Dani Oțil și iubita sa s-au filmat în timp ce erau în pat. Fanii, în extaz: „Ce mult îmi place, sunteți…”. VIDEO

Publicat: 14/08/2020 | 11:14
Dani Oțil și iubita sa s-au filmat în timp ce erau în pat. Fanii, în extaz: „Ce mult îmi place, sunteți…”. VIDEO

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, iubita lui, au reușit, din nou, să își uimească fanii din mediul online. Cei doi îndrăgostiți s-au filmat în pat.

În filmulețul care s-a viralizat instant lui Dani și Gabrielei li se văd doar picioarele. În timp ce își mișcă degetele, un pui de pisică îi „atacă”. „Ce mult imi place”, „Ce tare!!!! 😂😂😂😂😂😂😂 Sunteti nebuni !”, „Super tare”, „ Așa face și motănelul meu 😬😂😂😂”, iată doar o parte din reacțiile și comentariile admiratorilor, pe Instagram.

Nu rata: Dani Oțil și-a arătat mușchii pe plaja din Mamaia! Logodnica lui a început să…

O altă întâmplare de pe Instagram

Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisacariu, au fost la un pas de ceartă în timpul unui live de la mare, acum trei săptămâni. Prezentatorul TV i-a dat o replică inspirată dintr-un video viral de pe Youtube, iar fotomodelului nu i-a picat bine deloc.

Vedeta TV și logodnica au încetat să se mai ferească de lume, atunci când se află în public de ceva vreme. Postează tot mai des fotografii ori video-uri în care apar împreună. Acest lucru s-a întâmplat și acum, în timp ce leneveau pe șezlonguri pentru a căpăta un bronz perfect.

Citește și: Dani Oțil și-a făcut praf prietenul din cauza coronvirusului: ”Păi nu ziceai că nu există? Bravo, mă…”

Pentru că mereu fac glume, un lucru extrem de necesar în orice relație, fotomodelul și prezentatorul au făcut haz de necaz și în această escapadă, pe care o petrec alături de Ramona Olaru și de Cuza.

Gabriela Prisacariu a ținut să afle și fanii săi cum se simte logodnicul ei la mare, așadar, frumoasa blondă i-a adresat o întrebare simplă. „Cum îți place la mare?”, a fost întrebarea pusă de Gabriela Prisacariu.

Dani nu a stat mult pe gânduri și a oferit imediat un răspuns. „Ne place, dar băutura este caldă și fetele cam leșinate de la soare. A fost și mai bine”, a fost răspunsul pe care Dani Oțil l-a oferit.

Deși, pe fundal, Gabriela se aude chicotind, imediat, după ce prezentatorul și-a spus părerea, blonda a reacționat. „Ce, mă!”, a fost reacția fotomodelului, semn că nu este de aceeași părere cu Dani.

Au împlinit doi ani de relație

Dani Oțil pare că este în cea mai bună perioadă a vieți sale. Atât partea profesională, cât și cea sentimentală sunt înfloritoare și lucrurile par să meargă înainte. De doi ani de zile matinalul de la Antena 1 a construit o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu.

Recent, cei doi au avut parte de un weekend romantic, sărbătorind doi ani de relație. Dasni și Gabriela Prisăcariu au sărbătorit marele eveniment în stilul caracteristic. Cu ocazia aniversării, Gabriela i-a pregătit o mică surpriză lui Dani. Aceasta i-a dăruit un tort pe care a pus o lumânare cu cifra doi și i-a urat un cald „La mulți ani!”. „Ești bucuros?”, l-a întrebat aceasta pe Dani.