A trăit momente de coşmar! Medicii au intervenit de urgenţă în propria locuinţă şi au decis…

Publicat: 28/01/2018 | 13:55

Credea că va avea parte de un weekend minunat, dar s-a înşelat! Lucrurile s-au petrecut atât de repede şi au evoluat în direcţia greşită, încât a sunat imediat la 112. Medicii au ajuns la scurt timp de la apelul făcut şi s-au confruntat cu probleme serioase la inimă.

 

 

Citeşte şi: A evitat un accident violent în ultima clipă. Un prezentator de la noi: „Am fost la un pas de moarte, într-o curbă în munţi unde era să…”

În cadrul unui interviu, Răzvan Botezatu a povestit cât de cumplite au fost acele clipe, deşi, spera să aibă un weekend liniştit, cu zâmbete şi alături de prieteni. Potrivit declaraţiilor făcute, la un moment dat, tatăl unei prietene a început să se simtă foarte rău. El şi cei prezenţi în casă s-au speriat cumplit, pentru că ştiau că are probleme la inimă, iar, în urmă cu câţiva ani i-a fost montat un stent.

Prezentatorul a mai spus că plănuiseră un weekend fain la el acasă, dar, care în câteva momente, s-a transformat într-unul de coşmar, după ce inima bărbatului de 66 de ani a luat-o razna. În urma intervenţiei medicilor, bărbatul a fost stabilizat. Din fericire, nu  a fost nevoie să fie dus la spital, a mai povestit Răzvan Botezatu, care e cel mai bun prieten al Biancăi Drăguşanu.

Citește și...