Fostul soț al Mihaelei Rădulescu i-a cântat iubitului de ziua lui: “Să mai mergem iar, o dată…”

Publicat: 25/08/2020 | 16:10

”Spuma” Capitalei și-a lăsat deoparte treburile, s-a costumat impecabil și a dat năvală la restaurant! Mare eveniment pe care nu ar fi avut voie, niciodată, să-l rateze: a fost ziua de naștere a lui Dani Oțil. 40 de ani a împlinit matinalul de la ”Neatza”, argument solid pentru o petrecere cum nu s-a mai văzut. Loredana Groza, și Ștefan Bănică Junior au dat recital, alături de lăutari, iar sărbătoritul a fost prins în horă! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de colecție. Fostul soț al Mihaelei Rădulescu i-a cântat iubitului, de ziua lui: “Să mai mergem iar, o dată…”.

(CITEȘTE ȘI: PROVOCAREA VERII A VENIT DE LA DANI OȚIL, CHIAR DE ZIUA LUI: ”DACĂ FACI ASTA, ÎȚI RĂSPUND PERSONAL!”(

Anunțul lui Dani Oțil, în ziua precedentă împlinii rotundei vârste, nu lăsa nimic de bănuit, cum că mare petrecere se va încinge! Matinalul vorbea despre câini și pisici, cum pot fi ajutate bietele animăluțe găsite pe străzi… Ba, mai mult, lansa și provocarea pentru cine donează chiar și 5 lei în acest sens: ”Îți răspund personal la urare!” Ziua a trecut, dimineața cea mare l-a prins pe Dani cu budinca în față, în care două cifre alăturate (4 și 0) se consumau sub flacără. Erau lumânările care semnificau vârsta matinalului. A venit și seara.

Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior au făcut spectacol de ziua lui Dani Oțil

Loredana și Bănică Junior au făcut spectacol! Dani, maestrul dansului

Restaurantul „The Grill” din Cartierul Francez, pe care matinalul îl manageriază, ”ardea” de nerăbdare să-și primească invitații. Pe rând, au început să-i treacă pragul marile vedete ale showbizului, în frunte cu Ștefan Bănică Junior, Loredana Groza, Irina Rimes, Ana Baniciu, Raluka sau Ramona Olaru. Lista era lungă și s-a completat atunci când Loredana a pus mâna pe microfon. I-a dat dedicație pe suflet lui Dani Oțil. Atât a așteptat sărbătoritul și a venit, repejor, lângă diva care își făcea treaba impecabil. Mai mult decât atât, Dani a ”lovit” cu un dans trăsnet, asemănător cu rusescul cazacioc, pe care l-a interpretat de nota zece.

Sărbătoritul Dani Oțil a dansat nebunește pe melodia Loredanei Groza

Loredana nici chip să se retragă de pe scena care, se vede clar, a fost și este viața ei. Iar în horă s-a prins Ștefan Bănică Junior. Nu putea rata un asemenea duet. Cei doi au ridicat invitații în picioare, paharele s-au ridicat și ele în aer și s-au ciocnit. Apoi, Ștefan a vrut și un recital single, de nerefuzat! Fostul soț al Mihaelei Rădulescu i-a cântat, cu dedicație, chiar celui care avea să-i devină iubit divei stabilite acum la Monte Carlo. “Să mai mergem iar, o dată…”

În scenă au apărut, pe rând, Ana Baniciu, care a cântat de mama focului alături de veșnica tânăra Loredana. Nici Irina Rimes nu a stat locului, ”provocând” invitații cu o melodie.

După speech și tort, Dani Oțil a dat pe gât un shot

Dani Oțil, sărutat cu patos de iubita lui în mijlocul invitaților

Onomastica fără tort e precum petrecerea fără lăutari. Dani a avut tortul lui, unul uriaș. ”Țin speech-uri scurte, așa că trec ușor peste momentele astea penibile! Nu am venit aici ca să mâncăm tort… A fost bun? Vă mulțumesc, eu nu am mâncat tort!”, a fost scurtul discurs al sărbătoritului. Acompaniat imediat de un val de strigături și aplauze. Dar de băutură și de țigară s-a atins Dani. Nu le-a ratat. Apare cu paharul în mână – un șpriț, dar este surprins și cum dă pe gât un shot, așa, rapid.

Gabriela Prisăcariu l-a felicitat pe Dani cu un prelung sărut

Apoi, direct la dans s-a băgat cel care a împlinit pe 24 august frumoasa vârstă de 40 de ani. I-a ieșit, din nou, perfect, fiind aplaudat de toate vedetele. Imediat, matinalul a fost luat în primire de iubita lui, Gabriela Prisăcariu, care, în mijlocul invitaților, l-a sărutat apăsat și i-a urat ”La mulți ani!”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.