care apare cântând sunt filmate de către un coleg de celulă şi îl înfăţişează pe bărbat în spatele gratiilor.

Beni Olimpia, aşa cum îşi zice deţinutul pe Facebook, a ajuns să transmită live din celula sa aproape în fiecare zi. Nu ştim exact cum se face că deţinutul are acces la internet, dar se pare că acesta vine la pachet cu telefonul pe care îl foloseşte pentru a filma şi face publice imaginile în mediul online. Din dorinţa de-a le arăta tuturor cum e viaţa în spatele gratiilor, Beni nu a stat foarte mult pe gânduri când şi-a început seria de „Live“-uri pe Facebook.

De cele mai multe ori, el cântă manele – compoziţiile sale proprii, pentru care foloseşte diverse obiecte de prin celulă drept instrumente pentru a-l acompania la voce. De asemenea, pentru a face ca timpul pe care îl are de petrecut în închisoare să treacă mai uşor, de multe ori Beni găteşte sau face tot soiul de glumiţe, fiind de remarcat faptul că tratează viaţa de deţinut cu foarte mult umor, dar şi optimism.

Extrem de popular, Beni a devenit un adevărat fenomen pe Facebook, acolo unde are videoclipuri care ajung la un număr record de vizualizări, şi peste 200 de mii. Mai mult, pe lângă miile de aprecieri, el primeşte zilnic şi mesaje din partea celor care îl urmăresc, de tipul: „Că numai cine a trecut prin clipele astea ştie cum e viaţa prin puşcărie“ sau „Ce voce frumoasă ai“.

Filmuleţele deţinutului Beni ajung şi până la 200 de mii de vizualizări
Filmuleţele deţinutului Beni ajung şi până la 200 de mii de vizualizări

 

Citește și...