Ultima oră. Unde ajung animalele aflate în curtea lui Gheorghe Dincă

Publicat: 31/07/2019 | 16:12

Animalele aflate în curtea lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a ucis două adolescente, vor fi transferate în custodia Asociației pentru Protecția Animalelor „Măriuța”, au anunțat, miercuri după-amiază, reprezentanți ai asociației. (VEZI AICI: PROPRIETARA UNUI ADĂPOST DE CÂINI DIN DOLJ VREA SĂ PREIA ANIMALELE CRIMINALULUI GHEORGHE DINCĂ)

IMPORTANT!!!!!!!!!! AM REUSIT!!!

Am primit acceptul procurorului de caz sa preluam animalele suspectului din Caracal!!!!!!!!!!!! 
Miine, Daniela va fi acolo si va prelua toate sufletelele pe care le va gasi – catei, nutrii, gaini.  

Multumim d-lui procuror pt. empatia manifestata pt. aceste animale si tututor celor care au insistat cu adrese scrise si telefoane, in special d-nei Giana Szolomajer, care a presat constant primaria si DIICOT-ul sa reactioneze de urgenta. „, este mesajul transmis, pe Facebook, de Asociația „Măriuța”.

Apelul a fost lansat luni

Daniela Popovici, proprietara unui adăpost de câini din Dolj, a anunțat, luni, că vrea să preia animalele criminalului din Caracal, despre care au existat informații că nu ar fi hrănite de autorități, în “Casa groazei”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a relatat, de altfel, cum fiica lui Gheorghe Dincă s-a arătat revoltată de atitudinea autorităților. (DETALII AICI)

Citește și...