A fost găsit șoferul care s-a răsturnat cu mașina într-un parc din Timpuri Noi și a fugit de la locul accidentului

Autor: A.N.
Publicat: 15/11/2019 | 20:07

A fost găsit șoferul care s-a răsturnat cu mașina într-un parc din Timpuri Noi și a fugit de la locul accidentului.

Un autoturism Audi a fost găsit răsturanat într-un părculeț din zona Timpuri Noi! Șoferul, însă, a fugit de la locul accidentului. De altfel, lipseau și plăcuțele de înmatriculare. Polițiștii au venit la fața locului, au făcut măsurători și au ridicat autoturismul cu ajutorul unei platforme.

Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un pom și un stâlp de iluminat și apoi s-a răsturnat pe spațiul verde.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că Audi-ul este înmatriculat în județul Giurgiu. ”Proprietarul a fost contactat și este așteptat la poliție să dea date despre cine conducea mașina în momentul accidentului. În cazul în care refuză să facă acest lucru, riscă între 9 și 20 puncte amendă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Poliției Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea pentru Click.

Polițiștii l-au găsit în această seară pe șofer. Bărbatul avea toate actele în regulă, a fost testat cu etilotestul și nu era sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul le-a mărturisit oamenilor legii că a fugit de la locul accidentului deoarece s-a speriat.

Citește și...