Proprietara unui adăpost de câini din Dolj vrea să preia animalele criminalului Gheorghe Dincă

Publicat: 29/07/2019 | 13:13

Daniela Popovici, proprietara unui adăpost de câini din Dolj, a anunțat, luni, că vrea să preia animalele criminalului din Caracal, despre care au existat informații că nu ar fi hrănite de autorități, în „Casa Groazei”. (NU RATA: I-AM GĂSIT FAMILIA PRESUPUSULUI UCIGAȘ ÎN SERIE DIN CARACAL)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a relatat, de altfel, cum fiica lui Gheorghe Dincă s-a arătat revoltată de atitudinea autorităților.

Anchetatorii nu ne-au lăsat (n.r. – pe D. Dincă și pe mama ei, Elena) să intrăm în curte. Nu ne-au lăsat să hrănim animalele de acolo, care, practic, mor de foame. Ei nu le dau nimic și nici pe noi nu ne lasă să le dăm mâncare. Unde este Protecția Animalelor?”, a declarat D. Dincă pentru CANCAN.RO. (VEZI DETALII AICI)

În urma informațiilor lansate în spațiul public, Daniela Popovici, a anunțat că a trimis o cerere scrisă către DIICOT, oferindu-se să preia animalele aflate în curtea criminalului.

„Să salveze, în ultimul ceas, măcar aceste vieţi nevinovate”

„În urma crimelor sinistre de la Caracal, am primit foarte multe apeluri de la persoane preocupate de bunăstarea animalelor din curtea criminalului Gheorghe Dincă. Conform informatiilor din presă, la această locaţie s-ar afla unul sau mai mulţi câini (posibil în lanţ), respectiv nişte nutrii. În iureşul evenimentelor, sunt şanse extrem de mari ca aceste animale să fie neglijate şi lipsite de îngrijirea necesară.

Asociaţia «Măriuţa» a trimis astăzi o cerere scrisă către DIICOT Craiova, oferindu-se să preia aceste făpturi vulnerabile. Sperăm ca autorităţile să ne acorde atenţia cuvenită şi să fie dispuse să salveze, în ultimul ceas, măcar aceste vieţi nevinovate.

Sperăm, de asemenea, ca, după acest incident sinistru, autorităţile să vadă mai clar legătura de netăgăduit dintre uciderea şi maltratarea de animale şi crimele faţă de oameni şi să ia măsuri urgente în cazurile de abuz față de animale”, a anunţat Daniela Popovici pe pagina de socializare.

Citește și...