A lansat provocarea verii de ziua lui, apoi a petrecut cu zeci de invitați celebri! Ce a putut să facă Dani Oțil a doua zi: ”Ea e Gălușcă!”

Publicat: 28/08/2020 | 11:06

Dani Oțil a împlinit 40 de ani în urmă cu doar câteva zile, când a dat o mega-petrecere, de la care nu au lipsit Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior, Ana Baniciu sau Irina Rimes. Înainte de a sărăbători, prezentatorul de la ”Neatza” a făcut un apel la oamenii cu suflet mare pentru ajutorarea animalelor fără stăpân.

A lansat chiar provocarea verii, anunțând, pe Instagram, că le va răspunde personal celor care aduc dovada că au donat bani. Dar ce avea să facă după petrecere? Într-un video postat pe rețeaua de socializare, Dani a anunțat că a adoptat o pisicuță. A adus dovada, dacă tot le-o ceruse altora: video cu micuțul animăluț care-I stă pe picioare! „Ea este Gălușcă. Aseară am adoptat-o și astăzi părem să fim chiar prieteni”, spune Dani în video-ul postat.

View this post on Instagram

#gălușcă 🤗

A post shared by dani otil (@daniotil) on

Provocarea lansată de Dani Oțil! Ce a putut să facă a doua zi

Dani Oțil a împlinit 40 de ani și a făcut mare petrecere. Dar cu o zi înainte avea să-și provoace fanii, cu un filmuleț pe Instagram. ”În loc de la mulți ani sau alte urări … Anul ăsta poți să îmi dai și un semn adevărat că mă urmărești”, a scris Dani Oțil. Matinalul de la Antena 1 le-a cerut celor care-l urmăresc să facă donații pentru animăluțe. ”Uite, îți fac propunerea: îți răspund personal la urare, dacă faci dovada faptului că ai căutat undeva în zona ta orice formă de asociație sau fundație reală și ai făcut o donație. Nu mă interesează, 5 lei, 10 lei, 100 de lei, poate mai mult…” a fost propunerea lui Dani Oțil.

Postarea a fost apreciată de majoritatea prietenilor virtuali, dar au fost și câțiva care l-au tras de urechi pe celebrul prezentator al Antenei. ”Este ok să promovezi orice formă de ajutor dorești pentru că oricum ar fi e de bine. Nu mi-a plăcut însă, și nu mă așteptam din partea ta, să spui că e la modă promovarea unor cazuri. Cât de cinic poti fi încât să alături cuvântul moda cu problema unor cazuri ce necesită ajutor. Nu e o modă. Se cheamă omenie. Să înțeleg că atunci când ajuți o faci pentru că e la modă?”, a fost oprimă reacție.

CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL ȘI-A ARĂTAT MUȘCHII PE PLAJA DIN MAMAIA! LOGODNICA LUI A ÎNCEPUT SĂ…

”Ce te face să crezi că doar cei care donează…cu dovezi, cum spui tu, sunt de admirat? Eu am adoptat o pisică gestantă, deși nu sunt mare iubitoare de pisici, și acum sunt posesoarea a patru pisoiași tare simpatico”, ”Pentru câini și pisici toată lumea sare în ajutor…când o să promovezi salvarea cailor?? Câini și pisici sunt pe toate drumurile și destui salvatori, caii, săracii, mor pe câmpuri!!!”, au fost alte două mesaje primite de la fan.