Ce se va întâmpla cu nutriile şi câinii lui Gheorghe Dincă. DSV Dolj închide adăpostul de animale de la Desa

Publicat: 23/10/2019 | 16:40
 Ce se va întâmpla cu nutriile şi câinii lui Gheorghe Dincă. DSV Dolj închide adăpostul de animale de la Desa

Angajaţii Direcţiei Sanitare Veterinare Dolj au decis, marți, să închidă, la sfârşitul lunii octombrie, adăpostul de animale de la Desa, acolo unde sunt cazate şi cele 14 nutrii ale lui Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal, dar şi cei trei câini ai acestuia.

„DSV-ul vrea să ne închidă adăpostul pe 29 octombrie, deşi am facut mulţi paşi pe drumul spre autorizare şi am manifestat mai mult decât bunavoinţă şi disponibilitate în comunicare. Avem ţarcuri extrem de spaţioase şi solide, căţeii arată superb şi sunt microcipaţi/sterilizaţi/vaccinaţi, avem contract cu un medic veterinar, am construit un depozit pentru hrană şi o sală de carantină…”, a declarat Daniela Popovici, proprietara adăpostului.

„Promisiunile nerespectate şi urările de sănătate nu ne-au ajutat”

Aceasta a explicat că banii strânși din donații abia ajung pentru hrana animalelor. (VEZI ȘI: UN CÂINE DE LA UN ADĂPOST DIN DOLJ, “ACUZAT” CĂ A MÂNCAT 80 DE OI. CE A DECIS UN JUDECĂTOR DIN CALAFAT)

„Am început turnarea unei alei de ciment, dar nu am putut să o terminăm, din lipsă de fonduri. La donaţiile mici pe care le primim, avem de ales între hrănirea animalelor şi îmbunătăţirile din adăpost.

Promisiunile nerespectate şi urările de sănătate şi respect nu ne-au ajutat”, a mai spus Daniela Popovici.

În acest adăpost sunt, în acest moment, peste 600 de animale.

Citește și...