A ieşit din casă cu nişte pantalonaşi minusculi, iar noi avem imaginile în exclusivitate. Mamăăă… Erotica Mădălina i-a înnebunit pe masculii de la Paşapoarte!

Publicat: 18/11/2017 | 00:00

Că Mădălina Ghenea este de o frumuseţe izbitoare o ştiu toţi românii, şi nu numai ei. Iată că cetăţenii obişnuiţi au avut ocazia să o vadă în carne şi oase pe diva sexy, undeva unde nu şi-ar fi imaginat, adică într-o instituţie publică. Ca şi cum asta nu ar fi fost suficient, Mădălina s-a echipat, în ciuda vremii de afară, cu un outfit care lăsa mai mult la vedere decât şi-ar fi închipuit oricine! CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă prezintă imaginile care i-au înnebunit pe masculii de la Paşapoarte. (VEZI AICI: Apariţie spectaculoasă a Mădălinei Ghenea, la mega-petrecerea Almaz! Toţi au rămas uluiţi)

Este dimineaţă, iar Mădălina Ghenea şi-a pus în plan să dea piept cu administraţia de la noi, pentru că are de rezolvat o chestiune care nu suferă amânare. O prietenă cu maşină a luat-o de acasă şi a dus-o în Pipera, chiar la Serviciul Paşapoarte. De la început, Mădălina Ghenea a atras toate privirile, chiar după ce a coborât din scara blocului. Poate şi pentru faptul că nu a ţinut cont de cele 5 grade Celsius de afară şi a purtat o pereche de pantalonaşi minusculi, după cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România.

Mădălina a atras atenţia datorită pantalonaşilor extrem de scurţi
Mădălina a atras atenţia datorită pantalonaşilor extrem de scurţi

(CITEŞTE ŞI: Mădălina Ghenea, prima apariţie publică după ce s-a scris că s-a despărţit de Matei Stratan! Ce a spus modelul)

A sucit toate capetele!

Îmbrăcată aşa, Mădălina a sucit toate capetele la sediul Direcţiei Paşapoarte din Pipera, în drumul ei pe holuri, până la ghişeul de eliberări. Aceasta era de fapt ţinta divei, care făcuse cerere pentru eliberarea unui nou paşaport. Prietena ei blondă i-a stat alături tot timpul, în contrast cu ea, dacă nu din pricina culorii părului, cu siguranţă datorită modului mult mai sobru de a se îmbrăca!

(VEZI ŞI: Ieri, Mădălina Ghenea a vorbit despre înşelat, azi, am aflat cu cine ar fi înşelat-o Matei Stratan! Avem toate informaţiile)

După ce diva şi-a rezolvat problema, ea şi ”şoferiţa” ei s-au îmbarcat din nou în maşină, au înfruntat traficul devenit deja mai intens, întorcându-se de unde au plecat. Fosta iubită a lui Matei Stratan a întors din nou privirile, de data aceasta în sens invers, în drumul ei de la maşină către scara blocului!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...