Un câine de la un adăpost din Dolj, „acuzat” că a mâncat 80 de oi. Ce a decis un judecător din Calafat

Publicat: 26/09/2019 | 13:07

Apel disperat al Asociației pentru Protecția Animalelor „Măriuța” din Desa, Dolj. Nu poate asigura hrana pentru cele aproximativ 600 de animale pe care le deține în acest moment. Un judecător din Calafat a blocat conturile asociației pentru că unul dintre câini ar fi mâncat… 80 de oi de la un cioban din zonă. (VEZI AICI: INCREDIBILA POVESTE A FEMEII CU 400 DE CÂINI)

„SOS – Dragi prieteni, după cum am anunţat deja aseară, avem poprire pe conturile bancare ale asociaţiei din cauza procesului cu vecinii ciobani. Apelul nostru a fost respins, drept pentru care trebuie să achităm prejudiciul cerut de acești indivizi şi cheltuielile de judecată (un total de 11.645 ron), plus comisionul executorului judecătoresc în valoare de 1.643 ron.

Poate vă mai amintiţi că, anul trecut, unul dintre căţeii nostri din adăpost – deloc agresiv!!! – a fugit şi a rămas pe câmpul din împrejurimi, lângă stâna acestor ciobani. La început, l-au acceptat acolo, fiind de talie marie şi bun de pază, însă, în momentul în care au descoperit că provenea de la «Măriuţa», au considerat că ar putea scoate ceva bani din această situaţie. în concluzie, ne-au dat în judecată şi au prezentat toţi cei 80 (OPTZECI!!!!) de miei morti în acel an ca fiind victimele acestui câine. (CITEȘTE ȘI: PROPRIETARA ADĂPOSTULUI DE LA DESA A FĂCUT ŢARC SPECIAL PENTRU NUTRIILE CRIMINALULUI DIN CARACAL)

În mod surprinzător, un judecător chiar a acceptat această versiune a poveştii şi acum suntem obligaţi să plătim daune acestor indivizi”, este mesajul proprietarei Asociației, Daniela Popovici, pe pagina de socializare.

Cum pot fi ajutate animalele găzduite de Asociația Măriuța

Pentru a asigura hrana, tratamentele, benzina pentru generator, salariile îngrijitorilor etc., se poate dona DOAR în aceste conturi, cele două ale asociaţiei sunt poprite şi pe zero, precizează Daniela Popovici:

PayPal: mariuta.romania@gmail.com

daniela.chitiburu@yahoo.com

Daniela Popovici-Chitiburu

BRD Bank

IBAN Ron: RO73BRDE170SV24344821700

SWIFT code: BRDEROBU, BIC code: BRDE

(NU RATA: UNDE AJUNG ANIMALELE AFLATE ÎN CURTEA LUI GHEORGHE DINCĂ)

Citește și...