A ajuns la disperare din lipsă de fonduri. Proprietara unui adăpost de animale din Dolj a făcut un cort din celofan pentru un căluţ

Publicat: 18/11/2019 | 18:06

„Asta se numește disperare”. Aşa descrie proprietara adăpostului de animale de la Desa, din Dolj, decizia de a face un cort din celofan pentru a adăposti un căluţ. Femeia spune că nu mai are bani pentru a-i face un grajd.  (CITEȘTE ȘI: UN CÂINE DE LA UN ADĂPOST DIN DOLJ, “ACUZAT” CĂ A MÂNCAT 80 DE OI. CE A DECIS UN JUDECĂTOR DIN CALAFAT)

 „Frumoasa Natally, i-am încropit un cort de celofan să nu o plouă. Astăzi am cumpărat 50 baloți de lucernă din localitatea un a fost abandonată Natally.
În timp ce așteptam în șosea, un grup de copii m-au întrebat ce face frumoasa căluţă și mi-au spus că era zilnic bătută la sânge, iar când a căzut au tras o cu căruța până în locul unde am găsit-o eu”, a postat Daniela Popovici, pe pagina de socializare.

Apel emoționant

Proprietara adăpostului a explicat că nu deține un spațiu călduros pentru bietul animal.

„Natally este departe de a fi vindecată, iar faptul că nu am un spațiu călduros unde să o țin nu este deloc în favoarea ei.
Nu întoarceți privirea, avem nevoie de ajutor.
Asociaţia pentru Protecția Animalelor «Mariuţa» BRD Bank IBAN Ron: RO63BRDE170SV37819291700

IBAN Euro: RO18BRDE170SV40406211700, SWIFT code: BRDEROBU, BIC code: BRDE”, a adăugat Daniela Popovici.

Calul a fost adus zilele trecute în adăpost, după ce stăpânii săi l-ar fi bătut și abandonat. Daniela Popovici a găzduit în adăpostul ei și animalele care se aflau în curtea lui Gheorghe Dincă. (VEZI AICI: CE SE VA ÎNTÂMPLA CU NUTRIILE ŞI CÂINII LUI GHEORGHE DINCĂ. DSV DOLJ ÎNCHIDE ADĂPOSTUL DE ANIMALE DE LA DESA)

 

Citește și...